Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I kolejny pies, którego wypatrzyłam w schronisku w Pawłowie k. Ciechanowa, woj. mazowieckie. Tym razem Rottka, przez swoją matkę chrzestną :eviltong: została nazwana Goją. Goja ma ok. 5 lat do schroniska trafiła we wrześniu skrajnie zagłodzona, w ostatniej chwili ją uratowano. Dziś już wygląda ładnie, tylko ten smutek w oczach. Ona nie chce siedzieć za kratami schroniskowego boksu, ona chce jeszcze kochać i być kochaną. Goja jest bardzo grzeczna w stosunku do ludzi, pracownicy schroniska nigdy nie mieli z niż problemów. Garnie się do człowieka. W boksie siedzi z inną sunią i bardzo dobrze się ze sobą dogadują.
Czy ktoś szuka łagodnej i przekochanej Rottki?

Gojka z tyłu, tu jest inny lizaczek spragniony miłości:cool3:

Zakładam wątek już teraz i jak zwykle z niewielką ilością zdjęć, ale będzie więcej.

GOJA 27.03.2007

Ta śliczna Rottka Goja przebywa obecnie w DT, jest szczęśliwa, zadbana, leczona. Było zbyt pięknie, bo ostatnie badania nie były najlepsze. Goja na wątrobie ma guza wielkości orzecha włoskiego. Nie wiemy czy to na pewno nowotwór, ale tego wylkuczyć nie można. Oprócz tego zapalenie płuc, które przeszła zostawiło straszne ślady na płucach. Tymczasowa opiekunka czeka jeszcze na badanie, które dokładnie sprawdzi co to za guz. Nie wyklucza też pozostawienia Goi u siebie jeśli okaże się, że jest chora.

28.03.07 GOJA MIAŁA ZROBIONE KONIECZNE BADANIA I OKAZAŁO SIĘ, ŻE JEST ZDROWA:)

W LECZNICY POZOSTAŁ DŁUG.

PIENIĄŻKI PROSIMY WPŁACAĆ NA:

POMORSKA FUNDACJA ROTTKA

NR KONTA: 53 1090 1098 0000 0001 0587 2375
BZ WBK S.A. O/SOPOT

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mycha- czy byłaby możliwość zrobienia suni troszkę lepszych fotek ? Przydałyby sie do netowych ogłoszeń. Myślę, że z wystawieniem na allegro też jakieś cioteczki pomogą ;).
Trzeba Goję pokazać światu :lol:

Posted

Dziekujemy za wsparcie! Mycha pamieta o fotach z pewnością.
Ja osobiście wole małe kurdupelki na kanapie , ale polubiłam takiego jednego :evil_lol:........i coraz bardziej rozumiem właścicieli wielkołapów.
Goja czeka na pomoc.