Jump to content
Dogomania

Syberyjski niedźwiadek... lub po prostu Jaszka

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA
A myślisz, że my się nie boimy? Tylko adrenalina trzyma przy życiu! :lol:

anetta
Glinianka Cietrzewia i Glinianka Krańcowa :) - tak dokładnie nazywają sie te jeziorka.
Co do butów - nawet sie rozejrzałam za włascicielem - raczej włascicielką - nie było. Może to sprawa aligatorrrra? :evil_lol:

puchu
Glinianki są w czymś lepsze od Koziorożca, prawda? Pies przynajmniej na pewno nie wyskoczy na jezdnię i miejsca jest więcej.

Klaudia
Tak, potworek teraz jest łysy (od dzisiaj)... Dopiero zrobił sie śliczny!:diabloti:

Posted

[quote name='puchu']Nie chwal się, a wstawiaj![/quote]
Wiedziałam,ze coś takiego napiszesz,ale najpier je muszem zgrać i przefotosikować:evil_lol:

Posted

Cześć Asiu bawiły sie psiaki z dobre pół godziny,uśmiałyśmy sie z ich min i wariacji setnie z Alesją.
Zobacz resztę fotek(ostatnia partia się wgrywa);)
Pozdrawiam i zmykam sprzątać i wieszać pranie(sorry Alesja za ten OFF:oops: już zmykam:scared::scared:

Posted

Mudik, Twoja praca jest nieporównywalna! :modla: :) Nie mogę się na Jaszkę napatrzeć, szczególnie na spacerach..!
Nie byłam na zastrzyku, ale uwazam, że nie ma takiej konieczności, naprawdę :roll:

Reszte fotek widziałam, tę z zębiskami również! :) Super zabawowe zdjęcia wyszły (i psy na nich również)!

Posted

Ok, Mudik, przeczytałam Twoje ostrzezenie. Zrozumiano ;)

Znalazłam parę fotek zupełnie futrzastego Jaszki - czyli nawet przed tym, jak sama ostrzygłam go trochę nożyczkami. Zdjęcia z zimy tego roku.

Niedźwiedź po śnieżnym mroźnym spacerze

Podczas spania tak się zawsze czochrał :)

Posted

anetta napisał(a):
Umawiacie się jutro na Forty?

Ponieważ Jaszkowa ma inne plany a Asia zniknęła, a ja tam nigdy nie była to umówiłąm sie z Ulą na PM o 17 tej, reflektujesz??:cool3:

Guest Karmel
Posted

Witam;) sLICZNE FOTKI:)
My TO SIE CHYBA CZASAMI WIDUJEMY SIE W SKARYSZAKU ..NIE?:p:p:p:p

Posted

Mudik napisał(a):
Ponieważ Jaszkowa ma inne plany a Asia zniknęła, a ja tam nigdy nie była to umówiłąm sie z Ulą na PM o 17 tej, reflektujesz??:cool3:

:shake: za daleko żeby jechać z Uszatym. Niestety.

Posted

anetta napisał(a):
:shake: za daleko żeby jechać z Uszatym. Niestety.

Szkoda,miałam do wyboru tez lasek ale tam jest tylko jedno miejsce do frizbowania i na PM więcej psów do zabawy dla Delika

Posted

Ja nie zniknęłam, tylko... zapomniałam komórki z pracy.:oops: To raz. A dodatkowo to w sobotę miałam takie świętowanie, że hohoho... i nie wiem, czy w niedzielę byłabym w stanie z Wami się spotkac.
Pzdr.