Jump to content
Dogomania

Sunia amstaff w depresji.JUZ W DOMU !!! :)))

Recommended Posts

Posted

Nie chcę zapeszać , ale...
CHYBA MAM DOM DLA SUNI!
Dostałam telefon, pani oferuje dom z ogrodem.
Mieszkają co prawda w Wielkopolsce, ale myślę, że transport załatwimy.
W domu jest jeden pan, również amstaff, zapytałam otwarcie o rozmnażanie, pani powiedziała, że w ogóle o tym nie myśli, że suczka może być wysterylizowana, a zresztą " są różne sposoby na zapobieganie niechcianej ciąży ". Zapewniała mnie, że nie szuka psa do walk, bo wie, że te psy sa wykorzystywane w takim celu.

Dzwoniła do Ibanez lub Ansie, niestety nikt nie odebrał. Powiedziałam, że dam wam jej numer i się skontaktujecie.

HURRA!

Jednak te ogłoszenia w Alegratce coś dają!

Posted

Pani na pierwszy rzut słuchawką konkretna i rzeczowa. MIła i sympatyczna. Mają już psiego lokatora ale szukają dla niego towarzystwa.Tymczasem zobowiązaliśmy się do bardziej wnikliwego badania jak Dena reaguje na inne psy a pani ze swojej strony zgodziła się na klauzulę o sterylce w umowie adopcyjnej.W okolice Turku gdzie pani mieszka mogli byśmy ją zabrać na początku marca jeśli wszystko dobrze pójdzie bo będziemy w okolicach (chyba). Na razie trzymajcie kciuki a my do końca tygodnia zahaczymy o schron i sprawdzimy jak nasza królewna reaguje na płeć przeciwną.
Rybc!a - wielkie brawa dla Ciebie :Rose: :happy1:
Pozdrawiamy

Posted

Oby wszystko się udało ;)
I wysterylizujcie ją przed adopcja jak juz wszystko będzie w 100% dogadane. My pokryjemy koszty w razie co, jeśli nowa rodzina nie będzie chciała.

Posted

Przepraszamy, ze sie nie odzywalismy :oops: ale mielismy wyjazd i bardzo duzo zajec ostatnio. Juz odpowiadam: niniejszym informujemy iż sunia Dena jest juz w nowym domku. Osobiscie widzialem domek i poznalem nowa pania. Mysle, ze bedzie jej tam bardzo dobrze. Przed oddaniem sunia byla wykastrowana wiec nie obawiamy sie zapedow hodowlanych mimo iz ma pieknego towarzysza do zabawy w postaci asta - pieska. Prosimy moderatora o przeniesienie watku do rubryki juz w nowym domu:laola: i zarazem dziekujemy bardzo wszystkim , ktorzy sie do tego przyczynili a w szczegolnosci Tobie Rybciu :).Pozdrawiamy