Asiaczek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hahaha, młodziez zapiernicza w tym tunelu az miło popatrzeć! Pzdr. Quote
APSA Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Fajny maluch :) Tylko skoro on już teraz biega w kurteczce, to w co się będzie ubierał zimą? :hmmmm: (takie pytanie mnie naszło wczoraj, jak mijałam na spacerze ciepło ubranego sznaucera średniego) Quote
Mudik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Może wtedy było zimno, treningi mają wczesnie rano, to takiemu szczylowi chi ma prawo być zimno. Mnie irytuje ubrany w polar york w dzień kiedy jest np 10 na plusie. A i dzięki Paulina za pokazanie małego Jaszkowego kolegi, ale on urósł! Quote
APSA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przy chi-szczylku pewnie warto zachować ostrożność, ale właśnie zdziwił mnie widok sporego psa z normalną sierścią paradującego w kurteczce przy plus ośmiu stopniach. Ciekawa jestem, czy przy minus ośmiu będzie w baranicy? :niewiem: Swoją drogą mały w derce wygląda trochę jak miniaturowy rumaczek :lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A dlaczego Miroszki nic nie piszą...? Pzr. Quote
puchu Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hafti już 2,5 kg albo nawet więcej waży :) Futro futrze nierówne. Moja psica jak musi postać w chłodniejsze dni (ok 5 stopni + np. wiatr) zaczyna się trząść. Quote
anetta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Cześć. Co ja widzę :crazyeye: Chi :lol::lol: Ale rozbieżność wielkości :evil_lol::evil_lol: Skąd pomysł na chiłkę? Quote
Recommended Posts