Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulina02']I jeszcze Maciek Mundek też pcha się do człowieka ;) Poczekamy zobaczymy domek musi być super ;) Bo ten ostatni to :mad: brak słów ..Pozdrawiam was macie tam dużo pracy , ale to słodka i kochana praca :multi: ,Zróbcie kawę szefowej ode mnie :loveu:
Zwykłą czy "po poznańsku"?:-)
(zalana do pełna żeby już cukier nie wszedł):-)

Co do Mundzia to masz całkowitą racje!

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek777 napisał(a):
Zwykłą czy "po poznańsku"?:-)
(zalana do pełna żeby już cukier nie wszedł):-)

Co do Mundzia to masz całkowitą racje!

Ty Maciek widze jak kelner tyle pytań :crazyeye::lol: .A po poznańsku to czyli jak :razz:

Posted

Mundek znalazł sobie przyjaciółkę, pod której siatką przesiaduje zamiast cieszyć się wolnością na placu. To malamutka Sara:-) Bardzo się lubią. Na prawdę bardzo:-) Dobrze, że dzieli je płot:-)
Jak się wyrobie to jeszcze dzisiaj wrzucę fotki.

Posted

Przesiaduje i wpatruje się w piękne oczęta Sary :)
Jutro prawdopodobnie pójdą na wspólny spacer.
Sara jest wysterylizowana więc spokojnie, małych Mundków z tej znajomości nie będzie :P

Posted

Fajnie Maciek, że zrobiłeś zdjęcia tej parce :)

Zamiast robić ogłoszenia na bazarek zaczęłam bawić się w robienie banerków. Taki stworzyłam dla Mundka (jeśli ktoś chce to może go wstawić do swojego podpisu):

Posted

[quote name='Penny']Fajnie Maciek, że zrobiłeś zdjęcia tej parce :)

Zamiast robić ogłoszenia na bazarek zaczęłam bawić się w robienie banerków. Taki stworzyłam dla Mundka (jeśli ktoś chce to może go wstawić do swojego podpisu):

Nowe hobby :evil_lol: śliczny banerek!
A zdjęcia przeurocze, Mundek zakochał się i tyle :loveu:

Posted

from_wonderland napisał(a):
A zdjęcia przeurocze, Mundek zakochał się i tyle :loveu:

Ja nie wiem jak on przeżyje rozstanie z Sarą.
Sara niedługo jedzie do swojego domu, może już nawet w przyszłym tygodniu.

Posted

Zdjęcia super :loveu: banerek super :multi:a Mundzio słodzio miodzio :loveu:
Cudny pies i jaka klata jak u pirata :cool3: , Mundek będzie musiał sobie znaleźć inna miłość , da radę to kawał chłopa .O Mundka cisza tylko wtedy ten jeden głupi telefon i nic , doczeka się chłopak na pewno .Źle mu tam nie jest więc spokojnie , głaski dla Mundzia .:multi:

Posted

paulina02 napisał(a):
Mundek będzie musiał sobie znaleźć inna miłość , da radę to kawał chłopa .O Mundka cisza tylko wtedy ten jeden głupi telefon i nic

Znajdzie i miłość i dom, a może oba na raz bo wszyscy co go widzą (chociażby na zdjęciach) to się zachwycają:-)

Posted

Dziś Mundzio został wykąpany. Po kąpieli zamknęłam go w pokoju obok biura (by tam wysechł) i...zaczął troszkę wariować, za wszelką cenę chciał wyjść, wskoczył nawet na parapet i łapkami jeździł po szybie. Po tym incydencie zastanawiam się czy Mundek byłby szczęśliwy zamknięty w mieszkaniu. Moim zdaniem powinien iść do domu z podwórzem, gdzie byłby kojec otwarty i kiedy by chciał to mógłby się schronić w budzie np. przed słońcem. Fajnie byłoby gdyby miał też od czasu do czasu wstęp do domu... ach te marzenie o idealnym domu dla Mundka. Może jednak gdzieś się znajdzie taki dom.

Posted

from_wonderland napisał(a):
Tak, pewnie zostawiony sam w mieszkaniu zacząłby wpadać w obłęd i niszczyłby wszystko. Chyba jednak Mundek nie ma odpowiedniej śierści do mieszkania w budzie. Mysle o złych pogodach.

On jest taki, że lubi przebywać prawie cały dzień na dworze, ale gdy jest już zmęczony to z chęcią wraca do boksu i tam zasypia na kocyku.