miroszki Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Asiaczku, anetta :multi: , Moniuś, dziekujemy serdecznie za odwiedziny ;) Monia, historia Hafta jest najzwyczajniejszą psią historią pod słońcem, księżycem i niebem gwieździstym - pewnego pochmurnego dnia, kiedy to myśli ludzkie nie chciały się układać energicznym rytmem pod wpływem niskiego ciśnienia atmosferycznego, poszłam sobie na bazar różyckiego na warszawskiej Pradze, na którym małe pieski w koszyczku były sprzedawane po 5 zł ... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ... i Miroszki kupiłaś jednego czy wszystkie...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jesoooo, jaki maluszek... wielkość chichuachua... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jaki okruszek, wyglada tu jak wiewiórka!:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::multi: http://i27.tinypic.com/2u6gqcw.jpg Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A ja myślałam, że to rasowe, ale ja się na cziłkach nie znam :roll:. Maluch śliczny :loveu:. Chyba też się muszę na bazar wybrać i sobie niespodziankę zrobić :evil_lol: [SIZE="1"]jak nadejdzie czas niespodzianek to na pwp posiedzę, u mnie musi być czarne; chyba niedługo święta są :razz: Quote
puchu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [SIZE=2] Monia, mam dla ciebie kandydata Świat chartów :: ;) Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Najładniejsze zdjęcie :loveu:. [SIZE="1"]Nie jestem zarejestrowana :roll:. Ale musi być suczka, bo rodzice lubią swoje krzaczki :oops: Quote
Mudik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Wreszcie zobaczyłam filmik, super! Mały jest świetny!:multi::loveu: Quote
miroszki Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Puchu, dziękuję Ci za wspaniały spacer i zwizualizowanie szczeniaczka, który - mam nadzieję, że nie kłamałaś ;) - skutecznie Cię zauroczył :loveu: ... i Miroszki kupiłaś jednego czy wszystkie...? Jak widać na zdjęciach ze spacerku - tylko jeden okazał się wart zostać małym sportowcem! D) Jesoooo, jaki maluszek... wielkość chichuachua... Asiaczku, Zdziwiłabym się, gdyby mój chihuahua był wielkości dobermana :evil_lol: A ja myślałam, że to rasowe, ale ja się na cziłkach nie znam :roll:. Maluch śliczny :loveu:. Chyba też się muszę na bazar wybrać i sobie niespodziankę zrobić :evil_lol: Dziekuję Moniu! :loveu: Koniecznie musisz się zdecydować na wycieczkę na bazar - zobacz, jaka Niespodzianka mi się trafiła - ładna, wytatuowana, zadbana, z wyprawka :evil_lol: Jaki okruszek, wyglada tu jak wiewiórka!:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::mult i: Mudik, ja już słyszałąm opinie, że to jest królik, kotek i "a to - to co to jest?"... i że Jaszka jest matką... :razz: Quote
*Monia* Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziekuję Moniu! Koniecznie musisz się zdecydować na wycieczkę na bazar - zobacz, jaka Niespodzianka mi się trafiła - ładna, wytatuowana, zadbana, z wyprawka To tam tatuują i dają wyprawki? Śliczny on jest, ale taki malusi, że bym się bała że zdepczę okruszka :roll:. Nie mogę się doczekać kiedy szkraba zobaczę i wygłaszczę :loveu:. Hexa takich się panicznie boi i nawet na ścianę umie wejść jak maluch do niej podejdzie :evil_lol: Quote
miroszki Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Monia, dokładnie - i metryczki też wydają :evil_lol: Haft jak na razie nikogo się nie boi - więc nie wiem, czy Hexa przeżyłaby ich spotkanie... :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wow, jak wrócę to na bazarek śmignę odrazu :evil_lol:. I kolejny pies spowoduje u niej traumę? :shake: To Hexa szerookim łukiem Hafcika będzie omijała i na drzewo się wdrapie ze strachu :evil_lol:. Może o strasznym Brunie w końcu zapomni :razz:. [SIZE="1"]Jak wiadomo mój pies nie jest normalny... Quote
APSA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jaaaaka mysza! Jaką karierę sportową planujecie? :cool3: . Quote
APSA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 *Monia* napisał(a):Z tego co wyczytałam to agility i obi ;) A frisbee i IPO nie? :evil_lol: Quote
miroszki Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 APSA, dobry wieczór ! :multi: A frisbee i IPO nie? :evil_lol: Asiu, jak mogłaś pomyśleć...że nie! :lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Noooo, szczególnie w IPO wróżę karierę...:lol:;) super filmik!:loveu: Pzdr. Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Do IPO to pies idealny, więc nie trzeba nawet pisać :evil_lol:. A frisbee to trzeba by było się nauczyć odpowiednio rzucać. Ale dla chcącego nic trudnego ;) Quote
Mudik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Serio, ma papiery to maleństwo????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
miroszki Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Mudikowa, Serio, ma papiery to maleństwo????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ba, nawet ładny tatuażyk :loveu: - Quote
Asiaczek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Miroszki, ale na PM (jak dotrzesz), to Maluszka chyba nie weźmiesz, co? Ja bym się trochę obawiała o reakcje innych psów na takie Maleństwo. Moje baski już kiedys pogoniły CZI i bardzo źle się z tym czułam... Może tylko Jaszkę weź, co? Pzdr. Quote
Mudik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A maluszek z Polski, bo jakoś literki A przed numerkiem nie widzę, w ogóle literki nie widzę.:roll: Quote
Recommended Posts