miroszki Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Witaj, Karmel! ;) Owszem, bywamy czasami w tym parku - jezeli dobrze kojarzę, spacerujesz z husky, i to nie jednym ;) Ciągle nie mogę przyjść o odpowiedniej porze, czyli takiej, kiedy wychodzi najwięcej właścicieli z psami - mogłabym skuteczniej wtedy poćwiczyć. Znasz może takie godziny, podpowiesz? :razz: Quote
miroszki Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Asiaczku, Mudik cała sie zdenerwowała, a Ty komórki zapominasz... :shake: Podczas świętowania komórka tez moze się przydać - gdy ktoś sie żegna z imprezą - kolejnego gościa można z łatwością wtedy zaprosić, po prostu wybierajac numer (0-700...) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Hahaha, dobre. Ja w piątek miałam urwanie głowy,na dodatek zwolnili nas (Święto!) o 15.30 i z tego wszystkiego, zapomniałam komórki.... Pzdr. Quote
miroszki Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Asiaczku, i tak to jest z tymi kobietami :diabloti: Zdjecia z... kwietnia (?). Najprawdopodobniej tak. Pogoda wówczas była bardzo niestabilna i pewnego dnia za oknem można było zobaczyć coś takiego: Na dworzu nie było lepiej Jaszka owłosiony :) Quote
Guest Karmel Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='miroszki']Witaj, Karmel! ;) Owszem, bywamy czasami w tym parku - jezeli dobrze kojarzę, spacerujesz z husky, i to nie jednym ;) Ciągle nie mogę przyjść o odpowiedniej porze, czyli takiej, kiedy wychodzi najwięcej właścicieli z psami - mogłabym skuteczniej wtedy poćwiczyć. Znasz może takie godziny, podpowiesz? :razz: Hello;) dokladnie ten z Haszczakami to Ja hehe:) a co do spacerow to ogolnie najwiecej jest ludzi 16-18 tylko ze teraz wakacje wiec polowy nie ma...... Quote
Bzikowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witamy Jaszkowców! :razz: Żeby nie wcinać się w rozmowę powiem tylko, że śliczne śnieżne zdjęcia... Ja chcę już zimę jak najszybciej! :loveu: A łysy Jaszka :crazyeye: Elegancko, elegancko (ale śmiesznie wygląda zostawiony włochaty ogon:eviltong:) ale ja go chyba wolę w wersji na buszmena - bardziej taki ... jaszkowaty :lol: Quote
miroszki Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Hello, Bzikowa! :multi: Mam nadzieję, że odpoczęłaś zgodznie z życzeniami. Jaszka jest teraz bardziej sportowy, mi się ta wersja podoba, chociaż nie ukrywam również mojego upodobania do naturalnych włosów Jaszki. Jaszce jest zdecydowanie lżej w tej chwili, lepiej się czuje podczas różnego rodzaju treningów, mniej się męczy. Ale nie martw się - włosy to nie zęby, odrosną! ;) Mudikowa, ja tez nie życzę zimy... jak na razie. Quote
Bzikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A co tam słychać u Jaszeńki w nowym roku ? :lol: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Może by tak Gospodyni odkurzyła trochę Galerię?:lol: Pzr. Quote
puchu Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Przekabluję, że Jaszka przytył :evil_lol: Quote
miroszki Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Jaszka znowu jest szczuplutki... :lol: I się nieco rozdwoił :-o Quote
miroszki Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Skąd Jaszka klona wytrzasnął? :smile: Z komórki nie-jajowej :evil_lol: Ten Piesek korzysta z naszych usług hotelowych - będzie gościł w naszym (już mogę z całą pewnością napisać, że NASZYM:loveu:) domku do poniedziałku. Jest okropnym rozrabiaką, w życiu nie zaznał słowa "odpoczynek" - tym bardziej w praktyce - ma 9 miesięcy i mam nadzieję, że jeszcze będą z niego ludzie :diabloti: Quote
miroszki Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Talia, jest prześmieszny ;) Czyjś, czyjś, jak najbardziej "czyjski" ;) Quote
miroszki Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Tobie to tylko jedno w głowie..! :evil_lol: Sama wyczesałam mu podszerstek - na górę na razie nie starczyło mi czasu. ;) Quote
Mudik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sama strzygłaś czy trymowałaś? Czy gdzieś z nim byłaś??? Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Fajny "klonik", tylko czemu taki energiczny, co?:lol: Pzdr. Quote
anetta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :crazyeye: Ło rany, to wy tutaj jesteście :cool3::cool3: Klony, nie klony, zdjęcia proszę! :eviltong: Quote
*Monia* Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mam Was :lol:. I widzę, że tu pusto, więc prosiła bym o jakieś zdjęcia malucha z wielkoludem :razz:. Kilka zdjęć widziałam, ale to i tak mało. No i historia maleńkiego Hafcika (:evil_lol:)by się przydała :razz: [SIZE="1"](ja maruda jestem, ale patrząc na fotki znajomych psów czuję się jak bym bliżej domu była :roll:). Quote
Recommended Posts