Tascha Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Sędzia p Blanka Borowiec - Szczepańska PSY klasa baby Old Legends Juniper - wo 1 klasa Ch Old Legend's Dorian - dosk.CWC, Zw SUKI klasa baby E'Kinga Kinaya Lady Congo - wo 1 kl.szcz Idra Ameba - wo 1 kl Ch Saqui Ameba - dosk. CWC, Zw, BOB Bob Baby ,szczeniat ani weteranów nie było wybierane i wszystkie z ocena wo,dosk, i pierwsza lokata szły na BISy Old Legend's Juniper bardzo ładnie zakwalifikował sie na bis do finałowej szóstki i szło nam całkiem ładnie az...skończyły sie smaczki :eviltong: co za tym idzie chęc Juno do dalszej wspólpracy tez:eviltong: Saqui Ameba /Kiwaczki/ - BIS oddz. lubelskiego III miejsce - sedzia p.Richard Kinsey/GB/ BOG- finałowa szóstka -sedzia p.B.Borowiec Szczepańska Pary Hodowlane: Saqui Ameba & Old Legend's Dorian II lok -sedzia p. Richard Kinsey /GB/ Pani sedzina bardzo miła, zna sie na basenji,ma fajne podejście do maluszków :) Podziekowania dla Karoliny Wójcik (Junior Handler/ za pomoc przy wystawianiu :multi: Quote
Buszki Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Gratulacje!Zwłaszcza dla maluchów,dla Nich to największe wyzwanie :). Quote
Tascha Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Dziekujemy :) dla maluchów to był debiut i pierwsze chwile na wystawie a potem w ringu były dla nich zupelna nowościa ,ale w miare upływu godzin rozkręciły sie co nieco :) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Brawo dla debiutantów:) Brawo dla Kiwaczka za Rasę!!!! Brawo dla Pręgatej Pary Hodowlanej!!! Brawo - Tascha:) Nastgepnym razemm pamiętaj o duuuuuuuzej porcji smaczków:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 o a ja zdziwiona byłam dlaczego w baby na finałach wyszły dwa baski :D teraz juz wiem :) i gratki dla wygranych :) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Hahaha, czasami uregulowania w poszczególnych oddziałach mogą zadziwiac;) pzdr. Quote
Tascha Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Dziekujemy :) A ta "nowa moda" z finałami dla baby bardzo była zaskakujaca...dwa razy pytałam sie sedziny ,czy aby na pewno tak ma byc ;) Smaczkami nastepnym razem wypakuję obie kieszenie ,nie tylko saszetke :D Juno szybko wciął wszystkie , troche szybciej niz sie spodziewałam ;) na szczęscie zapas był w namiociku i na pary hodowlane mogłam sobie dosypac :D Quote
jenis Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Gratulacje dla wszystkich a w szczególnosci dla moich dzieicaków;) hihi Quote
zielona Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Tascha']Sędzia p Blanka Borowiec - Szczepańska PSY klasa baby Old Legends Juniper - wo 1 klasa Ch Old Legend's Dorian - dosk.CWC, Zw SUKI klasa baby E'Kinga Kinaya Lady Congo - wo 1 kl.szcz Idra Ameba - wo 1 kl Ch Saqui Ameba - dosk. CWC, Zw, BOB Bob Baby ,szczeniat ani weteranów nie było wybierane i wszystkie z ocena wo,dosk, i pierwsza lokata szły na BISy Old Legend's Juniper bardzo ładnie zakwalifikował sie na bis do finałowej szóstki i szło nam całkiem ładnie az...skończyły sie smaczki :eviltong: co za tym idzie chęc Juno do dalszej wspólpracy tez:eviltong: Saqui Ameba /Kiwaczki/ - BIS oddz. lubelskiego III miejsce - sedzia p.Richard Kinsey/GB/ BOG- finałowa szóstka -sedzia p.B.Borowiec Szczepańska Pary Hodowlane: Saqui Ameba & Old Legend's Dorian II lok -sedzia p. Richard Kinsey /GB/ Pani sedzina bardzo miła, zna sie na basenji,ma fajne podejście do maluszków :) Podziekowania dla Karoliny Wójcik (Junior Handler/ za pomoc przy wystawianiu :multi: Ooo... gratulacje dla wszystkich Quote
Recommended Posts