Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale piękna sunia!!!!!!

a z pięknej mamuśki cudne bobasy :multi::multi::multi:

fotograf niezgorszy :p

zapraszamy do naszej galerii :razz:
wystarczy klik w bannerek, ale oglądać od połowy, bo tam jakieś usterki wcześniej :p

• 2 weeks later...
Posted

Saskja, gratuluję jeszcze raz!!:lol: Cudowne te Twoje (a raczej Grzanki);) szczeniaczki.
Prosimy o więcej zdjęć!!! Bardzo jestem ciekawa jak rosną, jaką Grzanka jest mamą, itd. Wszystko chcę wiedzieć:evil_lol:

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Ale wstyd, tak zaniedbać opowieści wyżłowe. A tyle się działo! Spróbuję przynajmniej to wszystko jakoś streścić:
Najpierw maluszki urosły na tyle, że zaczęły ciut rozrabiać:

i że mogłam zacząć je dokarmiać (choć początkowo wszystko szło raczej do noska niż do pyszczka)

Grzanka miała ich chyba czasem dosyć.

Posted

Właściwie cały czas spędzałam z nimi i pokochałam je jak nie wiem co, a najbardziej pokochałam Harleya (gagatka z niebieską wstążeczką)

Posted

A ostatnio dołączyła do niego maleńka kłapouszka - Saskja. Przedstawicielka rasy mały gończy gaskoński. I od tego momentu to już będą właściwie wyżłowo-gończe opowieści...

Posted

Tak, to jest ta sama rasa, tylko w polskiej wersji językowej :-) W Polsce są, o ile mi wiadomo, jeszcze dwie suczki i teraz miał przyjechać chłopak, brat mojej Saskji. Ale nie wiem, czy w końcu przyjechał.

Posted

I kilka domowych, najświeższych - moja para smarkaczy:

Tu Saskja przyzwyczaja Harleya do transportera lotniczego:

A tu chce mi powiedzieć "Ja wcale nie gryzę kosza, ja tylko go SPRAWDZAM"

Posted

Przyjeżdża po niego kobitka, ale to i tak dla niego niewielkie bedzie miało znaczenie, bo biedaczek będzie zbyt ciężki, aby podróżować na kolanach - musi być w transporterze w luku bagażowym...
Takie cholerne chore przepisy.

Posted

Nooooo, w końcu bedę miała gdzie się na małą Saskje napatrzeć:lol:
Hmm, a lot samolotem to faktycznie jest ogromne przeżycie dla psa. Moja Jazzy baaaaardzo długo dochodziła do siebie. Potem jazda samochodem-był to dla niej ogromny stres (właściwie jest do tej pory, ale już nie taki), sliniła się okropnie, zastanawialiśmy się skąd ona tyle tej sliny bierze:roll: A kiedy przyleciała i na lotnisku z trudem wyciągnelismy ja z transportera byla tak przerazona, ze kiedy wsadzilam ja do samochodu zrobila na siedzeniu...kupe:shake: Na szczescie, nie wszystkie psy tak kiepsko to znosza...Mozliwe, ze wszystko bylo dla niej "pierwszy raz", pierwsza jazda samochodem, pierwszy raz w transporterze, że o samolocie nie wspomne:shake:

Posted

Jazzy przyleciała z Węgier, z Budapesztu. Lot trwał niecałe 1,5 godziny.
Ale mysle, ze nie ma sie czym przejmowac, przyzwyczajasz Harleya do klatki, na pewno jezdzil z wami samochodem. Nie powinno byc zle. :shake: