AtaO Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dzisiaj na konto Mecenaska wpłynęła kwota 55,00 od Maruda666 (z bazarku):) Serdecznie dziękujemy!!! Quote
Avilia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 A ja śpieszę donieść,żę wczoraj o godzinie 23 Mecenas został dowieziony do DS:) Quote
Maruda666 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Hura:):) - miałam bazarek dla Mecenasa i Niko.... i obaj w swoich domkach :multi: :multi: Quote
Lobaria Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Maruda666 napisał(a):Hura:):) - miałam bazarek dla Mecenasa i Niko.... i obaj w swoich domkach :multi: :multi: Może dla Edzia ten bazarek z zamian za Mecanaska... plizzz Quote
Julia84 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Cioteczki ja miałam z Isiaczkiem połowę dochodu z bazarku dla Mecenaska ale w takim razie chyba jego pieniążki przydadzą się Ralfikowi, który ma bardzo mało $ a jest bardzo potrzebujący i czeka go operacja. Dodatkowo widzę, że mecenasek kochany jest +1500 zł do przodu... Wspaniale, że znalazł domek! Quote
Lobaria Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Julia, zaintrygował mnie Twój podpis z muchomorkiem, poniewaz jestem zaawanssowana grzybiarą i jem jadalne muchomorki / sa takie, bardzo podobne do tych czerwonych, ale nie do pomylenia /, ale link mi sie nie otwiera... Quote
Julia84 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Lobaria napisał(a):Julia, zaintrygował mnie Twój podpis z muchomorkiem, poniewaz jestem zaawanssowana grzybiarą i jem jadalne muchomorki / sa takie, bardzo podobne do tych czerwonych, ale nie do pomylenia /, ale link mi sie nie otwiera... Już wklejam :) http://www.youtube.com/watch?v=gLJJGL65aEQ Quote
Maruda666 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Lobaria napisał(a):Może dla Edzia ten bazarek z zamian za Mecanaska... plizzz Już posłałam :shake:, zaraz jak dostałam konto. Może Mecenas dogada się z Edziem i odstapi? Quote
rents Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Maruda666 napisał(a):Już posłałam :shake:, zaraz jak dostałam konto. Może Mecenas dogada się z Edziem i odstapi? Tak - zgadza się - Atao potwierdziła, że dostała pieniądze. Quote
beataczl Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Avilia napisał(a):A ja śpieszę donieść,żę wczoraj o godzinie 23 Mecenas został dowieziony do DS:) super!:multi: jakies nowe wiesci jak ma sie Mecenasek w domku?:loveu: Quote
Avilia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 beataczl napisał(a):super!:multi: jakies nowe wiesci jak ma sie Mecenasek w domku?:loveu: Wszystko u chłopca w porządku:) Myślę,że w tym tygodniu będą nowe foteczki:D Quote
ewu Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 O rety ale wieści:))) Ja wczoraj wracałam od córki a teraz wchodzę na dogo a tu tyle dobrego:)))) A pieniądze z bazarku koniecznie proszę przekazać Edziowi. Quote
__Lara Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Lobaria napisał(a):Nie trzeba... ma duże szanse na ds, już prawie pewne, ale nie zapeszajmy... Nie było mnie przez weekend, a tu takie wieści, ale się cieszę :) :) :) :) Quote
ewu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 rents napisał(a):Tęsknisz za koleżanką . . . ? Pewnie tak, młoda ładna...;-) Quote
paulinken Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Czy Edzio dostanie pieniążki, które zostały po Mecenasku? Quote
ewelinka_m Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 od jakiegoś czasu śledzę wątek Mecenaskowy..trochę mnie nie było, a tu takie wieści!! super, a coś więcej o ds wiadomo?gdzie pojechał? jak się teraz czuje? strasznie mi zapadł w pamięć..jest totalnie w moim typie:p Quote
Lobaria Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 paulinken napisał(a):Czy Edzio dostanie pieniążki, które zostały po Mecenasku? Tak, chyba, że darczyńcy się sprzeciwią, ale mam nadzieje, że nie. Czekamy na zdjęcia z domku Mecenaska Quote
AtaO Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Najwyższa pora i czas na jakoweś wiadomości z domku Mecenaska. Nie uważacie? Quote
Avilia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 AtaO napisał(a):Najwyższa pora i czas na jakoweś wiadomości z domku Mecenaska. Nie uważacie? U Mecenasa wszystko w najlepszym porządku. O zdjęcia prosiłam.Mam je otrzymać na maila. Quote
Maruda666 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ewu napisał(a):O rety ale wieści:))) Ja wczoraj wracałam od córki a teraz wchodzę na dogo a tu tyle dobrego:)))) A pieniądze z bazarku koniecznie proszę przekazać Edziowi. Chodzi o te 55zł z mojego bazarku ( fanty należały do ewu więc ona decyduje :) a ja mocno trzymam teraz za Edzia). Quote
Recommended Posts