dog193 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 No właśnie tak mi się wydawało, bo oglądałam te piłki jeszcze długo zanim miałam psa i się przymierzałam do kupna, no i jak w końcu zdecydowałam się kupić, to nieźle się zdziwiłam, jak mi cena wyskoczyła, bo byłam przygotowana na niższą ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Oprócz piłek Planet Dog pamiętajcie jeszcze o dyskach hyperflite :D Edited June 4, 2012 by Natalia&Cody Quote
Voute Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Pomysł z tymi futerkowymi zabawkami jest genialny, bo to prawie jedyne zabawki jakimi mój pies się w ogóle interesuje :eviltong: Mi się zwłaszcza podoba ta, ta i ta (mają sznurki/uchwyty, przez co łatwo się przeciąga i ogólnie kształt mi jakoś przypadł do gustu), ale wszystkie są genialne, więc jak już byłyby dostępne, to na pewno się na jakąś skuszę ;) Planet Dog rzeczywiście były kiedyś tańsze, bo sama się przymierzałam do kupna psu jako prezent pod choinkę, ale to chyba była jakaś czasowa promocja. Quote
motyleqq Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Oprócz piłek Planet Dog pamiętajcie jeszcze o dyskach hyperflite :D będą będą ;) [quote name='Voute']Pomysł z tymi futerkowymi zabawkami jest genialny, bo to prawie jedyne zabawki jakimi mój pies się w ogóle interesuje :eviltong: Mi się zwłaszcza podoba ta, ta i ta (mają sznurki/uchwyty, przez co łatwo się przeciąga i ogólnie kształt mi jakoś przypadł do gustu), ale wszystkie są genialne, więc jak już byłyby dostępne, to na pewno się na jakąś skuszę ;) Planet Dog rzeczywiście były kiedyś tańsze, bo sama się przymierzałam do kupna psu jako prezent pod choinkę, ale to chyba była jakaś czasowa promocja. dzięki :) co do Planet Dog, to jest stary wątek na dogo, gdzie są stare ceny, nie promocyjne Quote
Natalia&Cody Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 motyleqq napisał(a):będą będą ;) Jest! :D :multi: Quote
motyleqq Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Jest! :D :multi: a co, brakuje Ci ich? :lol: Quote
anetta Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Przejrzałam wszystkie zabawki od początku na spokojnie. Ciekawym pomysłem są te "przeciągaczki" :lol: z rozciąganą gumą, nigdy nie widziałam czegoś podobnego i zastanawiam się jak to by było w użyciu z mocno przeciągającym się psem :razz: Wybrałam te: Wydaje się być ciekawą zabaweczką, nie miałam nic o takim kształcie. I ta To już typowa zabawka do przeciągania, fajna prosta, bez żadnych udziwnień. Uszaty bardzo lubi się przeciągać, a jak coś jest jeszcze włochate to jest na plus haha. Robiłam mu kiedyś takie zabawki jak trenowaliśmy, właśnie takie z barankiem tylko zamiast gumy był zwykły sznur od piłki. Uwielbiał ją! Szkoda że na tej stronie nie można ich powiększyć bo z chęcią bym im się przyjrzała z bliska :cool3: A jeszcze lepiej jakbym mogła pomacać :eviltong: Obydwie były wybierane więc warto się nimi zainteresować :cool3: Ażurowa piłka też jest fajna i z chęcią bym ją wypróbowała. O co chodzi z piłkami Planet Dog? Co w nich jest takiego? Quote
Natalia&Cody Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 motyleqq napisał(a):a co, brakuje Ci ich? :lol: Troszkę. Jak już gdzieś są to straaasznie drogie, a jak są w miarę to jest jedna sztuka, albo wcale ;) Quote
Kirinna Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 co do zabawek. żadna mi się nie podoba:) może dlatego że sama zrobiłam rudemu podobną z futerka i szkoda było by mi kasy. ja po cichu liczę na piłkę ażurową i jakąś bardzo wytrzymała piłkę piszczącą Quote
wikikoniki Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 pochwalisz się coś więcej tutaj niż na facebook'u ? :D znaczy się według mnie to to wszystko jest takie same. tak naprawdę to są 2 inne zabawki różnych rodzai ... Quote
evel Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 A ja mam pytanie. Czy ta ażurowa piłka się odbija ładnie? Quote
