Jola_K Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 pieknie na tle trawki wyglada :) w gore pies w ciapki Quote
Aga-ta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 mysle, ze tytul mozna juz zmienic:) (bo Jagienka mnie juz sciga;) ). Domku dla Ciapusia nie szukamy, zostaje z nami:) Staruszek musi miec spokoj, a nie ciagle przechodzic z "rak do rak". Poza tym juz od dawna sie kochamy:loveu: Quote
Jagienka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Noooo nareszcie... ale ma dziadek szczęście :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Agata na pewno?? Napewno?? Proszę zastanó się zanim powiesz żebym nie musiała płakać. Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 HURA !! HURA !! HURA !! Dziękuję !! Bardzo się cieszę i dziekuję za tą decyzję. Wszystko się dobrze skończyło :) Ciapuś kochany został doceniony na starość !! Jego wcześniejszy pan zapewne to widzi z góry i też sie cieszy :) Quote
_bubu_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Gratuluję Ciapeczku !!! Coś tak czułam , że tak to się skończy ;) Bardzo sie cieszę. Dziękujemy Agatko ! CIapek u nikogo nia miałby tak dobrze jak u Ciebie. TO chyba było przeznaczenie :p Quote
basiaap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Aga-ta napisał(a):mysle, ze tytul mozna juz zmienic:) (bo Jagienka mnie juz sciga;) ). Domku dla Ciapusia nie szukamy, zostaje z nami:) Staruszek musi miec spokoj, a nie ciagle przechodzic z "rak do rak". Poza tym juz od dawna sie kochamy:loveu: Ojej, jak cudownie:loveu: :multi: Na pewno zmarły pan Ciapka zadba tam z góry, zeby wszystko było dobrze;) I na pewno nie będziecie żałować pojawienia się "nieplanowanej" psiny:lol: Quote
Jola_K Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 i tak maja sie wszystkie watki konczyc: HAPPY END-em! Dziekuje Aga-ta Ciapku, masz znow swoja wlasna rodzine! :multi: Quote
AgaG Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Agata :cool3: :cool3: to już trójka no nie? SUPER!!!!! gratuluję!!!!!!:loveu: :loveu: :lol: Quote
_bubu_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to teraz wczekujemy wieści o Ciapku z nowego domu, już nie tymczasu :lol: Quote
desdemona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ta kobieta na pewno nie zaluje, ze oddala psa. tolerowala go w domu ze wzgledu na meza. maz umarl a ona psa sie pozbyla. tacy, jak ona, serca nie maja. Quote
zuziaM Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Aga-ta napisał(a):mysle, ze tytul mozna juz zmienic:) Domku dla Ciapusia nie szukamy, zostaje z nami:) Juz dawno nic rownie milego nie robilam ! ! ! :multi: Z przyjemnoscia .... ZMIENIAM TYTUL WATKU :multi: :multi: :multi: ! ! ! Quote
Aga-ta Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ciapus ma sie bardzo dobrze. Jezdz z nami na dzialke lub do moich rodzicow, gdzie moze swobodnie biegac po ogrodzie. Ostatnio byl tak szczesliwy, ze biegal szczekal, warowal, przewracal sie na plecy,... naprawde zalowalam, ze nie mialam aparatu:)Zobaczylibyscie szczeniaczka w akcji;) Ciapus sie juz chyba poczul "w pelni nasz", bo jak pojawia sie wiecej osob podchodzi do nich, przywita sie, ale zaraz wraca i siada kolo nas, patrzy w oczy i merda ogonkiem. Poniewaz Ciapus jest przyjaznie nastawiony do wszystkich ludzi przedtem bylo tak, ze chodzil za kazdym, kto tylko okazal mu zainteresowanie. Chyba byl juz troche skolowany zmianami ludzi wokol siebie (schronisko, hotel, nowa pancia:angryy: i my) i tak naprawde nie wiedzial kto ma byc jego, ale mysle, ze teraz juz to wie...:) Quote
_bubu_ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ciapuś :loveu: jak dobrze czytać takie wiadomości.. Cieszę sie że w końcu sie zadomowił. :multi: Agatko, może dałoby sie załatwić jakiś filmik z Ciapusiem szczeniaczkiem? :cool3: Quote
Hund Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Czytam to i płaczę z radości i wzruszenia. Jak to dobrze że dostał szansę i czuje się szczęśliwy. Bidulek tyle czekał na ten dom. Agatko wielkie dzięki :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Aga-ta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hund napisał(a):Czytam to i płaczę z radości i wzruszenia. Jak to dobrze że dostał szansę i czuje się szczęśliwy. Bidulek tyle czekał na ten dom. Agatko wielkie dzięki :loveu: naprawde nie ma za co dziekowac, to ja dziekuje, ze zalozylyscie mu watek i moglam przeczytac jego historie. Zuzia tak pieknie o nim napisala...ten tekst mnie po prostu "uderzyl", zapadl w pamiec...i nie moglam przestac myslec o Ciapusiu. Co prawda na poczatku nie sadzilam, ze zostanie z nami. Chcialam mu znalezc najwspanialszy dom pod sloncem, taki na jaki ten psiak w pelni zaslugiwal - nie udalo sie, jego nowej pani starczylo dla niego serca na tydzien...Jak widac, tak musialo byc:) Gdy zabralam go od tej baby wsiedismy do samochodu, on polozyl sie na siedzeniu obok i patrzyl na mnie. Ja ryczalam, przepraszalam go i mowilam, ze nie pozwole go wiecej krzywdzic. Juz chyba wtedy wiedzialam, ze sie nie rozstaniemy, niby szukalismy domu,ale zawsze jakos tak mi "rozmowy wychodzily", ze skutecznie go odradzalam...:)W koncu stwierdzilam, ze to bez sensu - po co zajmowac ogloszenia psa naprawde szukajacym domu:)Filmiku Ciapusiowego niestety nie mam, ale zrobilam mu dzis zdjecia w ogrodzie. Wyslalam do Karusiap, ktora na pewno wstawi jak znajdzie tylko chwile:) dziekuje Quote
Hund Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A ja znowu czytam i płaczę!! I widzę że przystojniak ma już obróżkę zamiast szeleczek :) mam nadzieję że Ciapuś odwdzięcza się swoją miłością. Quote
Aga-ta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ciapus ma jedno i drugie (szeleczki i obrozke) w zaleznosci od tego, gdzie idziemy:) Quote
Recommended Posts