Ptysiak Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Wiem, czasami ma się dość i.... :mad: Ale lepiej nie zabijaj ani ich ani siebie :D No i oczywiście, że chcemy zdjęcia z domu :) Quote
Karro Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 A jak idzie wychowanie Odi i socjalizacja? Fajnie że jeździsz z nią rowerkiem :) Quote
Nemooo Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 vaness napisał(a):buziak w nochal dla małej :loveu: Dziękujemy :) My całujemy Tofiego ;) Quote
Nemooo Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Nie mam okazji nacykać w domu :( Była by jedna pozycja i milion takich samych zdjęć ;) Ale dziś jadę na wieś! (tam gdzie mieszkała Azunia:)) i już szykuje aparat ;) Wiecie. W czwartek wieczorem oglądaliśmy "Wszystko o psach" na AP i wiecie czego się dowiedziałem ?? Odina to prawie wykapany chart whippet.... Taka sama sylwetka, takie same łapy itp. Choć Odina jest słodsza niż chart ;) Pozdrawiamy ;) Ps. Już idę po aparat :) Quote
Ptysiak Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Miłego wyjazdu i dobrej zabawy z Odinką na wsi :) Mizianki dla słodkiej Odinki:) No i aparat schowaj do plecaka żebyś nie zapomniał :evil_lol: Quote
Nemooo Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Ptysiak napisał(a):Miłego wyjazdu i dobrej zabawy z Odinką na wsi :) Mizianki dla słodkiej Odinki:) No i aparat schowaj do plecaka żebyś nie zapomniał :evil_lol: Bardzo dziękujemy... a Odi mi tu podszczekuje żeby przekazać mizianki dla Ptysiaka ;) Aparat schowany ;) Quote
Ptysiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nemooo napisał(a):Bardzo dziękujemy... a Odi mi tu podszczekuje żeby przekazać mizianki dla Ptysiaka ;) Aparat schowany ;) Ptysio wymiziany i przesyła Odi dużego mokrego liza w nosek;) Quote
marco_antonio Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 To piękne co masz w stopce i jestem szczerze wzruszony... szacunek!!! Quote
Nemooo Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 marco_antonio napisał(a): To piękne co masz w stopce i jestem szczerze wzruszony... szacunek!!! Witamy nową osobę :multi: Dzięki :) Foty są! Ale dziś już nie mam siły, chcę tylko położyć się i spać ;) Dobranoc i do jutra :) Quote
Ptysiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dobrej nocy :) A jutro fotki widzimy :evil_lol: Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Zdjęcia wgrywają się na picassę :) Już niedługo :p Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 No to lecimy dalej :D Już na miejscu! Nie ma to jak biegać za kamieniem ;) "Kto tam jest?" "Ktoś mnie wołał? ZAJĘTA JESTEM!" "Mam Cię kamieniu!" :diabloti: cdn. Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 :evil_lol: "*PAC, PAC* A masz!" :eviltong: cdn. Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 To już pod koniec..... Grill :diabloti: Powrót do domu! :cool1: I odpoczynek po 2dniowej wycieczce :D ZDJĘĆ KONIEC :diabloti: TERAZ KONKURS! Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Zaczynamy konkurs! Jeżeli wygracie wygrywacie bonusową fotkę :) (uwierzcie, warto) :evil_lol: ZACZYNAMY KONKURS! Zgadujecie zagadki! 1. Poznajecie to miejsce? Jeżeli tak to napiszcie skąd ;) (Podpowiedź: kto nie śledził galerii Azuni ten nie zgadnie;)) 2. Dlaczego Odi robi proszące oczy? O co prosi? (Podpowiedź: w poprzednich postach;)) 3. Dlaczego Odi jest smutna i obrażona? (bez podpowiedzi :D) Zgadujcie i walczcie bo jest o co :D Pozdrawiamy :) Mam nadzieję że fotki się podobają?! :) Quote
Istar19 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 jaki konkurs?? :) a Odinka super wyrosła :D nasz spacer musi kiedyś dość do skutku :) Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Istar19 napisał(a):jaki konkurs?? :) a Odinka super wyrosła :D nasz spacer musi kiedyś dość do skutku :) O tak! Musi :D No konkurs już jest! Quote
Hmmm Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 stawiam, że prosi o coś z grilla :D a jest obrażona bo nie dostała ;) Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Martyno wszystkie 3 i bardzo szczegółowe odpowiedzi prosimy :razz: Quote
Recommended Posts