Lobaria Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Na fb pojawiła się propozycja ds dla Mecenaska. Tuż pod Jelenią Górą. Rozmawiałam z beta ata, zgodziła się zrobić wizytę / kochany dt mojego kochanego Blunia - bardzo dziękujemy / :Rose:. Mało tego - beta ata w środę przyjeżdża do Katowic, mogłaby wziąć Mecenaska, o ile będzie mógł jechać i wizyta będzie ok. Quote
rents Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Lobaria napisał(a):Na fb pojawiła się propozycja ds dla Mecenaska. Tuż pod Jelenią Górą. Rozmawiałam z beta ata, zgodziła się zrobić wizytę / kochany dt mojego kochanego Blunia - bardzo dziękujemy / :Rose:. Mało tego - beta ata w środę przyjeżdża do Katowic, mogłaby wziąć Mecenaska, o ile będzie mógł jechać i wizyta będzie ok. No to są dobre wiadomości ! I jeszcze transport mógłby być - to już pełnia szczęścia. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nie cieszmy się, kiepsko to wszystko z ds wygląda po rozmowie telefonicznej, szukamy dalej. Będzie wizyta, ale najprawdopodobniej potwierdzi wątpliwości. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Bardzo tajemniczo to brzmi :shake:. Myślałam, że będzie coś więcej na wydarzeniu, ale tam też cisza.... Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Bardzo tajemniczo to brzmi :shake:. Myślałam, że będzie coś więcej na wydarzeniu, ale tam też cisza.... Wszystko będzie wiadomo po wizycie. A teraz dobre wieści - miednica cała, wiązadła całe, mały odprysk na kości kulszowej i to go tak bardzo boli. Operacja niepotrzebna, ten odprysk powinien się zrosnąć w ciągu ok. 30 dni. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Całe szczęście, że wyniki nie najgorsze. A może i wizyta PA wypadnie dobrze i wszystko wyjdzie na prostą..... Edited May 4, 2012 by AtaO Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nie powinien się ruszać, być w klatce. Ma mały guzik przy ogonie, ale nie przy kości, wet mówi, że nic groźnego. Quote
Avilia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Całe szczęście, że wyniki nie najgorsze. A może i wizyta PA wypadnie dobrze i wszystko wyjdzie na prostą..... Ja ze swojej strony mogę powiedzieć,że absolutnie nie dałabym tam psa. Quote
ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Bardzo tajemniczo to brzmi :shake:. Myślałam, że będzie coś więcej na wydarzeniu, ale tam też cisza.... Jest długi weekend, ludzie wyjechali. Rozsyłajcie , jak wrócą po majówce wszystko powinno ruszyć. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Avilia napisał(a):Ja ze swojej strony mogę powiedzieć,że absolutnie nie dałabym tam psa. Poczekajmy na wynik wizyty, choć ja też mam spore wątpliwości. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lobaria napisał(a):Poczekajmy na wynik wizyty, choć ja też mam spore wątpliwości. Myślę, że wizyta nic tu już nie zmieni. Musimy szukać innego domku. Quote
Avilia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lobaria napisał(a):Poczekajmy na wynik wizyty, choć ja też mam spore wątpliwości. Ja uważam,że sprawa jest przesądzona.Pies miał iść do tej Pani na DS=będzie go utrzymywać.A teraz widzę,że Pani będzie sobie miała pieska,a my mamy go utrzymywać.To tak nie może działać.Dodatkowo te problemy zdrowotne i renta...Nie,nie ja tego nie widzę. Widziałam teraz jej wpis na FB-jasno się wyraziła,że chce "pomocy finansowej".Ale zaczynam się gubić...dla siebie czy psa? Quote
