Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
I bardzo dobrze;)
Napisałam prośby.

Prośba dotarła i chętnie ja spełnię. Co prawda w okresie kwiecień - październik wybywam z kraka ale raz w tygodniu bywam w domu podlać kwiatki. Będę w poniedziałek. Proszę o adres i telefon do domku.

Posted

elik napisał(a):
Prośba dotarła i chętnie ja spełnię. Co prawda w okresie kwiecień - październik wybywam z kraka ale raz w tygodniu bywam w domu podlać kwiatki. Będę w poniedziałek. Proszę o adres i telefon do domku.

Serdecznie dziękujemy!:)
Wieczorkiem podeślę na PW wszelkie dane.

Posted (edited)

Avilia napisał(a):
Serdecznie dziękujemy!:)
Wieczorkiem podeślę na PW wszelkie dane.

Czy prośba o wizytę jest aktualna ? Jeśli tak to proszę o podanie adresu i nr tel. bo muszę się umówić na jutro, a po godz. 20-tej nie wypada dzwonić.

Edit.

Jestem umówiona na jutro na godz. 16-tą.

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
Czy prośba o wizytę jest aktualna ? Jeśli tak to proszę o podanie adresu i nr tel. bo muszę się umówić na jutro, a po godz. 20-tej nie wypada dzwonić.

Właśnie dotarłam do domu i już posyłam PW.

Posted

Kciuki pomogły :) Polecam domek. Rozmawiałam ponad 2 godziny. Ludzie świadomi decyzji, odpowiedzialni, psiolubni. Więcej na PW do Avilii. Jeśli zostaną przez Was zaakceptowani, przyjadą po psiaka.
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz dotarłam do domu i do kompa.

Posted

Z wieści od Elik oczywiście jesteśmy jak najbardziej za;) Państwo zrobilii na nas dobre wrażenie już przez telefon,a wizyta tylko to potwierdziła:)
Także DONek może pakować walizki.Państwo wyrazili także chęć przyjechania po chłopaka osobiście-co nam wiele ułatwia:)

Posted

[quote name='Avilia']Z wieści od Elik oczywiście jesteśmy jak najbardziej za;) Państwo zrobilii na nas dobre wrażenie już przez telefon,a wizyta tylko to potwierdziła:)
Także DONek może pakować walizki.[B]Państwo wyrazili także chęć przyjechania po chłopaka osobiście[/B]-co nam wiele ułatwia:)[/QUOTE]
To dobrze świadczy o domku:)

Posted

[quote name='elik']
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz dotarłam do domu i do kompa.[/QUOTE]

Żeby mi to było ostatni raz . . . .:mad:

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']Biorąc psa ze schroniska ludzie chyba się z tym liczą;) wykąpią i będzie piękniejszy niż teraz:)[/QUOTE]

Akurat on to chyba przechodzi samego siebie;P
Są teraz upały i siłą rzeczy psiakom te boksy schną-oczywiście Owczar ma takie bagno,że to jest po prostu masakra;P On biega ze swoją miską z wodą po tym boksie,potem się w tym pachnącym bagnie położy i pachnieeeeeeeeeeeeeeeee,oj jak on pachnie;P

Posted

[quote name='rents']Jak by mnie zamknęli w klatce metr na metr to też bym złapał miskę w mordkę i narobił bałaganu . . .[/QUOTE]

Mam tylko nadzieję,że nie przerazi to przyszłych właścicieli...