Mudik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bzikowa napisał(a):Nigdy nie było u nas więcej niż jednego psa naraz :evil_lol: A jakby jakiś się znalazł to zaraz i tak naturalnie ich ilość zmniejszyłaby się do jednego :diabloti: Aniu nie demonizuj swojego psa, jakby to było szczenię lub delikatna sunia która by mu sie natychmiast poddała to by sie dogadał. Pamiętasz jak było w Kozienicach(wiem,wiem nie jego teren, ale mimo wszystko..) Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Szczeniaka z pewnością by zaakceptował. Sunię pewnie też (chociaż mamy sąsiadkę jamniczkę i nienawidzą się okropnie). Ale dorosłego samca - byłby problem. Jak jesteśmy na jakimś wyjeździe - nie ma z tym prawie problemu (w Kozienicach Bez całą noc spał ze mną i go trzymałam ;)). Ale on w ogóle jest lekko, ekhm schizofrenicznym psem :wink: czasem jego zachowania mnie zadziwiają. :lol: Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 nie ma edycji :cool1: a chciałam dopisać, że to w końcu galeria Jaszki i może jakieś zdjęcia się znajdą? ;) Quote
Asiaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 miroszki napisał(a):Ja proponuję jednak Forty Bema :) Dojazd mam nieciekawy, ale możemy tam się spotkać. Może dołączy do nas i Agabass. Chociaż Agabass jest teraz baaaardzo zapracowana, trudno ją złapać w domu... Pzdr. Quote
miroszki Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Asiaczek Dojazd co prawda tez mam średnio zadowalający, ale wydaje mi się, że w ramach urozmaicenia mogłybysmy się tam wybrać ;) Gdzie jeszcze lubisz czy chodzisz na spacery z pieskami? A teraz kilka fotek. Ten gość, raczej intruz gatunkowy, został znaleziony przez Jaszkę... jakiś miesiac temu czy dwa: Przewędrował do Eli i jej stadka jako do DT - i został tam na dobre i na złe! Nazwaliśmy go Horacy! :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja nie wiedziałam, że tamu Was to takie różniste typki psie bywają...;) Pzdr. Quote
miroszki Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Też o tym nie wiedziałam, ale ludzie jednak uważają, ze miejsce tych malutkich zwierzaczków - zimny pusty park ze zwiedzającymi go od czasu do czasu wronami... :shake: Quote
Mudik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ooo fotki Horacego:multi::multi::multi: jest słodki:loveu::loveu::loveu::loveu: Co za kreatura go w parku porzuciła:angryy::angryy: Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Śliczny Horacy! :loveu: Brawo Jaszka za odnalezienie! Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Miroszki, a jak bedziesz jechała na Forty? Pzdr. Quote
miroszki Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Asiaczek Na Forty jadę autobusem "zwiedzamy Warszawę" number 129 ;) I ciuteńke się później przejść. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='miroszki']Asiaczek Na Forty jadę autobusem "zwiedzamy Warszawę" number 129 ;) I ciuteńke się później przejść. A, to ja wsiądę chyba w 122 spod domu i gdzies tam na trasie muszę wysiąść. Tylko nie bardzo pamiętam, gdzie... No i tez kawałek jest do przejścia. Pzdr. Quote
miroszki Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dobre psy czytają dobre ksiązki :evil_lol: Quote
Kilche Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witaj :) Świetne zdjęcia z tą książką, super pomysł :D Zapraszamy do nas ;] Quote
miroszki Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Vida Witaj! Mamy najrozmaitsze pomysły, nie tylko te ksiązkowe! :p Quote
Kilche Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='miroszki']Vida Witaj! Mamy najrozmaitsze pomysły, nie tylko te ksiązkowe! :p Nie wątpię :) Quote
anetta Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Asiaczek, na Rudnickiego (za skrzyżowaniem) powinnaś wysiaść ;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 anetta napisał(a):Asiaczek, na Rudnickiego (za skrzyżowaniem) powinnaś wysiaść ;) Dzięki za podpowiedź. A przystanek nazywa się "Rudnickiego" czy jakoś inaczej? Pzdr. Quote
Infortune. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 unas też były podobne chumry i Misiucha podczas spaceru wzięła ogon pomiędzy nogi i czym prędzej do domu :cool3: Quote
miroszki Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Unfortune Nie zazdroszczę Ci życia z psem, bojącym się burzy... Quote
miroszki Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 W ramach zdjęć burzowych i niebiańskich ;) I wczorajsze zdjecie "Widzę ciemnosć" Quote
miroszki Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Kontynuuję serię w/w zdjęć. Takie afrykańskie widoki mieliśmy w maju tego roku (zresztą to jest pierwszy maj, kiedy mieszkamy w tym miejscu): Quote
anetta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Te 3 ostatnie :o Asiaczek, przystanek to Obrońców Tobruku :) Quote
Bzikowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 miroszki napisał(a):Dobre psy czytają dobre ksiązki :evil_lol: A tak serio - to polecasz tę książkę? :cool3: Napisz coś bo ja się nad kupnem zastanawiałam. Afrykańskie niebo :crazyeye: A dzisiaj jakoś burzy nie widać. :lol: Quote
Recommended Posts