motyleqq Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='wikikoniki']pochwalisz się coś więcej tutaj niż na facebook'u ? :D znaczy się według mnie to to wszystko jest takie same. tak naprawdę to są 2 inne zabawki różnych rodzai ... a co więcej byś chciała wiedzieć? :D no wszystkie są albo z królika, albo z wełny ;) ale jednak są różne, co innego piłka na sznurku, a co innego szarpak z jednym, albo z dwoma uchwytami. no i zabawki, do których wkłada się żarcie [quote name='evel']A ja mam pytanie. Czy ta ażurowa piłka się odbija ładnie? a to musiałabyś spytać Illusion, ona ma. tu masz filmik, jest raz scena że się trochę odbija, ale generalnie większość filmiku to wyjmowanie żarcia z piłki :evil_lol: Quote
gops Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 zastanawiam się dlaczego psy po prostu nie przegryżą piłki by dostać sie do żarcia, moja by za pewne przegryzła . ale wygląda bardzo fajnie ta piłka. Quote
Unbelievable Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 gops napisał(a):zastanawiam się dlaczego psy po prostu nie przegryżą piłki by dostać sie do żarcia, moja by za pewne przegryzła . ale wygląda bardzo fajnie ta piłka. też się zastanawiam :evil_lol: one się odbijają trochę, ale nie za dużo Quote
Soko Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ja kupiłam w Piotrze i Pawle taką piłkę za 6zł - ani to twarde, ani miękkie.. Wera ją kocha. Natomiast zwykłą gumową po prostu zjadła, zanim się zorientowałam i jej to co zostało zabrałam.. dobrze byłoby gdyby w opisie zawarta była informacja o tym, jak łatwo można ją przegryźć :P Quote
motyleqq Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Soko napisał(a):Ja kupiłam w Piotrze i Pawle taką piłkę za 6zł - ani to twarde, ani miękkie.. Wera ją kocha. Natomiast zwykłą gumową po prostu zjadła, zanim się zorientowałam i jej to co zostało zabrałam.. dobrze byłoby gdyby w opisie zawarta była informacja o tym, jak łatwo można ją przegryźć :P to na pewno nie jest taka piłka. te piłki kosztują nawet do 50zł, zależnie od rozmiaru. to, co kupiłaś, to zapewne artykuł dla ludzi aha, no i jak dla mnie to piłka do zabawy z psem, a nie do dania psu jak kong. wątpię, by było tak twarde Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 motyleqq napisał(a): aha, no i jak dla mnie to piłka do zabawy z psem, a nie do dania psu jak kong. wątpię, by było tak twarde no właśnie kurka, ja nawet nie pomyślałam że to to można wypełnić jakimiś smakami i hulaj dusza :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 no właśnie, ale jak widać, co kraj to obyczaj :evil_lol: anetta, nie odpowiedziałam na Twój post, ale oczywiście zauważyłam go i biorę pod uwagę :) Quote
Illusion Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nasza piłka po rzuceniu pozostaje w tym samym miejscu, odbicie jest minimalne :lol:. Gina uwielbia wyskakiwać do odbijających się piłek, ale jakoś nie przeszkadza jej, że ta nie ma takich właściwości. Quote
Maalwi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A ja widziałam ostatnio taka piłkę u nas w zoologu. Niestety była duzo za duza jak na Bi :shake: Quote
motyleqq Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Maalwi napisał(a):A ja widziałam ostatnio taka piłkę u nas w zoologu. Niestety była duzo za duza jak na Bi :shake: spoko spoko, jeszcze ze 2 miesiące i będzie rozmiarów do koloru, do wyboru ;) Quote
Natalia&Cody Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 motyleqq napisał(a):spoko spoko, jeszcze ze 2 miesiące i będzie rozmiarów do koloru, do wyboru ;) lubię to!!!! Quote
evel Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 To taka piłka-niepiłka, która ma służyć za coś a'la kong, czy osochozi w takim razie? :lol: A pływa toto chociaż? :evil_lol: Quote
gops Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 o jakby pływała to by była super! łatwo by pies mógł złapać Quote
motyleqq Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Natalia&Cody napisał(a):lubię to!!!! hihih :evil_lol: evel napisał(a):To taka piłka-niepiłka, która ma służyć za coś a'la kong, czy osochozi w takim razie? :lol: A pływa toto chociaż? :evil_lol: to służy do szarpania z psem :lol: chyba pływa, widziałam gdzieś zdjęcie w wodzie :hmmmm: Quote
Recommended Posts