Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Sarę czeka operacja, USG wykazało, że coś znajduje się w jamie brzusznej, więc chwilowo musimy wstrzymać się z szukaniem domu, ponieważ nie wiadomo co się będzie dalej działo.

Posted

jak tylko będzie po operacji, to dajcie proszę znać co dalej z Sonią...

sunia jadła jakieś pomyje z obiadu, bo na nic innego nie mogła liczyć, a głód dawał o sobie znać:(

Posted (edited)

Mamy bardzo złą wiadomość, Sonia miała w środku wielkiego guza, którego niestety nie dało się usunąć, nie chcieliśmy przedłużać jej cierpienia i bólu, Malutka zasnęła w spokoju. :(

Edited by Merys
Posted

Merys napisał(a):
Mamy bardzo złą wiadomość, Sonia miała w środku wielkiego guza, którego niestety nie dało się usunąć, nie chcieliśmy przedłużać jej cierpienia i bólu, Malutka zasnęła w spokoju. :(

czułam, że może się tak stać:( pewnie w normalnym domu wcześniej by ją leczono:( dobrze, że choć te kilka dni żyła wolna od gnijącego kołtuna...

do zobaczenia Soniu....
  • Posted

Bałam się wchodzić na ten wątek...
    Biedna sunieczka, taki miała kiepski żywot...
    Ale pomyślcie, jak cierpiała...i podejrzewam,że niebawem przez tego guza umarłaby w męczarniach...
    Teraz bryka, znów młoda,zdrowa i wesoła
    [*]

Posted

Merys napisał(a):

ehh, szkoda ze nie dano jej kilka dni w milosci. wystarczylo já zaszyc i na przeciwbólowych prowadzic chocby tydzien. tak zrobilam z Majá i zyje juz paré miesiécy.

Posted

emilia2280 napisał(a):
    ehh, szkoda ze nie dano jej kilka dni w milosci. wystarczylo já zaszyc i na przeciwbólowych prowadzic chocby tydzien. tak zrobilam z Majá i zyje juz paré miesiécy.

pomysł jest dobry, tylko późniejsza opieka nad takim psem jest możliwa tylko w DT, a Sonia była w boksie w klinice UP...nie wiem czy udało by się znaleźć dla niej taki dobry DT w miarę szybko...

Posted

bico napisał(a):
    pomysł jest dobry, tylko późniejsza opieka nad takim psem jest możliwa tylko w DT, a Sonia była w boksie w klinice UP...nie wiem czy udało by się znaleźć dla niej taki dobry DT w miarę szybko...

świetny, żeby pies żył w męczarniach zaćpany lekami przeciwbólowymi :)

podoba mi się obrót spraw, brawo dla osób decydujących za decyzję taką a nie inną, sunia nie zasługiwała na to żeby dalej cierpieć

Posted

Unbelievable napisał(a):
    świetny, żeby pies żył w męczarniach zaćpany lekami przeciwbólowymi :)

podoba mi się obrót spraw, brawo dla osób decydujących za decyzję taką a nie inną, sunia nie zasługiwała na to żeby dalej cierpieć

nie był to mój pomysł, tylko odniesienie do postu powyżej. WYPRASZAM sobie takie ataki!