Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogonek obcięli jej we wczesnym szczenięctwie. Nie miałam na to wpływu. Ale jak tak czasem o tym czytam, to się zastanawiam, czy to nie lepiej dla wyżełka...

Posted

Saskja napisał(a):
Ha, gdybym tylko umiała. Albo mi wychodzi takie małe, albo za duże. Nic pośrodku :-)

Do takich rozmiarów to ja zmniejszam przy pomocy IrfanView, bo faktycznie bezpośrednio przez serwer umieszczajacy zdjecie w necie nei ma takiej opcji.

Posted

Wystawiamy, ale niechętnie. Szczerze nie znosimy wystaw. Osiągnięcia są na stronie, zapraszam.
Wkrótce Grzanula będzie kryta, cykam więc teraz zdjęcia, póki jest taka zgrabniutka, bo niedługo zamieni się w ciężarówę :-)

Posted

Saskja napisał(a):
Wystawiamy, ale niechętnie. Szczerze nie znosimy wystaw. Osiągnięcia są na stronie, zapraszam.
Wkrótce Grzanula będzie kryta, cykam więc teraz zdjęcia, póki jest taka zgrabniutka, bo niedługo zamieni się w ciężarówę :-)

Czemu niechętnie? Dla nas zawsze było to miłe przeżycie (pomijając sposób organizowania niektórych :razz:) i okazja do spotkania z ciekawymi ludźmi :)
Na lato szczeniaczki będą :multi:

Posted

Wiesz, może to zależy od psa. Wyżły są takie żywiołowe (w każdym razie Grzanka taka jest) - dla niej wystawa to prawdziwa męka - nie wolno pobiegać, pobawić się z psami, pan i pani jacyś nerwowi, na ringu trzeba kłusem, a ona kocha galop... Wystawa z wyżłem to chyba coś jak polowanie z golutkim chińskim grzywaczem. To sprzeczne z jej charakterem. Ona jest sobą tylko, gdy biega, węszy i się z nami bawi.

No a maluchy będą, będą. Mam nadzieję. Dziś się zaczęło...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...