miroszki Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 APSA A myślisz, że my się nie boimy? Tylko adrenalina trzyma przy życiu! :lol: anetta Glinianka Cietrzewia i Glinianka Krańcowa :) - tak dokładnie nazywają sie te jeziorka. Co do butów - nawet sie rozejrzałam za włascicielem - raczej włascicielką - nie było. Może to sprawa aligatorrrra? :evil_lol: puchu Glinianki są w czymś lepsze od Koziorożca, prawda? Pies przynajmniej na pewno nie wyskoczy na jezdnię i miejsca jest więcej. Klaudia Tak, potworek teraz jest łysy (od dzisiaj)... Dopiero zrobił sie śliczny!:diabloti: Quote
puchu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 I jeden park i drugi jest sympatyczne :) Pokaż łysego Jaszka! Quote
Mudik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='puchu']Nie chwal się, a wstawiaj![/quote] Wiedziałam,ze coś takiego napiszesz,ale najpier je muszem zgrać i przefotosikować:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Łysy Jaszka zagryzający kosmatego Delika!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cześć Asiu bawiły sie psiaki z dobre pół godziny,uśmiałyśmy sie z ich min i wariacji setnie z Alesją. Zobacz resztę fotek(ostatnia partia się wgrywa);) Pozdrawiam i zmykam sprzątać i wieszać pranie(sorry Alesja za ten OFF:oops: już zmykam:scared::scared: Quote
miroszki Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 puchu Będziesz miała Jaszkę ponad dwa tygodnie - jeszcze się napatrzysz! :eviltong: I teraz pytanie - kto to jest? :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Matko, w pierwszej chwili aż nie poznałam tego piesa! Ale nowa, ulepszona wersja (sierści) Jaszki bardzo mi się podoba. :loveu: Quote
miroszki Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Enchantress'ka Dobrze, że nie widzisz wersji od góry, którą można określić "wróciłem z obozu" :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Enchantress'ka cieszę się ,że się podoba moja praca:loveu::loveu: Alesja widziałaś resztę fotek?? Byłaś na zastrzyku:mad:? Quote
miroszki Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Mudik, Twoja praca jest nieporównywalna! :modla: :) Nie mogę się na Jaszkę napatrzeć, szczególnie na spacerach..! Nie byłam na zastrzyku, ale uwazam, że nie ma takiej konieczności, naprawdę :roll: Reszte fotek widziałam, tę z zębiskami również! :) Super zabawowe zdjęcia wyszły (i psy na nich również)! Quote
miroszki Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ok, Mudik, przeczytałam Twoje ostrzezenie. Zrozumiano ;) Znalazłam parę fotek zupełnie futrzastego Jaszki - czyli nawet przed tym, jak sama ostrzygłam go trochę nożyczkami. Zdjęcia z zimy tego roku. Niedźwiedź po śnieżnym mroźnym spacerze Podczas spania tak się zawsze czochrał :) Quote
miroszki Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Jeszcze parę zimowych spacerowych sie znalazło ;) Biegało się też całkiem fajnie Quote
Inkaa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://i151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/laseknakole0371024x768.jpg Spora różnica we wzroście ;) Quote
Mudik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 anetta napisał(a):Umawiacie się jutro na Forty? Ponieważ Jaszkowa ma inne plany a Asia zniknęła, a ja tam nigdy nie była to umówiłąm sie z Ulą na PM o 17 tej, reflektujesz??:cool3: Quote
Guest Karmel Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Witam;) sLICZNE FOTKI:) My TO SIE CHYBA CZASAMI WIDUJEMY SIE W SKARYSZAKU ..NIE?:p:p:p:p Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Mudik napisał(a):Ponieważ Jaszkowa ma inne plany a Asia zniknęła, a ja tam nigdy nie była to umówiłąm sie z Ulą na PM o 17 tej, reflektujesz??:cool3: :shake: za daleko żeby jechać z Uszatym. Niestety. Quote
Mudik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 anetta napisał(a)::shake: za daleko żeby jechać z Uszatym. Niestety. Szkoda,miałam do wyboru tez lasek ale tam jest tylko jedno miejsce do frizbowania i na PM więcej psów do zabawy dla Delika Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ja nie zniknęłam, tylko... zapomniałam komórki z pracy.:oops: To raz. A dodatkowo to w sobotę miałam takie świętowanie, że hohoho... i nie wiem, czy w niedzielę byłabym w stanie z Wami się spotkac. Pzdr. Quote
Recommended Posts