Jump to content
Dogomania

Syberyjski niedźwiadek... lub po prostu Jaszka

Recommended Posts

Posted

W najbliższą sobotę, godz. zbiórki na Fortach 9:00-10:00.
Towarzystwo mieszane:
Artur z Kiką
Donya z Koiśką
Agabassek + 3 baski w różnym wieku
Asiaczek + 5-6 basków...
Reflektujesz?:lol:
Pzdr.

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
:mdleje: :lol::lol:

A czy bedziemy chodzic po tych Fortach czy stac jak slupki?:evil_lol::evil_lol:

Każda z dwóch części Twojego zdania jest prawdziwa - uczestnicy spacerku będą bawić się w żołnierzy!:)

Posted

Aha. To na wszelki wypadek wezme kaganiec :diabloti:
Wg. Masaja wszystko wokol niego jest jego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zawsze, ale zazwyczaj tak jest :evil_lol:

Posted

Anetta - niestety, spacerek będzie, ale znowu na Polach Mokotowskich. Sorki za to zamieszanie. Ale jeden z uczestników spaceru ma problemy z kręgosłupem i obecnie nie może chodzić po górkach...

Może uda się za tydzień?
Pzdr.

Posted

Obiecane dla Asiaczka zdjęcia Jaszki w nowej fryzurze! :p

Na balkonie, szczęśliwy Jaszka po kąpieli w stawie! :diabloti:

Król Lew! Odwrócony w stronę Pana

A to moje ulubione -
:loveu:

Po sesji zdjęciowej przydał się odpoczynek -

I na koniec - cheese!
:evil_lol:

Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka
P/s zaraz postaram się wstawić jeszcze filmik z mini-treningu nad jeziorkiem!

Posted

Filmiki :) :

Trening part 1 - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view&current=12-08-07_1341.flv
Tutaj widać, jak ja ciągle nie mogę wydobyć z Jaszki bliskiego podchodzenia "do mnie"... :oops: Chociaż są takie szczęśliwe momenty, gdy udaje się nam "zderzyć" :lol:

Trening part 2 - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view&current=12-08-07_1345.flv
Z kolei na tym filmiku - staranie się o precyzyjne wykończenie "do nogi". :diabloti:

Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka ;)

• 6 months later...
Posted

Niom ,ja tez może jak hurtem cavanowicze zrobia nalot i napadną Alisję na treningu to zacznie wstawiac fotki?
na razie moja z dzisiaj.

P.S dzięki Alisja za pomoc w nauce Deliego,zapychał do Ciebie mimo,iz nie miałas juz smaków:-D

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie byłyscie na spacerku?
Pzdr.

To fotki z treningu Jaszka skacze u Nas w Cavano. Alisja pomagała prowadzic grupe początków w której od wczoraj zaczął Deli.

Posted

O jej, ale dyskusja się rozwinęła wraz z naszą galerią, którą zaniedbałam bezwstydnie... :oops: No cóż - Jaszka jest bardzo absorbujący, rodzina - chociaż jeszcze się nie powiększyła :diabloti: - też zajmuje trochę nieszczęsnego czasu, którego ciągle jest za mało (a mówią mądrzy ludzie, że jest nieskończony...)

Mudik dziękuję serdecznie za zdjęcia, Jaszka dzielnie pozował! ;)

P.S dzięki AlEsja za pomoc w nauce Deliego,zapychał do Ciebie mimo,iz nie miałas juz smaków:-D [

To jestem po prostu cała ja! :evil_lol: A na poważnie - zawsze jestem do usług! ;)
No nie da się są świetni,to mój ulubieniec!

Nie przesadzaj, dobra? :lol:

Bedzix
Czekał, czekał, aż wykopał sobie (czy aby na pewno sobie?:diabloti:) dołek!!! :eviltong:

Asiaczek - a myślisz, że my o Was nie pamiętamy?? Mentalnie cały czas - ponoć duchowość o wiele bardziej się liczy, prawda? :loveu:
Pozdrawiamy Asiaczków!

Klaudia No tak, słodki jest, gdy śpi, grzecznie stoi, siedzi... Chyba wszystko wymieniłam, dobrze, że Jaszka nie umie czytać :p

Anetta
A czy ja gdzieś poszłam..? Nie pamiętam, byłam nie w stosownym stanie... :roll: Dziękuję za pamięć!!! :loveu:

Być może dodam coś jeszcze poza odpowiedziami na miłe słowa -
u nas wszystko ... ZE zmianami! Ale całe szczęście z pozytywnymi. ;) Jaszka jest takim samym młodzieńcem, jak był przedtem, kontakt się co prawda polepszył, ale nadal Piesio wariuje, doprowadzając wszystkich dookoła do śmierci "pośmiechowej", skaczemy dzielnie - szczególnie Jaszka - w Cavano (o czym wspomniała Mudik), polubiliśmy (hm...tak, my...:diabloti:) frisbee... Nadal żyjemy w zgodzie, szczęściu, trwałości... (o kurczę, brzmi jak małżeńska przysięga :lol:...)

Pozdrawiamy wszystkich!!! :multi: