Hund Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ciapeczek w szeleczkach!! Kochaniutki i szczęśliwy!! Buziaki dla Ciebie pieseczku i Paco :) Quote
_bubu_ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ojojoj piękności :loveu: Domek musi się znaleźć ! Quote
Aga-ta Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ciapus jest boski:loveu: i zawsze po wyjsciu na spacer ma mnostwo rzeczy do zalatwienia;) przywitac sie, powachac jeden krzaczek, potem drugi i trzeci, potem znow trzeba sie przywitac, nastepnie podjesc kilka zdziebelek trawy, potem znow gdzies trzeba isc, bo kawalek dalej sa juz inne zapaszki, potem trzeba podejsc do ciotek i dac sie wypiescic, pozniej trzeba zalatwic swoje sprawy, potem znowu cos powachac itd...itp:lol:Nie ma chwili do stracenia:) Quote
_bubu_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ciapuś docenia to co że Agatka wzięła go pod swoje skrzydła i po prostu korzysta z życia ! :lol: Quote
Hund Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nie ma chwili do starcenia!! Już za dużo w swoim życiu stracił!! Teraz trzeba nadrobić zaległości :) Quote
Agnieszka Co. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Może ma nadzieję na zapach nowego domku... Quote
karusiap Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 NO NIE NAPISALY BO.....CIAPEK MA DOM!!!:multi::multi:byl dzis w programie i znalazl domek:)mieszka z bardzo mila Pania...reszte opisze Agata jak znajdzie chwile,bo ja tylko nie moglam sie powstrzymac zeby powiedziec;) Quote
_bubu_ Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cooo? jestem w szoku!!! :crazyeye: strasznie się cieszę :loveu: gratuluję Ciapusiu! Czekamy na więcej informacji. Ale tak szybko? Dziś był w programie i już w domku ? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dzięki ciotki , jesteście cudowne !! Quote
_bubu_ Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 widzę , że Ciapuś w telewizji zachowywał się jak młodziutki szczeniaczek :) cały czas w ruchu :loveu: rozpiera go energia. Quote
Hund Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj jak to fajnie !!! DOMEK !!! ja też chcę obejrzeć Ciapusia w Kundlu !! czy to jest w internecie?? Quote
Kluska4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale niespodzianka :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: Dziewczyny ten Wasz Kundel czyni cuda :loveu: Quote
Hund Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 może ktoś na miejsce Cipaka się Wam przyda ?? do wyboru do koloru!! Quote
Jagienka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hund napisał(a):może ktoś na miejsce Cipaka się Wam przyda ?? do wyboru do koloru!! Teraz z Naszego schroniska wyciągamy dwie bidy... jeden ledwo żywy, drugi był do uspienia... Quote
Hund Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ratujcie jesli możecie , dlaczego do uśpienia?? :( Quote
Hund Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 widziałam program :) on cały czas merdał ogonkiem :) super !! dziewczyny dziękuję !! powiadomiłście kier?? ona nieuwierzy że tak szybko sie udało!! Ciapeczku jak Ci tam?? Paco będzie za tobą tęsknił !! Quote
Hund Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 wie !! i co?? napewno zdziwiona prawda?? napiszcie coś proszę o nowym domku!! Quote
Aga-ta Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tak, pani kierownik byla bardzo zdziwiona, ale przede wszystkim szczesliwa, ze Ciapus juz w domku:) Zamieszkal w bloku z samotna starsza pania. Pani bardzo fajna - energiczna, usmiechnieta staruszka. Sprawila na nas bardzo pozytywne wrażenie. Ciapusia wysciskala na wejsciu, choc myslala, ze jest mniejszy...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i Ciapus zostanie juz u niej do konca swych dni. CIAPTULKU BĄDŹ SZCZESLIWY:) Quote
Jola_K Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale wiesci! ciesz sie baaardzo, ze Ciapus znalazl domek :Cool!: :Cool!: :Cool!: ze starsza pania, w cieplym mieszkanku... domek marzenie! Krakow nie zawiodl! dzieki dziewczyny :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: ja tez chce "kundla" obejrzec? gdzie mozna? Quote
Recommended Posts