miroszki Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Bzikowa Mogę dać Ci ją przeczytac, jezeli sobie życzysz ;) Kupiłam ją, bo chciałam mieć w swojej bibliotece - a dlaczego? - bo naprawdę warto! ;) W zasadzie ta książka podziela moje zdanie - chociaż raczej to ja podzielam jej zdanie - że nie da się psa wychować samymi pozytywami w bardzo dosłownym znaczeniu tego pojęcia. Bardzo przyjemnie się czyta (to jest rozmowa, wywiad), są wesołe momenty; bardzo profesjonalnie wszystko opisane, w tym stosowanie różnych metod (+ podanie sytuacji i przykładów życiowych), opis prawidłowego użycia i zastosowania narzędzi szkoleniowych (warto przeczytać osobom, które m.in. zakładają kolczatke przez głowę i uczą psy za jej pomocą dziwnych rzeczy, do których kolce nie zostały przeznaczone :lol:), rady dotyczące urządzenia ogrodu i obecności w nim psa, i nie tylko to... Polecam! To była moja bardzo skrótowa relacja. Wczoraj burzy nie było widać, dzisiaj też na razie jest ładnie - oby taka pogoda się utrzymała jak najdłuzej! Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zdjęcie pełne grozy... http://i151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/burza0201024x768.jpg Gdyby nie całkiem eorupejski domek - to rzeczywiście afrykański pejzaż... http://i151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/maj20080231024x768.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To który przystanek jest aktualny" Ten na "R" czy Obrońców Tobruku...? Bom zgłupiała...:cool1: Pzdr. Quote
Bzikowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bardzo chętnie pożyczę książkę ! :loveu: Tylko to dopiero jak wrócę (jakoś na początku sierpnia), jeśli będziemy mieć jakiś trening razem.. No i jeśli ja w ogóle na jakiś zawitam do obozu. A jak nie to już we wrześniu. :lol: W końcu maturzysta nie ma nic lepszego do roboty tylko czytać psie książki :evil_lol: Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Asiaczek :evil_lol: Ulica Rudnickiego przystanek Obrońców Tobruku :errrr: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ajaj! Jaka ja teraz mądra jestem. Miroszki, a co byś powiedziała na przyszły weekend? tylko jeszcze nie wiem - sobota czy niedziela... pzdr. Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Ajaj! Jaka ja teraz mądra jestem. Miroszki, a co byś powiedziała na przyszły weekend? tylko jeszcze nie wiem - sobota czy niedziela... pzdr. Niedziela proszęęęęęę niedziela ja w soboty pracuję:placz::placz: A tak chcę się na ten spacer wybrać:oops::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mnie w sumie też bardziej pasuje niedziela. Ale rano! Pzdr. Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Mnie w sumie też bardziej pasuje niedziela. Ale rano! Pzdr. My i mirioszki mamy trening rano tak między 9 a 12 tą. Quote
miroszki Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Mudik, a jesteś pewna, ze w tę niedzielę będą treningi? Słyszałam, że Ela coś wspominała o tym, że jej nie będzie... W kazdym razie zobaczymy. Wydaje mi się, że trzeba poczekać do konca tygodnia - czyli piątku - później dokładnie ustalimy ;) Mudik, napisz mi adres, proszę :) P/s wiem, dlaczego kiepsko na treningu reagowałam, jak mnie wołałaś: Ty mówiłaś "Alisja", a trzeba "Alesja" :razz: Quote
miroszki Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Wstawię leżącego i śpiącego Jaszkę Długo szukałam w mieszkaniu psa, myśląc, ze spi, i nie chąc go specjalnie wołać i budzić - oto gdzie znalazłam :lol: Quote
anetta Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 A gdzie on tam wywędrował? :evil_lol: Zmienia lokum? :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 miroszki napisał(a):Mudik, a jesteś pewna, ze w tę niedzielę będą treningi? Słyszałam, że Ela coś wspominała o tym, że jej nie będzie... W kazdym razie zobaczymy. Wydaje mi się, że trzeba poczekać do konca tygodnia - czyli piątku - później dokładnie ustalimy ;) Mudik, napisz mi adres, proszę :) P/s wiem, dlaczego kiepsko na treningu reagowałam, jak mnie wołałaś: Ty mówiłaś "Alisja", a trzeba "Alesja" :razz: Upsss:oops::oops::oops: zaraz pójdzie PW:cool3: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 miroszki napisał(a):Mudik, a jesteś pewna, ze w tę niedzielę będą treningi? Słyszałam, że Ela coś wspominała o tym, że jej nie będzie... W kazdym razie zobaczymy. Wydaje mi się, że trzeba poczekać do konca tygodnia - czyli piątku - później dokładnie ustalimy ;) No to ustalajcie, bo Asiaczki i Anetta tez się szykujemy na te Forty w najbliższa niedzielę. Pzdr. Quote
miroszki Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Letni wieczorny spacer w "naszym" parku. ;) Wyjście Spotkanie z agresywnym kotem, który rzucał się na Jaszkę :-o Taki ładny park mamy..! Quote
miroszki Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ten widok powalił mnie na kolana..! Nie wiedziałam, jaka ostateczną wersje wydarzen zostawić! :evil_lol: Chodźmy, Pancia! Drugi staw w parku Quote
miroszki Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 ALIGATORRRRR :evil_lol: Nocny drapieżca wodny Trzeci staw w parku, ostatni. Widać, że spacer dobiegał konca, zrobiło sie już ciemno Siad Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Super nocny pływający Jszka:lol::lol::lol: a gdzie ten park? Quote
miroszki Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Mudik, Jaszka uwielbia pływać o kazdej porze roku i dnia! ;) Ten park jest we Włochach, niedaleko ul. Wilczyckiej (Kleszczowej). Quote
APSA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 miroszki napisał(a):ALIGATORRRRR :evil_lol: http://i151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/8072008wieczor0411024x768.jpg Nocny drapieżca wodny http://i151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/8072008wieczor0431024x768.jpg Super! :lol: Dobrze, że mieszkam daleko od tych niebezpiecznych terenów :evil_lol: Quote
anetta Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 To są te stawy Koziorożca czy jakoś tak? :hmmmm: Aligatora to strach się bać! A te buty?!! hahhahahaha Quote
puchu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 To są glinianki. Stawy Koziorożca są przy torach, przy Parku Kombatantów Quote
Recommended Posts