Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warka szalała :( jak ona cierpi :( ma wrośnięte pazury w poduszki łapek i tak chodzi :( i ciągle wbija sobie to bardziej :( masakra, nie duało się obciąć wszystkiego zadzwonie do weta jutro co z tym zrobić, kawał pazura jak rogalik zgięty tkwi w łapkach :(

Posted

o 9tej dzwonie do weta w Twojej sprawie , nie zostawie Cię tak piesku :( nie bój się !! wiemże Cię to boli strasznie ale już niedługo!! przepraszam że wcześniej tego nie widziałam...

Posted

Jestem po rozmowie z wetem :( Warka musi przyjechać do lecznicy. Trochę to nas wykosztuje ale innego wyjścia nie ma. Trzeba jej podać antybiotyk i środek przeciw bulowy po usunięciu pazura.

Posted

A czemu nie zgłosić tego schroniskowemu weterynarzowi? Przecież to nie jest chyba sprawa przerastająca jego możliwości? Może tego poprostu nie zauważono, a nie jest to wynik złej woli - mam taką nadzieję. Gdyby zrobił to weterynarz schroniskowy odpadł by stres Warki związany z transportem, lecznicą i odpadłyby koszty (kasa jest potrzebna na psiaki, którym schronisko nie pomoże np dobki), poza tym i tak będzie konieczna kontrola, zmiany opatrunku itp - lepiej żeby miała to na miejscu.

Posted

utniemy tak aby wyciągnąć wrośnięty pazur z poduszki, ona ma dziurę w poduszce tak się ulkowała ta za długa część i to krwawi ....:(