ktiger Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Owczarek Podhalański - Tymon Tymonek ma 1,5 roku. Jest psem z rodowodem. Przebywa w ok. Warszawy Tymuś był i nadal jest psem dobrze traktowanym, prawidłowo zsocjalizowanym, odpowiednio karmionym. Bardzo lubi kobiety i małe pieski. Wobec obcych mężczyzn dość ostrożny, nieco lękliwy w stosunku do dużych psów. Tymek jest psem bardzo łagodnym o umiarkowanym temperamencie. To jeszcze dzieciak - do kochania, rozpieszczania i.... wychowywania. Szukamy dla Tymcia nowego domu - DOMU! a nie posady stróża! Kontakt w sprawie adopcji: Elza - 692438657 lub Camara - 609741026 ================================================== =========== Wszyscy, którym nieobojętne są jego dalsze losy proszeni są o wpłaty na konto Fundacji Pasterze, z dopiskiem "darowizna na Tymona". FUNDACJA PASTERZE 56-300 Milicz ul. Osadnicza 19 nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001 Quote
ElzaMilicz Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 No patrzcie! A to ciekawe zajęcie ? Dziękuję ktiger ! :loveu: :loveu: Quote
Milla.j Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że podhalany podobają mi sie coraz bardziej:evil_lol: Quote
Karro Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 milla.j napisał(a):Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że podhalany podobają mi sie coraz bardziej:evil_lol: Ja myślę że to jednak dobry objaw :diabloti: ;) Quote
ktiger Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 ElzaMilicz napisał(a):No patrzcie! A to ciekawe zajęcie ? Dziękuję ktiger ! :loveu: :loveu: Polecam się :) Quote
ktiger Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 milla.j napisał(a):Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że podhalany podobają mi sie coraz bardziej:evil_lol: Milla, ja od jakiegoś czasu, też to u siebie zauważyłam... Quote
KasiaT Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Jaki piękny białasek-mam nadzieję,że na tym cudnym pycholu w niedługim czasie zagości uśmiech. Quote
ElzaMilicz Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ktiger napisał(a):Milla, ja od jakiegoś czasu, też to u siebie zauważyłam... Powinniście adoptować Tymona. Jak Babcię kocham! :loveu: Quote
KasiaT Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Sama nie wiem czemu,ale większość bernomaniaków,lubujących się i wielbiących trikolor,to jak się tak napatrzą na białaski to zawsze oczyma wyobraźni widzą duetciki lub terceciki z białaskami w roli głównej(sama zaczynam się zastanawiać nad tym jak berniołek i białasek prezentowaliby się na mojej kanapie :evil_lol:). Mam nadzieję,że ktoś szybko straci głowę dla tego blond psistojniaka:loveu: Quote
ktiger Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Tymon - prawdopodobnie - pojedzie do domu znalezionego przez hodowcę. Quote
KasiaT Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Mam nadzieję,że chłopaczek grzeje już dupcię w nowym domu. Quote
Recommended Posts