Maciek777 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='paulina02']I jeszcze Maciek Mundek też pcha się do człowieka ;) Poczekamy zobaczymy domek musi być super ;) Bo ten ostatni to :mad: brak słów ..Pozdrawiam was macie tam dużo pracy , ale to słodka i kochana praca :multi: ,Zróbcie kawę szefowej ode mnie :loveu: Zwykłą czy "po poznańsku"?:-) (zalana do pełna żeby już cukier nie wszedł):-) Co do Mundzia to masz całkowitą racje! Quote
paulina02 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Maciek777 napisał(a):Zwykłą czy "po poznańsku"?:-) (zalana do pełna żeby już cukier nie wszedł):-) Co do Mundzia to masz całkowitą racje! Ty Maciek widze jak kelner tyle pytań :crazyeye::lol: .A po poznańsku to czyli jak :razz: Quote
Maciek777 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 paulina02 napisał(a):A po poznańsku to czyli jak :razz: Maciek777 napisał(a):(zalana do pełna żeby już cukier nie wszedł):-) Słynna poznańska oszczędność:-) Quote
Maciek777 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Mundek znalazł sobie przyjaciółkę, pod której siatką przesiaduje zamiast cieszyć się wolnością na placu. To malamutka Sara:-) Bardzo się lubią. Na prawdę bardzo:-) Dobrze, że dzieli je płot:-) Jak się wyrobie to jeszcze dzisiaj wrzucę fotki. Quote
Penny Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Przesiaduje i wpatruje się w piękne oczęta Sary :) Jutro prawdopodobnie pójdą na wspólny spacer. Sara jest wysterylizowana więc spokojnie, małych Mundków z tej znajomości nie będzie :P Quote
Maciek777 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Penny']Przesiaduje i wpatruje się w piękne oczęta Sary :) Jak widać:-) Żeby nie ta siatka...:calus:Co najmniej by się tak skończyło:-) Quote
Penny Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Fajnie Maciek, że zrobiłeś zdjęcia tej parce :) Zamiast robić ogłoszenia na bazarek zaczęłam bawić się w robienie banerków. Taki stworzyłam dla Mundka (jeśli ktoś chce to może go wstawić do swojego podpisu): Quote
from_wonderland Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Penny']Fajnie Maciek, że zrobiłeś zdjęcia tej parce :) Zamiast robić ogłoszenia na bazarek zaczęłam bawić się w robienie banerków. Taki stworzyłam dla Mundka (jeśli ktoś chce to może go wstawić do swojego podpisu): Nowe hobby :evil_lol: śliczny banerek! A zdjęcia przeurocze, Mundek zakochał się i tyle :loveu: Quote
Penny Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 from_wonderland napisał(a):A zdjęcia przeurocze, Mundek zakochał się i tyle :loveu: Ja nie wiem jak on przeżyje rozstanie z Sarą. Sara niedługo jedzie do swojego domu, może już nawet w przyszłym tygodniu. Quote
Maciek777 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Penny'] Banerek jak z lat '70:-) Jak dla mnie super! Mundek wpadł po uszy:-) Quote
paulina02 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Zdjęcia super :loveu: banerek super :multi:a Mundzio słodzio miodzio :loveu: Cudny pies i jaka klata jak u pirata :cool3: , Mundek będzie musiał sobie znaleźć inna miłość , da radę to kawał chłopa .O Mundka cisza tylko wtedy ten jeden głupi telefon i nic , doczeka się chłopak na pewno .Źle mu tam nie jest więc spokojnie , głaski dla Mundzia .:multi: Quote
Maciek777 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 paulina02 napisał(a): Mundek będzie musiał sobie znaleźć inna miłość , da radę to kawał chłopa .O Mundka cisza tylko wtedy ten jeden głupi telefon i nic Znajdzie i miłość i dom, a może oba na raz bo wszyscy co go widzą (chociażby na zdjęciach) to się zachwycają:-) Quote
paulina02 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Mundziu ale mnie rozśmieszyłeś :multi::multi::multi: kto ci taką fotke walnął :loveu: Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 from_wonderland napisał(a):O, szeroki usmiech, proszę :D Szeroki uśmiech i cały Mundek też niewąski:-) Quote
paulina02 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Mundek jak jej dorównuje kroku , widać że u was już zadomowiony na maksa ;) Quote
Pyrdka Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Przyszłam to z banerku Penny. Świetna parka z Mundka i Sary. Quote
paulina02 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 http://nataly7.webd.pl/Pieski/Hotelik/Mundek/Mundek.jpg Quote
Penny Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Dziś Mundzio został wykąpany. Po kąpieli zamknęłam go w pokoju obok biura (by tam wysechł) i...zaczął troszkę wariować, za wszelką cenę chciał wyjść, wskoczył nawet na parapet i łapkami jeździł po szybie. Po tym incydencie zastanawiam się czy Mundek byłby szczęśliwy zamknięty w mieszkaniu. Moim zdaniem powinien iść do domu z podwórzem, gdzie byłby kojec otwarty i kiedy by chciał to mógłby się schronić w budzie np. przed słońcem. Fajnie byłoby gdyby miał też od czasu do czasu wstęp do domu... ach te marzenie o idealnym domu dla Mundka. Może jednak gdzieś się znajdzie taki dom. Quote
from_wonderland Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Tak, pewnie zostawiony sam w mieszkaniu zacząłby wpadać w obłęd i niszczyłby wszystko. Chyba jednak Mundek nie ma odpowiedniej śierści do mieszkania w budzie. Mysle o złych pogodach. Quote
Penny Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 from_wonderland napisał(a):Tak, pewnie zostawiony sam w mieszkaniu zacząłby wpadać w obłęd i niszczyłby wszystko. Chyba jednak Mundek nie ma odpowiedniej śierści do mieszkania w budzie. Mysle o złych pogodach. On jest taki, że lubi przebywać prawie cały dzień na dworze, ale gdy jest już zmęczony to z chęcią wraca do boksu i tam zasypia na kocyku. Quote
paulina02 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Więc Mundzio musi mieć kojec z możliwością wyjścia dobrze to wiedzieć żeby napisać w ogłoszeniu ....;) chciałam wkleić banerek Mundka ale nie umie ech.... Quote
Recommended Posts