Jump to content
Dogomania

Sunia amstaff w depresji.JUZ W DOMU !!! :)))

Recommended Posts

Posted

Dena to młoda sunia (ok 2-3 lata). Przełagodna i przyjacielska do ludzi. W wyniku dość zagmatwanej historii w którą nie warto sie zagłebiac Dena z ciepłego domku trafiła do zimnej, schroniskowej budy i cierpi tam teraz nie bardzo rozumiejąc dlaczego los ją tak potraktował.
Jest bardzo przymilna na spacerkach na które zabieramy ją kiedy tylko jesteśmy w Starogardzie(niestety dość rzadko).
Na psy na spacerze szczekające zza płotów nie reaguje, co do konfrontacji bezpośredniej niestety nie wiemy. Z kotami raczej nie znajdzie wspólnego języka :razz:
Nie niszczy w domu a zostawiona sama jest grzeczna i spokojna ;)
Z dnia na dzień jest z nią coraz gorzej. Ostatnio nawet już niechętnie wychodzi z budy i wylizuje sobie łapki ze stresu.
Kto da szansę małej amsta??? :razz:
Ona czeka...
A to zdjątka z ostatniego spaceru :

Choć wyglądam groźnie na zdjęciu w rzeczywistości jestem łagodna jak baranek... O proszę :

A oto moje łapki...:

A tak reaguję na kotki wrrr...

Posted

Dzięki serdeczne Tengusiu :iloveyou:
prośba tylko: zaznacz na allegro, że wydanie suni wiaze sie z koniecznościa zobowiazania sie pisemnego do sterylizacji. Nie chcemy przecież, żeby Dena trafiła do pseudohodowli.
Pozdrawiamy cieplutko:lol:

Posted

Acha, sunia ładnie chodzi na smyczce zna komendy siad i daj łapę. Może wieczorkiem ktoś tu zajrzy...:razz:
Tengusia wielkie dzięki za dopisek na allegro :loveu:

Posted

o matko - jaka piekna sunia!!!! Ja tych debili, którzy dla szpanu kupują te psy to bym zywcem ze skóry obdzierała:angryy::angryy::angryy: Zaraz założę jej wątek na niebieskim astowatym i wrzucę ją do ogólnego (mojego)

Posted

Ja bym bardzo prosiła o opisanie historii suni.
Czy schronisko ma możliwość wysterylizowania suni, czy raczej niebardzo?
Zastanawiam się, że może moglibyśmy zabrać sunię do Warszawy i tu szukać jej domu... Nie mamy bowiem żadnego amstaffa szukającego domu, a ludzie ciągle dzwonią do nas.

Posted

Myślimy nad zabraniem Deny. Na razie trwają pertraktacje.
Zobaczymy, czy jutro Agunia pojedzie do nowego domku i już tam zostanie (na 99% tak, bo Edytka już kupiła jej posłanko, karmę i zapoznała się z nią... spać nie może już... tylko jeszcze my musimy sprawdzić warunki w domu).

Jeśli Agunia pojedzie możemy zacząć myśleć nad jakimś psiakiem...
1/03/ Brek pojedzie do nowego domu.
W marcu - może i Śnieżka.

Fajnie by było, aby jeszcze jakiś pies znalazł szybko super dom, to możemy myśleć nad kolejnymi.

Posted

Doddy!
Bardzo sie cieszymy, ze sprawa idzie do przodu:multi: Wiecej na privie. Pozdrawiamy :lol: .Jesli jeszcze jakies pytania oczekujemy pod nr. 503-083-111

Posted

Niestety w telefonie głucha cisza :roll: Martwimy się bo zapowiadają straszne mrozy, a ona biedna krótko włosa...Cóż czekamy...
Poza tym byliśmy w odwiedzinach u panny, oczywiście na obowiązkowym spacerku :cool3:
Tak się pięknie prezentowałam:

Pozdrawiamy :)