Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

Posted

Szkoda że spacerki są tak oddzielone czasem ale niestety częściej się nie da. :( Warka i tak jest bardzo dzielna i już nie reaguje takim strachem jak na początku.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proponuje na następnym spacerku zrobić próbę aby Warka szła w inną strone niż Misiu. Musi się nauczyć spacerowac bez niego bo kiedyś będą musieli się rozstac. Mam nadzieję że już niedługo :p

Posted

Wykąpało by się w jeziorku prawda?? taki upał a woda schładza :) No nie przejmuj się ja też muszę siedzieć w jednym mijescu :) a niedziela już niedługo :)

Posted

wareczka poszłą dzisiaj w odwrotnym kieruku niż Misiu :) Spacer dzięki temu był super :) słonko, jezioro, trawka :)
Potaplałą się troszkę w wodzie wytarzała :) i... i pierwszy raz położyłą na pleckach i głaskałam ją po brzuszku :)

Posted

Myślę że już można usunąć to zdanie całkowicie :) jest dobrze , co prawda ciągnie ale wiele psów schroniskowych tak robi ponieważ są niewybiegane.

Posted

Prosze o zmianę na alegro :) i zmiany w pierwszym poście :)
Kluska 4 Warka dogaduje sie z innymi psami i suczkami , więc ten fragment tekstu można wyciąć.

Posted

No i niestety spaceru nie było :( ale spotkanie tak. Przytulanie gorące i owocne :) wszystko co miałam na sobie poszło do prania :)
wareczka zadowolona wciskala główkę go głaskania pod prawą rękę, jej jeden kolega Rudek-Lisek wpod drugą rękę . A drugi kolega z boksu Miś przytulał się do bubu :)

Posted

DZIKU szalał jak zwykle :evil_lol: Sabina która była z nami pierwszy raz i prowadziła miłość Dzika została uprzedzona o możliwych poczynaniach szaleńczej istoty Warki . Niestety chyba sobie nie wyobrażała że to aż tak uciążliwe:evil_lol: