Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewu napisał(a):
Tak a Klaudia miała sporo wydatków na psiaka .

Wiem, że Klaudia miała spore wydatki. Jestem tylko skarbnikiem i jak na razie dysponuje tylko jedną wpłatą (jak pisałam wcześniej od p.Anny P. z fb 40,00). W każdej chwili mogę tę kwotę przesłać Klaudii na pokrycie kosztów, które poniosła na leczenie i utrzymanie Mecenaska.

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AtaO napisał(a):
Wiem, że Klaudia miała spore wydatki. Jestem tylko skarbnikiem i jak na razie dysponuje tylko jedną wpłatą (jak pisałam wcześniej od p.Anny P. z fb 40,00). W każdej chwili mogę tę kwotę przesłać Klaudii na pokrycie kosztów, które poniosła na leczenie i utrzymanie Mecenaska.

Póki co koszta które do tej pory poniosłyśmy to paliwo na dowóz do Tychów do weta i leczenie w Pszczynie (nie mamy jeszcze podliczonego ile to wyszło).Faktura za leczenie w Tychach idzie na OTOZ Animals które użyczyło konto do zbiórek.

Posted

AtaO napisał(a):
Wiem, że Klaudia miała spore wydatki. Jestem tylko skarbnikiem i jak na razie dysponuje tylko jedną wpłatą (jak pisałam wcześniej od p.Anny P. z fb 40,00). W każdej chwili mogę tę kwotę przesłać Klaudii na pokrycie kosztów, które poniosła na leczenie i utrzymanie
Mecenaska.

Pogadam z Gosią Frąc, czy będzie można także wcześniejsze leczenie opłacić z tego, co chłopak ma z fundacji.

Posted

AtaO napisał(a):
Przepraszam, że pytam - na konto skarbnika czy konto fundacji?

Dziękujemy za pomoc dla Mecenaska:)

Na konto skarbnika, bo takie dostałam na PW.

Posted (edited)

Byłam wczoraj na wizycie PA w Cieplicach. Sytuacja finansowa i stan zdrowia pani są w tej chwili takie, że nie może być DS moim zdaniem. Gdy finanse, zdrowie i sytuacja osobista wrócą do normy, zapewne będzie mogła adoptować jakiegoś psiaka.

Edited by beta ata
Posted

beta ata napisał(a):
Byłam wczoraj na wizycie PA w Cieplicach. Sytuacja finansowa i stan zdrowia pani są w tej chwili takie, że nie może być DS moim zdaniem. Gdy finanse, zdrowie i sytuacja osobista wrócą do normy, zapewne będzie mogła adoptować jakiegoś psiaka.

Dziękujemy bardzo za wizytę i relację

Posted

Lobaria napisał(a):
Dziękujemy bardzo za wizytę i relację

Czytałam właśnie na fb wpis tej Pani, która chciała adoptować Mecenasa i przyznam przestaję cokolwiek rozumieć.....:( Napiszcie mi na pw o co chodzi , bo nie chcę wywoływać dyskusji na wątku......

Posted (edited)

dziuniek napisał(a):
Wpłaciłam dla Mecenaska, przepraszam,że tak późno, ale miałam kłopoty z wpłatomatami. W.

Dotarła kwota 50,00 dla Mecenaska. Serdecznie dziękujemy:)

Rozliczenie - str.1 #4

Edited by AtaO
Posted

AtaO napisał(a):
Fotki super. Widać, że pobyt u Patrycji Mu służy i Jego stan uległ znacznej poprawie :)
Tylko gdzie DT/DS dla maluszka?

Jeśli nie znajdzie się bdt, Mecenasik ma miejsce w hoteliku pod Opolem, 13 zł za dzień z karmą. Tam tez może pojechać Mona - też za 13 zł dziennie, ale do kojca.

Posted

Lobaria napisał(a):
Jeśli nie znajdzie się bdt, Mecenasik ma miejsce w hoteliku pod Opolem, 13 zł za dzień z karmą. Tam tez może pojechać Mona - też za 13 zł dziennie, ale do kojca.

Nareszcie jakieś dobre wiadomości. Twoja ciężka praca nie poszła na marne. Brawo!!!:)

Posted

AtaO napisał(a):
Nareszcie jakieś dobre wiadomości. Twoja ciężka praca nie poszła na marne. Brawo!!!:)

Cudny, oczka już inne:)

Posted

[quote name='apla.vegi']Niesamowita zmiana....:crazyeye:

Cały czas myślę o tobie, Mecenasku...
mam nadzieję, że w końcu znajdziesz swoje szczęście :calus:[/QUOTE]

My także w to wierzymy!
Mecenasowi jutro kończy się czas w DT...
Czy ktoś chętny przyjąć tego cudnego faceta na BDT?