Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysle, ze tytul mozna juz zmienic:) (bo Jagienka mnie juz sciga;) ). Domku dla Ciapusia nie szukamy, zostaje z nami:) Staruszek musi miec spokoj, a nie ciagle przechodzic z "rak do rak". Poza tym juz od dawna sie kochamy:loveu:

Posted

HURA !! HURA !! HURA !!
Dziękuję !! Bardzo się cieszę i dziekuję za tą decyzję. Wszystko się dobrze skończyło :) Ciapuś kochany został doceniony na starość !! Jego wcześniejszy pan zapewne to widzi z góry i też sie cieszy :)

Posted

Gratuluję Ciapeczku !!! Coś tak czułam , że tak to się skończy ;) Bardzo sie cieszę. Dziękujemy Agatko ! CIapek u nikogo nia miałby tak dobrze jak u Ciebie. TO chyba było przeznaczenie :p

Posted

Aga-ta napisał(a):
mysle, ze tytul mozna juz zmienic:) (bo Jagienka mnie juz sciga;) ). Domku dla Ciapusia nie szukamy, zostaje z nami:) Staruszek musi miec spokoj, a nie ciagle przechodzic z "rak do rak". Poza tym juz od dawna sie kochamy:loveu:

Ojej, jak cudownie:loveu: :multi:
Na pewno zmarły pan Ciapka zadba tam z góry, zeby wszystko było dobrze;)
I na pewno nie będziecie żałować pojawienia się "nieplanowanej" psiny:lol:

Posted

Agata :cool3: :cool3: to już trójka no nie? SUPER!!!!! gratuluję!!!!!!:loveu: :loveu: :lol:

Posted

Aga-ta napisał(a):
mysle, ze tytul mozna juz zmienic:)

Domku dla Ciapusia nie szukamy, zostaje z nami:)

Juz dawno nic rownie milego nie robilam ! ! ! :multi:
Z przyjemnoscia .... ZMIENIAM TYTUL WATKU :multi: :multi: :multi: ! ! !

Posted

Ciapus ma sie bardzo dobrze. Jezdz z nami na dzialke lub do moich rodzicow, gdzie moze swobodnie biegac po ogrodzie. Ostatnio byl tak szczesliwy, ze biegal szczekal, warowal, przewracal sie na plecy,... naprawde zalowalam, ze nie mialam aparatu:)Zobaczylibyscie szczeniaczka w akcji;) Ciapus sie juz chyba poczul "w pelni nasz", bo jak pojawia sie wiecej osob podchodzi do nich, przywita sie, ale zaraz wraca i siada kolo nas, patrzy w oczy i merda ogonkiem. Poniewaz Ciapus jest przyjaznie nastawiony do wszystkich ludzi przedtem bylo tak, ze chodzil za kazdym, kto tylko okazal mu zainteresowanie. Chyba byl juz troche skolowany zmianami ludzi wokol siebie (schronisko, hotel, nowa pancia:angryy: i my) i tak naprawde nie wiedzial kto ma byc jego, ale mysle, ze teraz juz to wie...:)

Posted

Ciapuś :loveu: jak dobrze czytać takie wiadomości.. Cieszę sie że w końcu sie zadomowił. :multi:
Agatko, może dałoby sie załatwić jakiś filmik z Ciapusiem szczeniaczkiem? :cool3:

Posted

Czytam to i płaczę z radości i wzruszenia. Jak to dobrze że dostał szansę i czuje się szczęśliwy. Bidulek tyle czekał na ten dom. Agatko wielkie dzięki :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hund napisał(a):
Czytam to i płaczę z radości i wzruszenia. Jak to dobrze że dostał szansę i czuje się szczęśliwy. Bidulek tyle czekał na ten dom. Agatko wielkie dzięki :loveu:

naprawde nie ma za co dziekowac, to ja dziekuje, ze zalozylyscie mu watek i moglam przeczytac jego historie. Zuzia tak pieknie o nim napisala...ten tekst mnie po prostu "uderzyl", zapadl w pamiec...i nie moglam przestac myslec o Ciapusiu. Co prawda na poczatku nie sadzilam, ze zostanie z nami. Chcialam mu znalezc najwspanialszy dom pod sloncem, taki na jaki ten psiak w pelni zaslugiwal - nie udalo sie, jego nowej pani starczylo dla niego serca na tydzien...Jak widac, tak musialo byc:) Gdy zabralam go od tej baby wsiedismy do samochodu, on polozyl sie na siedzeniu obok i patrzyl na mnie. Ja ryczalam, przepraszalam go i mowilam, ze nie pozwole go wiecej krzywdzic. Juz chyba wtedy wiedzialam, ze sie nie rozstaniemy, niby szukalismy domu,ale zawsze jakos tak mi "rozmowy wychodzily", ze skutecznie go odradzalam...:)W koncu stwierdzilam, ze to bez sensu - po co zajmowac ogloszenia psa naprawde szukajacym domu:)Filmiku Ciapusiowego niestety nie mam, ale zrobilam mu dzis zdjecia w ogrodzie. Wyslalam do Karusiap, ktora na pewno wstawi jak znajdzie tylko chwile:) dziekuje

Posted

A ja znowu czytam i płaczę!! I widzę że przystojniak ma już obróżkę zamiast szeleczek :) mam nadzieję że Ciapuś odwdzięcza się swoją miłością.