Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Cisza ;) Mundek podobna ma się dobrze , jest w dt , jest obcięty miałam dostać zdjęcia nie mam ...Więc wiem tyle co wy w hoteliku opłacała go p. Beata z fundacji Karuna i ona go dała na dt do aktorki ........ja już tu nic więcej nie mogę ....Pozdrawiam

Posted

from_wonderland napisał(a):
To prawda, tytuł jest bardzo mylący. Do tego wątek jest w złym dziale.

Zgadza się.
Na prawdę jestem ciekaw co u niego. Nawet od czasu do czasu wpisuje w google'a tą aktorkę z nadzieją, że będzie miała zdjęcie z Mundkiem lub chociaż jakiś wpis o nim;)

Posted

Otrzymalam wiadomosc od Fundacji „KARUNA – Ludzie dla Zwierząt” o nastepujacej tresci:

"Magda Popławska - naprawdę wspaniała osoba wzięła Mundka na tymczas, co nas uratowało przed gigantycznymi kosztami hoteliku (420zł miesięcznie). Były zaledwie 2 osoby, które pomagały nam współfinansować pobyt pieska w psanatorium.

Mundek został wykastrowany za darmo przez Dorotę Sumińską i jest pod jej czujnym, opiekuńczym okiem jeśli chodzi o zdrowie i mieszka u Magdy.
Magda ma prawdziwą sercową rozterkę bo kocha psy nad życie i Mundek zdobył jej serce. Jednak Magda prowadzi bardzo aktywny tryb życia, wyjazdy, próby, spektakle a to nie ułatwia a zdecydowanie komplikuje życie z psem pod jednym dachem i nie chodzi tu o Magdy komfort, a o komfort psa. Mundek był u fryzjera - to piękny, spokojny, dobry pies. Jest teraz w dobrych rękach Magdy, z którą jestem w stałym kontakcie".

Otrzymalam tez dwa zdjecia. Zamieszczam jedno i czekam, czy moge umiescic drugie, bo jest na nim Pani Magda, a nie jestem pewna, czy zyczylaby sobie umieszczenia zdjecia.

Posted

Jejku jaki śliczny ten Munduś. Po obcięciu wygląda na młodszego.
Dobrze, że ktoś zajął się wreszcie jego kastracją, bo on był zawsze taki niewyżyty ;) Bruna to on może zostawiał w spokoju, ale inne samce łatwo z nim nie miały.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...