Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mój Ozzulec ostatnio coś nie do końca zdrów .Ma problemy żołądkowo jelitowe ....no i chyba nam nie służy NN L&R. Wet poradził aby podawać przez jakiś czas karmę dla wrażliwych;). Czy psiaki chętnie zjadają tą karmę .:roll: Quote
zuziaM Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Mój Ozzulec ostatnio coś nie do końca zdrów .Ma problemy żołądkowo jelitowe ....no i chyba nam nie służy NN L&R. Wet poradził aby podawać przez jakiś czas karmę dla wrażliwych;). Czy psiaki chętnie zjadają tą karmę .:roll: Moja Kaska ( na tymczasie - jest w bannerku ) ma chora trzustke i tez zjada ta karme. I uwielbia ja ! Wiem, ze Royal Canin jest dla psow smaczniejszy, bo dodaje jakies skladniki smakowe. Natomiast Eukanuba - nie. I dlatego np. moja starsza sunia jej nie chciala jesc, a Royala - chetnie. Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dzięki za odpowiedź .Kupiłam na próbę kg karmy , Ozzy zjada / wprawdzie delikatnie dosmaczone ale nie wybrzydza /.Dziś zamawiam 14 kg za 215 zł ...taniej nie znalazłam . Mam nadzieje ze skończą sie nasze problemy. Quote
shami Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 U mnie w domu leży ok 12kg Intestinala... no, może odrobine mniej. Ponad 2 tygodnie probowalam do niej przekonac psa i zaledwie tyle z 14kg worka udalo mu sie jej zjesc w tym czasie :shake: (a to 30kg psies). W koncu odpuscilam mu juz bo tracił siły i mocno schudł. A co dziwne, wszystkie inne karmy (stosowalismy juz Acane, BentoKronen, Brita, Pro Plan, Boscha, Proformance) jadł grzecznie. Takie cyrki urządzał tylko na Royalu :shake: Nawet wymieszanym z tuńczykiem czy szprotkami w oleju! Jak po tych dwóch tygodniach proby przekonania do Royala podalam psu przedwczoraj spowrotem Acanę, rzucił sie na miske jakby od kilku m-cy nic nie jadł. Kompletnie tego nie rozumiem ,bo psy podobno przepadaja za tą karmą :shake: Quote
Agnes Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 moja sp Beta jadla ta karme ktora rewelacyjnie sie u nas sprawdzila. Suka jadla ja bardzo chetnie, ale ona wiekszosc karma jadla - choc nie wszystkie. Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mój chętnie ją jadł. Karma fajnie pachnie jak nie psia karma - tak słodko. Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 :multi:Karma trafiona , koopalony extra , apetycik na karmę też .....mogę polecić :p Quote
haker11 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mój Haker ma niestety poważne problemy z przewodem pokarmowym i dostaje tylko tą karme! Jest na niej już ok. 1.5 roku i wcin aż mu sie uszy trzęsą! My też nie nażekamy jest w świetnej formnie(odpukać) przewód pokarmowy nie płata nam już rzadnych figli!:cool3: Quote
haker11 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 CR Intestinal ma takie działanie: WSKAZANIA: - Biegunka. - Choroba zapalna jelit (IBD). - Zaburzenia trawienia, wchłaniania. - Zapalenie okrężnicy. - Rekonwalescencja. - Przerost flory bakteryjnej. - Zewnątrzwydzielnicza niewydolność trzustki Czy może ktoś wie jaka inna karma, ma podobne działanie?? Szukam i nie mogę znaleść! Quote
Chefrenek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Z tych leczniczych to pewne eukanuba albo hills ;) Quote
saganka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Polecamy, moj Bruno przy przeroscie flory bakteryjnej i wiecznych biegunkach byl na tej karmie i bylo dobrze. Po wyleczenieu tez jakis czas, poniewaz karma ma wieksza kalorycznosc, to sie troche podpasl :) Quote
Conik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 saganka napisał(a):poniewaz karma ma wieksza kalorycznosc, to sie troche podpasl :) No właśnie....Odchudzanie nas czeka po indestinalu:placz: :placz: Quote
Recommended Posts