Ptysiak Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Witam:) 3 tygodnie temu kupiłam szczeniaczka od "pseudo - hodowcy". Pokazali mi szczeniaczki te zadbane itd. ale ja uparłam się na jednego najmniejszego i skulonego w kłębek. Nie dość, że był strasznie niedożywiony ( 8 tygodniowy owczarek niemiecki ważący niecałe 3 kilo...) to okazało się, że ma straszną biegunkę, śluz i krew w kupce... Mimo odrobaczania jeszcze u hodowcy był strasznie zarobaczony i do tego lamblie... :( Dwa tygodnie walczyłam o zdrowie psiaka i w tej chwili kończy antybiotyki i od tygodnia ma wilczy apetyt. Waży na razie 6 kilogramów ale mam nadzieję, że wszystko nadrobi. Psiak ma niespożytą energię, potrafi szaleć z Nami tak długo aż w końcu my się zmęczymy i dopiero wtedy idzie spać bo zaczyna się nudzić.:) Dostaje gotowanego kurczaczka (czasami) i karmię go RC Gastro Intestinal Junior... Pokarm mu bardzo smakuje i dobrze służy z tego co widzę ale ciągle jest głodny i je więcej niż zalecana dawka. No i tu mam pytanie, czy dawać mu więcej by nadrobił zaległości czy też może po prostu ten pokarm jest mało syty? Quote
gryf80 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ptysiaku jełi chcesz porady odnosnie żywienia to przenies do działu żywienie.ten pokarm ma za zadanie dostarczyc w małych dawkach bardzo dużo składników odzywczych Quote
Ptysiak Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 No właśnie nie pomyślałam... dział żywienie. Nie mam pojęcia jak przenieść mój post o ile w ogóle się da... Quote
gryf80 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 popros moda o przeniesienie lub zamknięcie tematu,a napiszesz w nowym dziale Quote
Recommended Posts