Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yv1958']Oglaszam Mundka na N.K. Wzielam sobie jedno zdjecie. Nikt sie nie gniewa, prawda?[/QUOTE]

Pewnie, że nikt się nie pogniewa. Te zdjęcia są dla wszystkich i kto chce może z nich korzystać, w szczególności do ogłoszeń psiaka.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hotelterier5']Dla Mundzia prosimy o domek z ogródkiem, bo w bloku chyba szczęśliwy nie będzie, chyba,że będzie miał cały czas towarzystwo.[/QUOTE]

Z powodu jego szczekania z nudów to sąsiedzi z bloku też mogli by zachwyceni nie być:-)

Posted

[quote name='from_wonderland']To z Mundka aż taki krzykacz? Szczeka jak coś się dzieję, czy tylko z nudów?[/QUOTE]

Z nudów:-) Jednak kiedy jest wypuszczony to jest cicho. Cały czas wolność, a teraz każą mu w zamknięciu siedzieć:-)

Posted

[quote name='Maciek777']Z nudów:-) Jednak kiedy jest wypuszczony to jest cicho. Cały czas wolność, a teraz każą mu w zamknięciu siedzieć:-)[/QUOTE]

Mhm, już myślałam nad podciągnięciem go pod typ "mini stróża" ,ale jak nie szczeka na zewnatrz pod bramą, to nie bardzo ;)

Posted

[quote name='from_wonderland']Mhm, już myślałam nad podciągnięciem go pod typ "mini stróża" ,ale jak nie szczeka na zewnatrz pod bramą, to nie bardzo ;)[/QUOTE]

Widocznie Mundek chodził sobie koło domu gdzieś luzem ..

Posted

Było zapytanie o Mundka pani z Bydgoszczy bardzo nim zainteresowana , ale gdy się zapytałam o adres i czy znajoma może do niej wpaść pani bardzo zdziwiona .Przysłała mi esemesa że jest bardzo zdziwiona że jaj nie ufam , a przecież my się nie znamy i tylko rozmawiałayśmy przez telefon .Pani z hotelikiem też rozmawiała i ciszaaaaaaaaaaa...Mnie zawsze dziwi dlaczego ktoś broni się przed wizyta przecież obie strony dla zwierzaka chcą dobrze prawda .

Posted

Niech sie tak nie dziwi. Przestalaby sie dziwic, jakby widziala psy, koty powracajace z nieudanych adopcji, bo ..nie spelnily oczekiwan pseudo milosnikow zwierzat!:angryy:

Takie sa reguly i bardzo dobrze, ze je przestrzegasz Paulinka.

Posted

A ja cały czas miałem nadzieję, że już dom się szykuje, a tu dzisiaj wchodzę i widzę takie coś:-(
Za to Mundek już mieszka z koleżanką! Jest od niego trochę większa i ma na imię Koma:-) Niestety jeszcze wspólnych fotek nie mam...

Posted

[quote name='paulina02']Pani nie zadzwoniła więc to nie ten domek , czekamy dalej.[/QUOTE]

TEN właściwy domek na pewno zaraz się znajdzie. Mundek jest przecież niesamowitym psem. Takimi wybrykami nawet nie warto zawracać sobie głowy. :shake:

Posted

Szkoda, że tak wyszło. Jednak mam nadzieję, że już niedługo ktoś wypatrzy Mundka i się w nim zakocha :)
Bo Mundek ma to coś co przyciąga do niego ;)

A tak śpi Mundek po ciężkim dniu pracy...tzn. szczekania :)