Avilia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Lobaria napisał(a):Nie miałam czasu, nie wiem, gdzie łapcie wsadzić, dobrze, że mam net. Napiszę do Asior i Elik. Quote
Lobaria Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Avilia napisał(a):Napiszę do Asior i Elik. Elik to przetrzepie od n-tego pokolenia;) Quote
Avilia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Lobaria napisał(a):Elik to przetrzepie od n-tego pokolenia;) I bardzo dobrze;) Napisałam prośby. Quote
elik Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Avilia napisał(a):I bardzo dobrze;) Napisałam prośby. Prośba dotarła i chętnie ja spełnię. Co prawda w okresie kwiecień - październik wybywam z kraka ale raz w tygodniu bywam w domu podlać kwiatki. Będę w poniedziałek. Proszę o adres i telefon do domku. Quote
Avilia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 elik napisał(a):Prośba dotarła i chętnie ja spełnię. Co prawda w okresie kwiecień - październik wybywam z kraka ale raz w tygodniu bywam w domu podlać kwiatki. Będę w poniedziałek. Proszę o adres i telefon do domku. Serdecznie dziękujemy!:) Wieczorkiem podeślę na PW wszelkie dane. Quote
elik Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) Avilia napisał(a):Serdecznie dziękujemy!:) Wieczorkiem podeślę na PW wszelkie dane. Czy prośba o wizytę jest aktualna ? Jeśli tak to proszę o podanie adresu i nr tel. bo muszę się umówić na jutro, a po godz. 20-tej nie wypada dzwonić. Edit. Jestem umówiona na jutro na godz. 16-tą. Edited May 6, 2012 by elik Quote
Avilia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 elik napisał(a):Czy prośba o wizytę jest aktualna ? Jeśli tak to proszę o podanie adresu i nr tel. bo muszę się umówić na jutro, a po godz. 20-tej nie wypada dzwonić. Właśnie dotarłam do domu i już posyłam PW. Quote
Klaudus__ Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Słyszałam,że wizyta umówiona - fantastycznie! Zaciskam kciuki. Quote
AtaO Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ja też trzymam:kciuki: Czekamy na wieści, oby pomyślne... Quote
elik Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Kciuki pomogły :) Polecam domek. Rozmawiałam ponad 2 godziny. Ludzie świadomi decyzji, odpowiedzialni, psiolubni. Więcej na PW do Avilii. Jeśli zostaną przez Was zaakceptowani, przyjadą po psiaka. Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz dotarłam do domu i do kompa. Quote
Justyna Lipicka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dziękujemy Elik za sprawdzenie domku:) czekam na więcej informacji od Avilli:) Quote
Klaudus__ Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [I] Ale wspaniałe wieści!! Elik dziękuję za wizytę!![/I] Quote
Avilia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Z wieści od Elik oczywiście jesteśmy jak najbardziej za;) Państwo zrobilii na nas dobre wrażenie już przez telefon,a wizyta tylko to potwierdziła:) Także DONek może pakować walizki.Państwo wyrazili także chęć przyjechania po chłopaka osobiście-co nam wiele ułatwia:) Quote
Justyna Lipicka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Avilia']Z wieści od Elik oczywiście jesteśmy jak najbardziej za;) Państwo zrobilii na nas dobre wrażenie już przez telefon,a wizyta tylko to potwierdziła:) Także DONek może pakować walizki.[B]Państwo wyrazili także chęć przyjechania po chłopaka osobiście[/B]-co nam wiele ułatwia:)[/QUOTE] To dobrze świadczy o domku:) Quote
Klaudus__ Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [I]Chłopak pakuje walizki - w poniedziałek wyjazd! ;)[/I] Quote
rents Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='elik'] Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz dotarłam do domu i do kompa.[/QUOTE] Żeby mi to było ostatni raz . . . .:mad: Quote
Klaudus__ Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Nie wiem czy Państwo się nie uduszą - bo to taki brudas jest,że masakra. Quote
Justyna Lipicka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Klaudus__']Nie wiem czy Państwo się nie uduszą - bo to taki brudas jest,że masakra. Biorąc psa ze schroniska ludzie chyba się z tym liczą;) wykąpią i będzie piękniejszy niż teraz:) Quote
Avilia Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Biorąc psa ze schroniska ludzie chyba się z tym liczą;) wykąpią i będzie piękniejszy niż teraz:)[/QUOTE] Akurat on to chyba przechodzi samego siebie;P Są teraz upały i siłą rzeczy psiakom te boksy schną-oczywiście Owczar ma takie bagno,że to jest po prostu masakra;P On biega ze swoją miską z wodą po tym boksie,potem się w tym pachnącym bagnie położy i pachnieeeeeeeeeeeeeeeee,oj jak on pachnie;P Quote
rents Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Jak by mnie zamknęli w klatce metr na metr to też bym złapał miskę w mordkę i narobił bałaganu . . . Quote
Avilia Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rents']Jak by mnie zamknęli w klatce metr na metr to też bym złapał miskę w mordkę i narobił bałaganu . . .[/QUOTE] Mam tylko nadzieję,że nie przerazi to przyszłych właścicieli... Quote
AtaO Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 No i co kolego, jesteś już w drodze do nowego domku? Quote
Avilia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='AtaO']No i co kolego, jesteś już w drodze do nowego domku?[/QUOTE] Państwo już chłopaka odebrali,zapewne już są nawet w domu:) Quote
Recommended Posts