Jump to content
Dogomania

Syberyjski niedźwiadek... lub po prostu Jaszka

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nigdy nie było u nas więcej niż jednego psa naraz :evil_lol:
A jakby jakiś się znalazł to zaraz i tak naturalnie ich ilość zmniejszyłaby się do jednego :diabloti:

Aniu nie demonizuj swojego psa, jakby to było szczenię lub delikatna sunia która by mu sie natychmiast poddała to by sie dogadał. Pamiętasz jak było w Kozienicach(wiem,wiem nie jego teren, ale mimo wszystko..)

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaka z pewnością by zaakceptował.
Sunię pewnie też (chociaż mamy sąsiadkę jamniczkę i nienawidzą się okropnie). Ale dorosłego samca - byłby problem.
Jak jesteśmy na jakimś wyjeździe - nie ma z tym prawie problemu (w Kozienicach Bez całą noc spał ze mną i go trzymałam ;)). Ale on w ogóle jest lekko, ekhm schizofrenicznym psem :wink: czasem jego zachowania mnie zadziwiają. :lol:

Posted

miroszki napisał(a):
Ja proponuję jednak Forty Bema :)

Dojazd mam nieciekawy, ale możemy tam się spotkać. Może dołączy do nas i Agabass. Chociaż Agabass jest teraz baaaardzo zapracowana, trudno ją złapać w domu...
Pzdr.

Posted

Asiaczek
Dojazd co prawda tez mam średnio zadowalający, ale wydaje mi się, że w ramach urozmaicenia mogłybysmy się tam wybrać ;)
Gdzie jeszcze lubisz czy chodzisz na spacery z pieskami?

A teraz kilka fotek. Ten gość, raczej intruz gatunkowy, został znaleziony przez Jaszkę... jakiś miesiac temu czy dwa:

Przewędrował do Eli i jej stadka jako do DT - i został tam na dobre i na złe! Nazwaliśmy go Horacy! :loveu:

Posted

Też o tym nie wiedziałam, ale ludzie jednak uważają, ze miejsce tych malutkich zwierzaczków - zimny pusty park ze zwiedzającymi go od czasu do czasu wronami... :shake:

Posted

[quote name='miroszki']Asiaczek
Na Forty jadę autobusem "zwiedzamy Warszawę" number 129 ;) I ciuteńke się później przejść.
A, to ja wsiądę chyba w 122 spod domu i gdzies tam na trasie muszę wysiąść. Tylko nie bardzo pamiętam, gdzie...
No i tez kawałek jest do przejścia.
Pzdr.

Posted

anetta napisał(a):
Asiaczek, na Rudnickiego (za skrzyżowaniem) powinnaś wysiaść ;)

Dzięki za podpowiedź. A przystanek nazywa się "Rudnickiego" czy jakoś inaczej?
Pzdr.

Posted

miroszki napisał(a):
Dobre psy czytają dobre ksiązki :evil_lol:

A tak serio - to polecasz tę książkę? :cool3: Napisz coś bo ja się nad kupnem zastanawiałam.

Afrykańskie niebo :crazyeye:

A dzisiaj jakoś burzy nie widać. :lol: