Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciapus jest boski:loveu: i zawsze po wyjsciu na spacer ma mnostwo rzeczy do zalatwienia;) przywitac sie, powachac jeden krzaczek, potem drugi i trzeci, potem znow trzeba sie przywitac, nastepnie podjesc kilka zdziebelek trawy, potem znow gdzies trzeba isc, bo kawalek dalej sa juz inne zapaszki, potem trzeba podejsc do ciotek i dac sie wypiescic, pozniej trzeba zalatwic swoje sprawy, potem znowu cos powachac itd...itp:lol:Nie ma chwili do stracenia:)

Posted

NO NIE NAPISALY BO.....CIAPEK MA DOM!!!:multi::multi:byl dzis w programie i znalazl domek:)mieszka z bardzo mila Pania...reszte opisze Agata jak znajdzie chwile,bo ja tylko nie moglam sie powstrzymac zeby powiedziec;)

Posted

cooo? jestem w szoku!!! :crazyeye: strasznie się cieszę :loveu: gratuluję Ciapusiu! Czekamy na więcej informacji. Ale tak szybko? Dziś był w programie i już w domku ? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
dzięki ciotki , jesteście cudowne !!

Posted

Hund napisał(a):
może ktoś na miejsce Cipaka się Wam przyda ?? do wyboru do koloru!!

Teraz z Naszego schroniska wyciągamy dwie bidy... jeden ledwo żywy, drugi był do uspienia...

Posted

widziałam program :) on cały czas merdał ogonkiem :) super !! dziewczyny dziękuję !! powiadomiłście kier?? ona nieuwierzy że tak szybko sie udało!! Ciapeczku jak Ci tam?? Paco będzie za tobą tęsknił !!

Posted

Tak, pani kierownik byla bardzo zdziwiona, ale przede wszystkim szczesliwa, ze Ciapus juz w domku:)
Zamieszkal w bloku z samotna starsza pania. Pani bardzo fajna - energiczna, usmiechnieta staruszka. Sprawila na nas bardzo pozytywne wrażenie. Ciapusia wysciskala na wejsciu, choc myslala, ze jest mniejszy...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i Ciapus zostanie juz u niej do konca swych dni. CIAPTULKU BĄDŹ SZCZESLIWY:)

Posted

ale wiesci!
ciesz sie baaardzo, ze Ciapus znalazl domek :Cool!: :Cool!: :Cool!:
ze starsza pania, w cieplym mieszkanku... domek marzenie!

Krakow nie zawiodl!
dzieki dziewczyny :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:

ja tez chce "kundla" obejrzec? gdzie mozna?