Klaudus__ Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Ja też uważam,że trzeba szukać nadal czegoś odpowiedzialnego. Mecanas ma odszczerbioną kość kulszowa. Co sprawia Mu spory ból. Ścięgna całe - miednica ok. Chirurg zalecił zupełne ograniczenie chodzenia - do minimum. Ta kość zrośnie się sama do miesiąca czasu. Przez ten okres czasu leki przeciwbólowe,żeby chłopak nie cierpiał. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Rozmawiałam z Panią z poleconej mi fundacji, wysłałam maila z linkiem tu i do wydarzenia na fb - trzymajcie kciuki, plizzz Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lobaria napisał(a):Rozmawiałam z Panią z poleconej mi fundacji, wysłałam maila z linkiem tu i do wydarzenia na fb - trzymajcie kciuki, plizzz Pewnie, że trzymamy. A ta Pani to ewentualny domek dla biedaka? Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Pewnie, że trzymamy. A ta Pani to ewentualny domek dla biedaka? Nie, pomoc w dt Quote
Julia84 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Chciałam zapytać jak się mają finanse Mecenasa... Któraś Cioteczka deklarowała się jako skarbnik psiaka. Na pierwszej stronie nie ma jednak zadnego postu rozliczeniowego a wiem, że chyba ktoś już cos wpłacał... Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Julia84 napisał(a):Chciałam zapytać jak się mają finanse Mecenasa... Któraś Cioteczka deklarowała się jako skarbnik psiaka. Na pierwszej stronie nie ma jednak zadnego postu rozliczeniowego a wiem, że chyba ktoś już cos wpłacał... Ja jestem skarbnikiem Mecenaska na dogo. Jak na razie dotarła jedna wpłata z FB 40,00. Pozostałe osoby, które deklarowały wpłaty przesyłały na konto fundacji. Pisałam do moderatora o udostępnienie #2 do rozliczeń, ale jak na razie nic w tym temacie się nie zmieniło. O wpłacie, która do mnie dotarła pisałam na str.3 w #71. W ostateczności rozliczenia będą na str.1 w #4 (mój post). Quote
ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Ja jestem skarbnikiem Mecenaska na dogo. Jak na razie dotarła jedna wpłata z FB 40,00. Pozostałe osoby, które deklarowały wpłaty przesyłały na konto fundacji. Pisałam do moderatora o udostępnienie #2 do rozliczeń, ale jak na razie nic w tym temacie się nie zmieniło. O wpłacie, która do mnie dotarła pisałam na str.3 w #71. W ostateczności rozliczenia będą na str.1 w #4 (mój post). Ja wpłaciłam 40 zł na konto Klaudii:) Quote
dziuniek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Wpłaciłam dla Mecenaska, przepraszam,że tak późno, ale miałam kłopoty z wpłatomatami. W. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) dziuniek napisał(a):Wpłaciłam dla Mecenaska, przepraszam,że tak późno, ale miałam kłopoty z wpłatomatami. W. Przepraszam, że pytam - na konto skarbnika czy konto fundacji? Dziękujemy za pomoc dla Mecenaska:) Edited May 4, 2012 by AtaO Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ewu napisał(a):Ja wpłaciłam 40 zł na konto Klaudii:) Czyli wpłata od Ciebie ewu poszła na konto Klaudii, a nie skarbnika.... [FONT=arial black]Rozliczenie wpłat znajduje się na str.1 w #4.[/FONT] Quote
ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Czyli wpłata od Ciebie ewu poszła na konto Klaudii, a nie skarbnika.... [FONT=arial black]Rozliczenie wpłat znajduje się na str.1 w #4.[/FONT] Tak bo prosiłam o konto i Klaudia przysłała mi swoje. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ewu napisał(a):Tak bo prosiłam o konto i Klaudia przysłała mi swoje. Ok,Ty deklarowałaś swoją wpłatę 27.04 w #34, a ja zgłosiłam się na skarbnika 29.04 w #49:) Quote
ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 AtaO napisał(a):Ok,Ty deklarowałaś swoją wpłatę 27.04 w #34, a ja zgłosiłam się na skarbnika 29.04 w #49:) Tak a Klaudia miała sporo wydatków na psiaka . Quote
Recommended Posts