emilia2280 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Mamy dobry dom chétny na spaniela w Lublinie - Asia ma namiary. Pani emerytka chciala naszá mlodszá sunié, moze wezmie Saré? Quote
Merys Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jutro Sarę czeka operacja, USG wykazało, że coś znajduje się w jamie brzusznej, więc chwilowo musimy wstrzymać się z szukaniem domu, ponieważ nie wiadomo co się będzie dalej działo. Quote
Malgoska Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 ojej, maluszek kochany, a co wykazało usg? co tam się znajduje? Quote
emilia2280 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 ropomacicze conajmniej a pewnie duzo wiécej ;/ Quote
Merys Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nie wiemy co się tam znajduje, podczas operacji wszystko się wyjaśni. Quote
cockermanka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Heh..no byłoby za ładnie...bardzo trzymam kciuki za malutką! Quote
bico Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 jak tylko będzie po operacji, to dajcie proszę znać co dalej z Sonią... sunia jadła jakieś pomyje z obiadu, bo na nic innego nie mogła liczyć, a głód dawał o sobie znać:( Quote
Merys Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Damy znać na pewno, eh sama siedzę jak na szpilkach. Quote
Merys Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) Mamy bardzo złą wiadomość, Sonia miała w środku wielkiego guza, którego niestety nie dało się usunąć, nie chcieliśmy przedłużać jej cierpienia i bólu, Malutka zasnęła w spokoju. :( Edited April 25, 2012 by Merys Quote
Malgoska Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) biedna tak się umęczyła życiem Edited April 25, 2012 by Malgoska Quote
malawaszka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 to straszne :( śpij spokojnie malutka ['] Quote
malagos Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 o mój Boże........ Cóż, przegrane życie miała ta psinka........ Quote
bico Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Merys napisał(a):Mamy bardzo złą wiadomość, Sonia miała w środku wielkiego guza, którego niestety nie dało się usunąć, nie chcieliśmy przedłużać jej cierpienia i bólu, Malutka zasnęła w spokoju. :( czułam, że może się tak stać:( pewnie w normalnym domu wcześniej by ją leczono:( dobrze, że choć te kilka dni żyła wolna od gnijącego kołtuna... do zobaczenia Soniu.... Quote
lula2010 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 tak mi przykro:(same zle wiesci dzis od rana (fejs)...biegaj zdrowa,szczesliwa i wolna za TM [*] Quote
Soko Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Soniu tak przykro :( ale obyś byla szczęśliwa! Quote
cockermanka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Bałam się wchodzić na ten wątek... Biedna sunieczka, taki miała kiepski żywot... Ale pomyślcie, jak cierpiała...i podejrzewam,że niebawem przez tego guza umarłaby w męczarniach... Teraz bryka, znów młoda,zdrowa i wesoła [*] Quote
emilia2280 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Merys napisał(a):Mamy bardzo złą wiadomość, Sonia miała w środku wielkiego guza, którego niestety nie dało się usunąć, nie chcieliśmy przedłużać jej cierpienia i bólu, Malutka zasnęła w spokoju. :( ehh, szkoda ze nie dano jej kilka dni w milosci. wystarczylo já zaszyc i na przeciwbólowych prowadzic chocby tydzien. tak zrobilam z Majá i zyje juz paré miesiécy. Quote
bico Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 emilia2280 napisał(a):ehh, szkoda ze nie dano jej kilka dni w milosci. wystarczylo já zaszyc i na przeciwbólowych prowadzic chocby tydzien. tak zrobilam z Majá i zyje juz paré miesiécy. pomysł jest dobry, tylko późniejsza opieka nad takim psem jest możliwa tylko w DT, a Sonia była w boksie w klinice UP...nie wiem czy udało by się znaleźć dla niej taki dobry DT w miarę szybko... Quote
Unbelievable Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 bico napisał(a):pomysł jest dobry, tylko późniejsza opieka nad takim psem jest możliwa tylko w DT, a Sonia była w boksie w klinice UP...nie wiem czy udało by się znaleźć dla niej taki dobry DT w miarę szybko... świetny, żeby pies żył w męczarniach zaćpany lekami przeciwbólowymi :) podoba mi się obrót spraw, brawo dla osób decydujących za decyzję taką a nie inną, sunia nie zasługiwała na to żeby dalej cierpieć Quote
bico Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Unbelievable napisał(a):świetny, żeby pies żył w męczarniach zaćpany lekami przeciwbólowymi :) podoba mi się obrót spraw, brawo dla osób decydujących za decyzję taką a nie inną, sunia nie zasługiwała na to żeby dalej cierpieć nie był to mój pomysł, tylko odniesienie do postu powyżej. WYPRASZAM sobie takie ataki! Quote
Recommended Posts