Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia1974']Mojego Fado pewna pani chciała adoptować poprzez pisanie sms-ów , jak szkoda kasy żeby zadzwonić to co będzie jak pies zachoruje :angryy:
Mundziu rzeczywiście słodki[/QUOTE]

Ale niektórzy to maja ambicje i fantazje :mad: dorośli ludzie...

Posted

Co tam u gospodarza tak sobie pomyślałam , Mundek pewnie chce być waszym stróżem .Z pola trafił na salony pewnie w życiu nie miał poduchy więc teraz chce się odwdzięczyć ...;)

Posted

Dzisiaj musiałam podzielić się z nim moją kanapką. Stał i patrzył, a przy tym jeszcze szczekał tak natarczywie, że musiałam dać mu choć kawałek żeby był cicho. Oj, Mundku co z Ciebie wyrosło :P

Posted

paulina02 napisał(a):
A jutro do Mundka zawożę Kaśkę ;) będzie miał nową koleżankę , jeszcze rano bede dzonić do hoteliku .Dziś już dzwoniłam wstępnie ....

No, to Kasia jest na najlepszej drodze do szczęścia :loveu:

Posted

paulina02 napisał(a):
Mundek cudny kto się w nim zakocha , jakoś się o niego nie zabijaja :cool3:

Ale zaczną:-) "Dobra reklama dźwignią handlu":-)
Ja myślę, że on ma duże szanse i nie pisze tak o każdym psie. Wystarczy żeby ktoś (konkretny) kto szuka psa trafił na jego ogłoszenie, a na pewno już taka osoba będzie kupiona przez Mundka:-) On ma świetny wygląd i charakter. Czego chcieć więcej?

Posted

I jeszcze Maciek Mundek też pcha się do człowieka ;) Poczekamy zobaczymy domek musi być super ;) Bo ten ostatni to :mad: brak słów ..Pozdrawiam was macie tam dużo pracy , ale to słodka i kochana praca :multi: ,Zróbcie kawę szefowej ode mnie :loveu: