Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

owczarek'ab;19010537 napisał(a):
Wybiera się ktoś i mógłby pożyczyć mojej siostrze (gr. młodsza) psa na młodego prezentera?

My będziemy :)
Ale już kiedyś mówiłam, że nasz pies to level hardcore, więc nie będę znęcać się nad Twoją siostrą :evil_lol:
chyba, ze potrafi okiełznać niereformowalne stworzenie? ;)

Posted

owczarek'ab;19017072 napisał(a):
Od znęcania co prawda jestem ja (:diabloti:), ale mogłaby chociaż spróbować? ;)

Pewnie, że tak :) jak dla mnie może z nim biegać cały dzień po ringu ;) tylko żeby nie było, że nie ostrzegałam :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Pewnie, że tak :) jak dla mnie może z nim biegać cały dzień po ringu ;) tylko żeby nie było, że nie ostrzegałam :evil_lol:

nie ma to jak wspaniała reklama dla psa ;) skąd ja to znam ;)

• 2 weeks later...
Posted

owczarek'ab;19010537 napisał(a):
[FONT=arial][/FONT]Wybiera się ktoś i mógłby pożyczyć mojej siostrze (gr. młodsza) psa na młodego prezentera?

Ja mogę pożyczyć, mam bracco, jeśli chcesz, to pisz do mnie na pw albo na gg (11617107). :)

Posted

Witam. Wybieramy się na tą wystawę ( z Warszawy), ale planujemy być bliżej godziny 9:45, gdyż nasze pieski zwykle wychodzą na ring jako jedne z ostatnich( aczkolwiek na razie nie ma na stronie oddziału kolejności wystawianych psów). Jakby ktoś miał ochotę się wyspać i z nami zabrać i dorzucić do benzyny to zapraszamy :) Wolne są 2 miejsca tylne w suzuki swift, więc zmieszcza sie 2 osoby z małymi pieskami lub jedna z dużym, no albo ktoś z psem i osobą towarzyszącą ;)

Posted

Kochani czy ktoś z was dostał zgłoszenie z podanym sędzią, który NIE ISTNIEJE? :D
Ja na zgłoszeniu mam sędzia: Andrzej Mrugasiewicz, czyli po pierwsze pomylili panu sędziemu imię, a po drugie nigdzie nie ma info żeby sędzia został zmieniony - na stronie zkwp Płock nadal info że sędzią jest pan Marek Lewandowski. Ktoś też ma taki błąd?

Posted

owczarek'ab;19133148 napisał(a):
Jak jest z wejściem z niezgłoszonym psem na wystawę?

Pewnie bez problemu, w razie czego mogę podesłać Ci skan potwierdzenia zgłoszenia mojego psa :eviltong:

Posted

Jak to jest z tym wejściem na wystawę? Napisane, że przyjmowanie psów do 9.50, ale nie mam ochoty wyjeżdżać przed 9, kiedy sędziowanie rasy mamy jakoś chwilę przed 11....

Posted

Nadal mamy wolne miejsce w autku :) Jak ma ktoś ochotę się z z nami zabrać...

Ale, no własnie, skoro mamy numerki i wszystko to nie możemy byc później niż po 9:45? Nasz pies idzie jako ostatni na ringu.... Zawsze dojeżdżamy ok 11 i nie było nigdy problemu, że za późno, ale tu jakiś straszny rygor...

Posted

To ja się pochwalę :)
Mój level hardcore pokazał się ślicznie!! :loveu: chyba jeszcze będą z niego ludzie (psy?) :evil_lol:

Honey - doskonały I, CWC, Zwycięzca -> NOWY CHAMPION POLSKI! :loveu: