Jump to content
Dogomania

Syberyjski niedźwiadek... lub po prostu Jaszka

Recommended Posts

Posted

Witaj, Karmel! ;)
Owszem, bywamy czasami w tym parku - jezeli dobrze kojarzę, spacerujesz z husky, i to nie jednym ;)
Ciągle nie mogę przyjść o odpowiedniej porze, czyli takiej, kiedy wychodzi najwięcej właścicieli z psami - mogłabym skuteczniej wtedy poćwiczyć. Znasz może takie godziny, podpowiesz? :razz:

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku,
Mudik cała sie zdenerwowała, a Ty komórki zapominasz... :shake: Podczas świętowania komórka tez moze się przydać - gdy ktoś sie żegna z imprezą - kolejnego gościa można z łatwością wtedy zaprosić, po prostu wybierajac numer (0-700...) :evil_lol:

Posted

Asiaczku, i tak to jest z tymi kobietami :diabloti:

Zdjecia z... kwietnia (?). Najprawdopodobniej tak. Pogoda wówczas była bardzo niestabilna i pewnego dnia za oknem można było zobaczyć coś takiego:

Na dworzu nie było lepiej

Jaszka owłosiony :)

Guest Karmel
Posted

[quote name='miroszki']Witaj, Karmel! ;)
Owszem, bywamy czasami w tym parku - jezeli dobrze kojarzę, spacerujesz z husky, i to nie jednym ;)
Ciągle nie mogę przyjść o odpowiedniej porze, czyli takiej, kiedy wychodzi najwięcej właścicieli z psami - mogłabym skuteczniej wtedy poćwiczyć. Znasz może takie godziny, podpowiesz? :razz:

Hello;) dokladnie ten z Haszczakami to Ja hehe:) a co do spacerow to ogolnie najwiecej jest ludzi 16-18 tylko ze teraz wakacje wiec polowy nie ma......

Posted

Witamy Jaszkowców! :razz:

Żeby nie wcinać się w rozmowę powiem tylko, że śliczne śnieżne zdjęcia... Ja chcę już zimę jak najszybciej! :loveu:

A łysy Jaszka :crazyeye:
Elegancko, elegancko (ale śmiesznie wygląda zostawiony włochaty ogon:eviltong:) ale ja go chyba wolę w wersji na buszmena - bardziej taki ... jaszkowaty :lol:

Posted

Hello, Bzikowa! :multi: Mam nadzieję, że odpoczęłaś zgodznie z życzeniami.
Jaszka jest teraz bardziej sportowy, mi się ta wersja podoba, chociaż nie ukrywam również mojego upodobania do naturalnych włosów Jaszki.
Jaszce jest zdecydowanie lżej w tej chwili, lepiej się czuje podczas różnego rodzaju treningów, mniej się męczy.
Ale nie martw się - włosy to nie zęby, odrosną! ;)

Mudikowa, ja tez nie życzę zimy... jak na razie.

• 5 months later...
  • 5 months later...
Posted

Skąd Jaszka klona wytrzasnął? :smile:

Z komórki nie-jajowej :evil_lol:

Ten Piesek korzysta z naszych usług hotelowych - będzie gościł w naszym (już mogę z całą pewnością napisać, że NASZYM:loveu:) domku do poniedziałku. Jest okropnym rozrabiaką, w życiu nie zaznał słowa "odpoczynek" - tym bardziej w praktyce - ma 9 miesięcy i mam nadzieję, że jeszcze będą z niego ludzie :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Mam Was :lol:. I widzę, że tu pusto, więc prosiła bym o jakieś zdjęcia malucha z wielkoludem :razz:. Kilka zdjęć widziałam, ale to i tak mało. No i historia maleńkiego Hafcika (:evil_lol:)by się przydała :razz: [SIZE="1"](ja maruda jestem, ale patrząc na fotki znajomych psów czuję się jak bym bliżej domu była :roll:).