miroszki Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Asiaczek Ta sesja przyjazno-dojrzewajaca jest ciagle na etapie pierwotnym...:angryy: Chociaz parę dni temu byl moment zawieszenia broni - nawet udało się nam nagrać filmik - tylko że muszę wgrać do komputera, a to zajmie kolejne 5-10 minut, później minuty się nawarstwiają - implikacja - brak czasu... wiesz jak to jest! :p PM mam nadzieję jeszcze przez długi czas będą aktualne na spacery weekendowe. Bywamy tam co sobotę (są bardzo nieliczne wyjątki), tak że jutro - już właściwie dzisiaj - również planujemy spacerek! ;) Jaszka zalizałby Cię na śmierć! :diabloti: Jeżeli po tych słowach nie schowałaś się w najbezpieczniejszą kryjówkę w domu - spotkanie z Jaszką jest jak najbardziej zalecane!:) Masz jakieś propozycje? - skoro spytałaś się o Pola, to pewnie właśnie tam mogłaby się odbyć prezentacja Jaszki? ;) Pozdrawiam, Alesja Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Niestety, dzisiaj (sobota) nie wyrobiłam się na PM. A przyszły tydzień - maraton wystawowy. Natomiast pierwszy i następny weekend czerwca - do dyspozycji. Zwołam ekipę asiaczkową i będzie baaaardzo wesolo! Co Ty na to? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ja dzisiaj wyskoczyłam na ok. godzinkę na PM. Byłam tam ok. 9:00 i właściwie nie było prawie żadnego człowieka, że o dzieciach nie wspomnę. Dlatego podtrzymuję propozycję przyszłej soboty, rano, np. o 9:00. Co Ty na to? pzdr. Quote
miroszki Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Przyjmujemy bardzo chętnie Twoją propozycję!!! :multi: O 9 rano będzie najlepiej, ludziska się nie zbiorą jeszcze w dużej ilości, tak że będziemy mieli do dyspozycji prawie cały teren! Czyli spotkamy się jak rozumiem na PM, nie na Fortach? Pozdrawiamy ;) Quote
anetta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witaj, dawno mni etu nie bylo, szkoda ze nie ma zadnych zdjec :( Chcialam sobie przypomniec jak wyglada Jaszka :)))))))) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 miroszki napisał(a):Przyjmujemy bardzo chętnie Twoją propozycję!!! :multi: O 9 rano będzie najlepiej, ludziska się nie zbiorą jeszcze w dużej ilości, tak że będziemy mieli do dyspozycji prawie cały teren! Czyli spotkamy się jak rozumiem na PM, nie na Fortach? Pozdrawiamy ;) Tak, PM, sobota, godz. 9:00. Takie mamy ustalenia na dzisiaj. Agabassek już dała odp. na "tak". W razie co - jesteśmy w kontakcie... anetta napisał(a):Witaj, dawno mni etu nie bylo, szkoda ze nie ma zadnych zdjec :( Chcialam sobie przypomniec jak wyglada Jaszka :)))))))) Już za tydzień mamy spotkanie na PM - na pewno będą fotki! Wytrzymasz??:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A może przyłączysz się do naszej gromadki, co? Pzdr. Quote
miroszki Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Asiaczek No to będzie wesoło rudo i czarno! anetta Witaj witaj! :loveu: Może znajdę jakieś aktualne zdjęcia, to będziesz mogła stwierdzić, czy JAszka się zmienił czy raczej się zaktualizował! :lol: To jak z propozycją wspólnego spaceru? :cool3: Pozdrawiam, Alesja Quote
miroszki Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Długo już żadnych zdjęć Jaszki nie dodawałam, postaram się więc poprawić! Zdjęcia: I Filmiki: Na Polach Mokotowskich :http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=e5544c4c.flv W Konstancinie: 1) http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=56e604b2.flv 2) http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=2c31f32d.flv Miłego oglądania! Pozdrawiam, Alesja;) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zgadzam się, że Jaszka z "buzi" jest podobny do wilczarza... Pzdr. Quote
anetta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nooo :lol: jest :lol: :loveu: A chcecia sie spotkam ale czemu na PM? :( lepiej na Fortach jesli juz o nich byla mowa. Masaj jest niereformowalny i unikam z nim jazdy komunikacja...:roll: Tak, z wilczarza buzke to on ma :lol: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Na Forty to mogę wziąć tylko 2 psiaki, bo... takiej długiej trasy autobusem, to nie dam rady z większą gromadką...:cool3: A na Pola - 3-4 baski to norma! pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 witamy,filmiki i zdjęcia obejrzane,buziaki dla Jaszki Quote
miroszki Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Klaudia Dziękujemy za odwiedzinki, :loveu: buziaki zostały błyskawicznie przyjęte (Jaszka strasznie sie ucieszył!)! ;) Pozdrawiam, Jaszka merda ogonkiem! :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Miroszki - widzę, że dojechałaś do domku, ale JAK dojechałaś? Długo czekałaś na pociąg? Pzdr. Quote
miroszki Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Miroszki - widzę, że dojechałaś do domku, ale JAK dojechałaś? Długo czekałaś na pociąg? Pzdr. A dziękuję pięknie Asiaczku, bardzo dobrze z Jaszką dojechaliśmy!;) Zresztą jak zwykle, ponieważ na szczęście z dojazdem nie mamy problemów (w odróżnieniu od trasy Centrum-Konstancin i odwrotnie :grab: ). Na pociąg czeka się max 10 minut (bardzo często jeżdżą) - czyli właściwie niczym to się nie różni od autobusów i tramwajów, tylko że nie obchodzą cię korki ani awarie na drogach :eviltong: Pozdrawiamy ;) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No to super! Nie mam wyrzutów na sumieniu, że wyciągnęłam Was na spacer... Pzdr. Quote
miroszki Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Asiaczek napisał(a):No to super! Nie mam wyrzutów na sumieniu, że wyciągnęłam Was na spacer... Pzdr. Ależ jakie mogą być wyrzuty sumienia po TAKIM spacerku i TAKICH znajomościach..! :loveu: Pozdrawiam, Alesja ;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak tak, to za tydzień zdobywamy Forty!:lol: Pzdr. Quote
diabelkowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jaszka jest po prostu super ;]] te filmiki robi susy jak zajac:)))) Quote
miroszki Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 diabelkowa Bo płynie w nim krew zajaca (nie ma to jak mieszańce!)!;) Quote
Recommended Posts