Jump to content
Dogomania

Syberyjski niedźwiadek... lub po prostu Jaszka

Recommended Posts

Posted

Asiaczku, anetta :multi: , Moniuś, dziekujemy serdecznie za odwiedziny ;)

Monia, historia Hafta jest najzwyczajniejszą psią historią pod słońcem, księżycem i niebem gwieździstym - pewnego pochmurnego dnia, kiedy to myśli ludzkie nie chciały się układać energicznym rytmem pod wpływem niskiego ciśnienia atmosferycznego, poszłam sobie na bazar różyckiego na warszawskiej Pradze, na którym małe pieski w koszyczku były sprzedawane po 5 zł ... :evil_lol:

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja myślałam, że to rasowe, ale ja się na cziłkach nie znam :roll:. Maluch śliczny :loveu:. Chyba też się muszę na bazar wybrać i sobie niespodziankę zrobić :evil_lol: [SIZE="1"]jak nadejdzie czas niespodzianek to na pwp posiedzę, u mnie musi być czarne; chyba niedługo święta są :razz:

Posted

Puchu, dziękuję Ci za wspaniały spacer i zwizualizowanie szczeniaczka, który - mam nadzieję, że nie kłamałaś ;) - skutecznie Cię zauroczył :loveu:

... i Miroszki kupiłaś jednego czy wszystkie...?

Jak widać na zdjęciach ze spacerku - tylko jeden okazał się wart zostać małym sportowcem! D)

Jesoooo, jaki maluszek... wielkość chichuachua...

Asiaczku, Zdziwiłabym się, gdyby mój chihuahua był wielkości dobermana :evil_lol:

A ja myślałam, że to rasowe, ale ja się na cziłkach nie znam :roll:. Maluch śliczny :loveu:. Chyba też się muszę na bazar wybrać i sobie niespodziankę zrobić :evil_lol:

Dziekuję Moniu! :loveu: Koniecznie musisz się zdecydować na wycieczkę na bazar - zobacz, jaka Niespodzianka mi się trafiła - ładna, wytatuowana, zadbana, z wyprawka :evil_lol:

Jaki okruszek, wyglada tu jak wiewiórka!:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::mult i:

Mudik, ja już słyszałąm opinie, że to jest królik, kotek i "a to - to co to jest?"... i że Jaszka jest matką... :razz:

Posted

Dziekuję Moniu! Koniecznie musisz się zdecydować na wycieczkę na bazar - zobacz, jaka Niespodzianka mi się trafiła - ładna, wytatuowana, zadbana, z wyprawka

To tam tatuują i dają wyprawki? Śliczny on jest, ale taki malusi, że bym się bała że zdepczę okruszka :roll:. Nie mogę się doczekać kiedy szkraba zobaczę i wygłaszczę :loveu:. Hexa takich się panicznie boi i nawet na ścianę umie wejść jak maluch do niej podejdzie :evil_lol:

Posted

Monia, dokładnie - i metryczki też wydają :evil_lol:
Haft jak na razie nikogo się nie boi - więc nie wiem, czy Hexa przeżyłaby ich spotkanie... :diabloti:

Posted

Wow, jak wrócę to na bazarek śmignę odrazu :evil_lol:.
I kolejny pies spowoduje u niej traumę? :shake: To Hexa szerookim łukiem Hafcika będzie omijała i na drzewo się wdrapie ze strachu :evil_lol:. Może o strasznym Brunie w końcu zapomni :razz:. [SIZE="1"]Jak wiadomo mój pies nie jest normalny...

Posted

Miroszki, ale na PM (jak dotrzesz), to Maluszka chyba nie weźmiesz, co? Ja bym się trochę obawiała o reakcje innych psów na takie Maleństwo. Moje baski już kiedys pogoniły CZI i bardzo źle się z tym czułam...
Może tylko Jaszkę weź, co?

Pzdr.