Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 W najbliższą sobotę, godz. zbiórki na Fortach 9:00-10:00. Towarzystwo mieszane: Artur z Kiką Donya z Koiśką Agabassek + 3 baski w różnym wieku Asiaczek + 5-6 basków... Reflektujesz?:lol: Pzdr. Quote
anetta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :mdleje: :lol::lol: A czy bedziemy chodzic po tych Fortach czy stac jak slupki?:evil_lol::evil_lol: Quote
miroszki Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 anetta napisał(a)::mdleje: :lol::lol: A czy bedziemy chodzic po tych Fortach czy stac jak slupki?:evil_lol::evil_lol: Każda z dwóch części Twojego zdania jest prawdziwa - uczestnicy spacerku będą bawić się w żołnierzy!:) Quote
anetta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aha. To na wszelki wypadek wezme kaganiec :diabloti: Wg. Masaja wszystko wokol niego jest jego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zawsze, ale zazwyczaj tak jest :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Anetta - niestety, spacerek będzie, ale znowu na Polach Mokotowskich. Sorki za to zamieszanie. Ale jeden z uczestników spaceru ma problemy z kręgosłupem i obecnie nie może chodzić po górkach... Może uda się za tydzień? Pzdr. Quote
miroszki Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Obiecane dla Asiaczka zdjęcia Jaszki w nowej fryzurze! :p Na balkonie, szczęśliwy Jaszka po kąpieli w stawie! :diabloti: Król Lew! Odwrócony w stronę Pana A to moje ulubione - :loveu: Po sesji zdjęciowej przydał się odpoczynek - I na koniec - cheese! :evil_lol: Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka P/s zaraz postaram się wstawić jeszcze filmik z mini-treningu nad jeziorkiem! Quote
miroszki Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Filmiki :) : Trening part 1 - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=12-08-07_1341.flv Tutaj widać, jak ja ciągle nie mogę wydobyć z Jaszki bliskiego podchodzenia "do mnie"... :oops: Chociaż są takie szczęśliwe momenty, gdy udaje się nam "zderzyć" :lol: Trening part 2 - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=12-08-07_1345.flv Z kolei na tym filmiku - staranie się o precyzyjne wykończenie "do nogi". :diabloti: Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka ;) Quote
Asiaczek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jaszka "po fryzjerze" wygląda tak bardzo porządnie! A na filmach niewiele widzę, mam rozmazane tło... Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 super focie,a na filmikach też niestety nie wiele widze Quote
snikops Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 w końcu znalazłam galerię Jaszki:loveu: Super fotki i filmiki ;) Quote
Mudik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Niom ,ja tez może jak hurtem cavanowicze zrobia nalot i napadną Alisję na treningu to zacznie wstawiac fotki? na razie moja z dzisiaj. P.S dzięki Alisja za pomoc w nauce Deliego,zapychał do Ciebie mimo,iz nie miałas juz smaków:-D Quote
snikops Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 hehe a Jaszka dzielnie czekał aż jego pańcia wróci :) Quote
Mudik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiaczek napisał(a):A gdzie byłyscie na spacerku? Pzdr. To fotki z treningu Jaszka skacze u Nas w Cavano. Alisja pomagała prowadzic grupe początków w której od wczoraj zaczął Deli. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aaaaa, pozdrów Ją ode mnie. Jaszki i Jego Właścicielki nie można zapomnieć...:loveu: Pzdr. Quote
anetta Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oj, a już myślałam żę Miroszki przyszła.... :sadCyber: Quote
miroszki Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 O jej, ale dyskusja się rozwinęła wraz z naszą galerią, którą zaniedbałam bezwstydnie... :oops: No cóż - Jaszka jest bardzo absorbujący, rodzina - chociaż jeszcze się nie powiększyła :diabloti: - też zajmuje trochę nieszczęsnego czasu, którego ciągle jest za mało (a mówią mądrzy ludzie, że jest nieskończony...) Mudik dziękuję serdecznie za zdjęcia, Jaszka dzielnie pozował! ;) P.S dzięki AlEsja za pomoc w nauce Deliego,zapychał do Ciebie mimo,iz nie miałas juz smaków:-D [ To jestem po prostu cała ja! :evil_lol: A na poważnie - zawsze jestem do usług! ;) No nie da się są świetni,to mój ulubieniec! Nie przesadzaj, dobra? :lol: Bedzix Czekał, czekał, aż wykopał sobie (czy aby na pewno sobie?:diabloti:) dołek!!! :eviltong: Asiaczek - a myślisz, że my o Was nie pamiętamy?? Mentalnie cały czas - ponoć duchowość o wiele bardziej się liczy, prawda? :loveu: Pozdrawiamy Asiaczków! Klaudia No tak, słodki jest, gdy śpi, grzecznie stoi, siedzi... Chyba wszystko wymieniłam, dobrze, że Jaszka nie umie czytać :p Anetta A czy ja gdzieś poszłam..? Nie pamiętam, byłam nie w stosownym stanie... :roll: Dziękuję za pamięć!!! :loveu: Być może dodam coś jeszcze poza odpowiedziami na miłe słowa - u nas wszystko ... ZE zmianami! Ale całe szczęście z pozytywnymi. ;) Jaszka jest takim samym młodzieńcem, jak był przedtem, kontakt się co prawda polepszył, ale nadal Piesio wariuje, doprowadzając wszystkich dookoła do śmierci "pośmiechowej", skaczemy dzielnie - szczególnie Jaszka - w Cavano (o czym wspomniała Mudik), polubiliśmy (hm...tak, my...:diabloti:) frisbee... Nadal żyjemy w zgodzie, szczęściu, trwałości... (o kurczę, brzmi jak małżeńska przysięga :lol:...) Pozdrawiamy wszystkich!!! :multi: Quote
miroszki Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Bedzix miałaś na myśli... czytać? :eviltong: Quote
Mudik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie przesadzam ,Jaszka jest super i jesteście świetnie zgrani super duet ,naprawdę. Czułam ,że wygracie cavanowskie zawody początków.:p Quote
Asiaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Oooo, miroszki sie pokazaly! Jak juz będzie ciepło, to nie wywiniesz się i na spacerek na Polach zostaniesz zaciągnięta! pzdr. Quote
snikops Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 miroszki napisał(a):Bedzix miałaś na myśli... czytać? :eviltong: tak:cool3: Quote
Recommended Posts