Jump to content
Dogomania

Czy specjalistyczny sklep sportowy jest według Ciebie potrzebny?  

93 members have voted

1. 1. Czy specjalistyczny sklep sportowy jest według Ciebie potrzebny?

• Tak, internetowy
      30
    • Tak, stacjonarny
      2
    • Tak, internetowy i stacjonarny
      56
    • Nie
      5

Recommended Posts

Posted

No właśnie tak mi się wydawało, bo oglądałam te piłki jeszcze długo zanim miałam psa i się przymierzałam do kupna, no i jak w końcu zdecydowałam się kupić, to nieźle się zdziwiłam, jak mi cena wyskoczyła, bo byłam przygotowana na niższą ;)

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomysł z tymi futerkowymi zabawkami jest genialny, bo to prawie jedyne zabawki jakimi mój pies się w ogóle interesuje :eviltong: Mi się zwłaszcza podoba ta, ta i ta (mają sznurki/uchwyty, przez co łatwo się przeciąga i ogólnie kształt mi jakoś przypadł do gustu), ale wszystkie są genialne, więc jak już byłyby dostępne, to na pewno się na jakąś skuszę ;)
Planet Dog rzeczywiście były kiedyś tańsze, bo sama się przymierzałam do kupna psu jako prezent pod choinkę, ale to chyba była jakaś czasowa promocja.

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Oprócz piłek Planet Dog pamiętajcie jeszcze o dyskach hyperflite :D

będą będą ;)

[quote name='Voute']Pomysł z tymi futerkowymi zabawkami jest genialny, bo to prawie jedyne zabawki jakimi mój pies się w ogóle interesuje :eviltong: Mi się zwłaszcza podoba ta, ta i ta (mają sznurki/uchwyty, przez co łatwo się przeciąga i ogólnie kształt mi jakoś przypadł do gustu), ale wszystkie są genialne, więc jak już byłyby dostępne, to na pewno się na jakąś skuszę ;)
Planet Dog rzeczywiście były kiedyś tańsze, bo sama się przymierzałam do kupna psu jako prezent pod choinkę, ale to chyba była jakaś czasowa promocja.

dzięki :)
co do Planet Dog, to jest stary wątek na dogo, gdzie są stare ceny, nie promocyjne

Posted

Przejrzałam wszystkie zabawki od początku na spokojnie.
Ciekawym pomysłem są te "przeciągaczki" :lol: z rozciąganą gumą, nigdy nie widziałam czegoś podobnego i zastanawiam się jak to by było w użyciu z mocno przeciągającym się psem :razz:
Wybrałam te:

Wydaje się być ciekawą zabaweczką, nie miałam nic o takim kształcie.

I ta
To już typowa zabawka do przeciągania, fajna prosta, bez żadnych udziwnień. Uszaty bardzo lubi się przeciągać, a jak coś jest jeszcze włochate to jest na plus haha. Robiłam mu kiedyś takie zabawki jak trenowaliśmy, właśnie takie z barankiem tylko zamiast gumy był zwykły sznur od piłki. Uwielbiał ją!

Szkoda że na tej stronie nie można ich powiększyć bo z chęcią bym im się przyjrzała z bliska :cool3: A jeszcze lepiej jakbym mogła pomacać :eviltong:
Obydwie były wybierane więc warto się nimi zainteresować :cool3:

Ażurowa piłka też jest fajna i z chęcią bym ją wypróbowała.

O co chodzi z piłkami Planet Dog? Co w nich jest takiego?

Posted

co do zabawek. żadna mi się nie podoba:) może dlatego że sama zrobiłam rudemu podobną z futerka i szkoda było by mi kasy.
ja po cichu liczę na piłkę ażurową i jakąś bardzo wytrzymała piłkę piszczącą

Posted

[quote name='wikikoniki']pochwalisz się coś więcej tutaj niż na facebook'u ? :D

znaczy się według mnie to to wszystko jest takie same. tak naprawdę to są 2 inne zabawki różnych rodzai ...

a co więcej byś chciała wiedzieć? :D

no wszystkie są albo z królika, albo z wełny ;) ale jednak są różne, co innego piłka na sznurku, a co innego szarpak z jednym, albo z dwoma uchwytami. no i zabawki, do których wkłada się żarcie

[quote name='evel']A ja mam pytanie. Czy ta ażurowa piłka się odbija ładnie?

a to musiałabyś spytać Illusion, ona ma. tu masz filmik, jest raz scena że się trochę odbija, ale generalnie większość filmiku to wyjmowanie żarcia z piłki :evil_lol:

Posted

zastanawiam się dlaczego psy po prostu nie przegryżą piłki by dostać sie do żarcia, moja by za pewne przegryzła .
ale wygląda bardzo fajnie ta piłka.

Posted

gops napisał(a):
zastanawiam się dlaczego psy po prostu nie przegryżą piłki by dostać sie do żarcia, moja by za pewne przegryzła .
ale wygląda bardzo fajnie ta piłka.

też się zastanawiam :evil_lol:

one się odbijają trochę, ale nie za dużo

Posted

Ja kupiłam w Piotrze i Pawle taką piłkę za 6zł - ani to twarde, ani miękkie.. Wera ją kocha. Natomiast zwykłą gumową po prostu zjadła, zanim się zorientowałam i jej to co zostało zabrałam.. dobrze byłoby gdyby w opisie zawarta była informacja o tym, jak łatwo można ją przegryźć :P

Posted

Soko napisał(a):
Ja kupiłam w Piotrze i Pawle taką piłkę za 6zł - ani to twarde, ani miękkie.. Wera ją kocha. Natomiast zwykłą gumową po prostu zjadła, zanim się zorientowałam i jej to co zostało zabrałam.. dobrze byłoby gdyby w opisie zawarta była informacja o tym, jak łatwo można ją przegryźć :P

to na pewno nie jest taka piłka. te piłki kosztują nawet do 50zł, zależnie od rozmiaru. to, co kupiłaś, to zapewne artykuł dla ludzi
aha, no i jak dla mnie to piłka do zabawy z psem, a nie do dania psu jak kong. wątpię, by było tak twarde

Posted

motyleqq napisał(a):

aha, no i jak dla mnie to piłka do zabawy z psem, a nie do dania psu jak kong. wątpię, by było tak twarde

no właśnie kurka, ja nawet nie pomyślałam że to to można wypełnić jakimiś smakami i hulaj dusza :diabloti:

Posted

Nasza piłka po rzuceniu pozostaje w tym samym miejscu, odbicie jest minimalne :lol:. Gina uwielbia wyskakiwać do odbijających się piłek, ale jakoś nie przeszkadza jej, że ta nie ma takich właściwości.

Posted

Maalwi napisał(a):
A ja widziałam ostatnio taka piłkę u nas w zoologu. Niestety była duzo za duza jak na Bi :shake:

spoko spoko, jeszcze ze 2 miesiące i będzie rozmiarów do koloru, do wyboru ;)

Posted

To taka piłka-niepiłka, która ma służyć za coś a'la kong, czy osochozi w takim razie? :lol: A pływa toto chociaż? :evil_lol:

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
lubię to!!!!

hihih :evil_lol:

evel napisał(a):
To taka piłka-niepiłka, która ma służyć za coś a'la kong, czy osochozi w takim razie? :lol: A pływa toto chociaż? :evil_lol:

to służy do szarpania z psem :lol: chyba pływa, widziałam gdzieś zdjęcie w wodzie :hmmmm: