Jump to content
Dogomania

Uzhgorod 2xCACIB - Ukraina, 18-19.08.2012 r.

Recommended Posts

Posted

Wystawa odbedzie sie w sierpniu, 18-19.08.2012 r. Zgloszenia przyjmuja do 27 lipca.

Kto z was planuje sie wybrac na Ukrainę?

Chcialem dzis zglosic mojego psa, ale niestety, w formularzu nie maja mojej rasy ;)

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pawelg napisał(a):
Wystawa odbedzie sie w sierpniu, 18-19.08.2012 r. Zgloszenia przyjmuja do 27 lipca.

Kto z was planuje sie wybrac na Ukrainę?

Chcialem dzis zglosic mojego psa, ale niestety, w formularzu nie maja mojej rasy ;)

Paweł też myślę nad tymi wystawami:) może razem się zbierzemy ??
Jeśli niema Twojej rasy po prostu piszesz im jakiego psa zgłaszasz i oni to :"akceptują" :)
Ukraińcy nie robią problemów zagranicznym wystawcom :) to raczej Słowacy przy powrocie pokazują jacy są ważni :(

Posted

Ja z nimi caly rok koresponduje, z tym nie ma problemu. Zwrocilem im mejlowo uwage, ze jest taka sytuacja.

Ewa mozemy jechac razem. Wtedy na pewno ja z wami pojade, nie zostane sam z bedlingtonami. Tam jeszcze jedna osoba ode mnie bedzie. Zaladujemy calego busa, bedzie zdecydowanie tansza podroz.

Posted

O to fajnie znów będzie dużo Polaków w Użghorodzie.Ciesze się ,że się z Wami znów spotkamy:)
My też tam będziemy. Mamy jeszcze 3 wolne miejsca. jakby ktos potrzebował transportu to kontakt na: krzysio40@op.pl

Myślę intensywnie nad przekraczaniem jednak w drodze powrotnej innej granicy...Co prawda nasz bus przekroczył granice dość szybko jak już się nami po zmianie celników zajęli ale widzieliśmy co robiliz innymi Polakami/szczególnie tymi w dość drogich autach...Nie sądziłem ,że Słowacy mogą tak się zachowywać...

Posted

wlasnie udalo mi sie wyslac zgloszenie ;) oczywiscie, nie dodali mojej rasy, musialem im to napisac w opisie.

Dostalem potwierdzenie, jestesmy zgloszeni ;)

Posted

My zgłoszeni :)

Mam pytanie odnośnie wjazdu samochodem. Czy w samochodzie musi być osoba, na która auto jest zarejestrowane? Czy jeśli jej nie będzie, trzeba miec jakieś notarialne zezwolenia?

Posted

Z Kazimierzy Wielkiej (30km od Krakowa) będzie jechał terenówką mój przyjaciel z 2 wyżłami. Potem jedziemy jednym dużym autem ode mnie ze Lwowa (tutaj mieszkam) razem do Uzghorodu. Jeżeli ktoś ma ochotę zapraszam do kontaktu: Zbyszek xyzbyszek(at)tlen.pl / do mnie info(at)berufsjager.com. Z granicą PL -> UA pomagam aby przejść "bez kolejkowo". Żebyście źle nie zrozumieli - to nie "komercyjna" propozycja, a po prostu towarzysko (ewentualnie zrzuta na paliwo).

• 4 weeks later...
Posted

mychaaaaa napisał(a):
My zgłoszeni :)

Mam pytanie odnośnie wjazdu samochodem. Czy w samochodzie musi być osoba, na która auto jest zarejestrowane? Czy jeśli jej nie będzie, trzeba miec jakieś notarialne zezwolenia?

Mój mąż jechał samochodem rejestrowanym na mnie, mamy różne adresy w dokumentach i nikt go się nie czepiał :p

Posted

Adamant napisał(a):
Mój mąż jechał samochodem rejestrowanym na mnie, mamy różne adresy w dokumentach i nikt go się nie czepiał :p

Super :) w takim razie nam już zostało tylko znaleźć nocleg :)