Jump to content
Dogomania

Syberyjski niedźwiadek... lub po prostu Jaszka

Recommended Posts

Posted

Asiaczek
Ta sesja przyjazno-dojrzewajaca jest ciagle na etapie pierwotnym...:angryy: Chociaz parę dni temu byl moment zawieszenia broni - nawet udało się nam nagrać filmik - tylko że muszę wgrać do komputera, a to zajmie kolejne 5-10 minut, później minuty się nawarstwiają - implikacja - brak czasu... wiesz jak to jest! :p

PM mam nadzieję jeszcze przez długi czas będą aktualne na spacery weekendowe. Bywamy tam co sobotę (są bardzo nieliczne wyjątki), tak że jutro - już właściwie dzisiaj - również planujemy spacerek! ;)

Jaszka zalizałby Cię na śmierć! :diabloti: Jeżeli po tych słowach nie schowałaś się w najbezpieczniejszą kryjówkę w domu - spotkanie z Jaszką jest jak najbardziej zalecane!:) Masz jakieś propozycje? - skoro spytałaś się o Pola, to pewnie właśnie tam mogłaby się odbyć prezentacja Jaszki? ;)

Pozdrawiam,
Alesja

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, dzisiaj (sobota) nie wyrobiłam się na PM. A przyszły tydzień - maraton wystawowy. Natomiast pierwszy i następny weekend czerwca - do dyspozycji. Zwołam ekipę asiaczkową i będzie baaaardzo wesolo! Co Ty na to?
Pzdr.

• 2 months later...
Posted

Ja dzisiaj wyskoczyłam na ok. godzinkę na PM. Byłam tam ok. 9:00 i właściwie nie było prawie żadnego człowieka, że o dzieciach nie wspomnę.

Dlatego podtrzymuję propozycję przyszłej soboty, rano, np. o 9:00. Co Ty na to?
pzdr.

Posted

Przyjmujemy bardzo chętnie Twoją propozycję!!! :multi: O 9 rano będzie najlepiej, ludziska się nie zbiorą jeszcze w dużej ilości, tak że będziemy mieli do dyspozycji prawie cały teren!
Czyli spotkamy się jak rozumiem na PM, nie na Fortach?
Pozdrawiamy ;)

Posted

miroszki napisał(a):
Przyjmujemy bardzo chętnie Twoją propozycję!!! :multi: O 9 rano będzie najlepiej, ludziska się nie zbiorą jeszcze w dużej ilości, tak że będziemy mieli do dyspozycji prawie cały teren!
Czyli spotkamy się jak rozumiem na PM, nie na Fortach?
Pozdrawiamy ;)

Tak, PM, sobota, godz. 9:00. Takie mamy ustalenia na dzisiaj. Agabassek już
dała odp. na "tak". W razie co - jesteśmy w kontakcie...

anetta napisał(a):
Witaj, dawno mni etu nie bylo, szkoda ze nie ma zadnych zdjec :( Chcialam sobie przypomniec jak wyglada Jaszka :))))))))

Już za tydzień mamy spotkanie na PM - na pewno będą fotki! Wytrzymasz??:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek
No to będzie wesoło rudo i czarno!

anetta
Witaj witaj! :loveu:
Może znajdę jakieś aktualne zdjęcia, to będziesz mogła stwierdzić, czy JAszka się zmienił czy raczej się zaktualizował! :lol:
To jak z propozycją wspólnego spaceru? :cool3:

Pozdrawiam,
Alesja

Posted

Długo już żadnych zdjęć Jaszki nie dodawałam, postaram się więc poprawić!

Zdjęcia:

I Filmiki:

Na Polach Mokotowskich :http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view&current=e5544c4c.flv

W Konstancinie:
1) http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view&current=56e604b2.flv

2) http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view&current=2c31f32d.flv

Miłego oglądania!
Pozdrawiam,
Alesja;)

Posted

Nooo :lol: jest :lol: :loveu:

A chcecia sie spotkam ale czemu na PM? :( lepiej na Fortach jesli juz o nich byla mowa. Masaj jest niereformowalny i unikam z nim jazdy komunikacja...:roll:

Tak, z wilczarza buzke to on ma :lol:

Posted

Klaudia
Dziękujemy za odwiedzinki, :loveu: buziaki zostały błyskawicznie przyjęte (Jaszka strasznie sie ucieszył!)! ;)
Pozdrawiam, Jaszka merda ogonkiem! :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Miroszki - widzę, że dojechałaś do domku, ale JAK dojechałaś? Długo czekałaś na pociąg?
Pzdr.

A dziękuję pięknie Asiaczku, bardzo dobrze z Jaszką dojechaliśmy!;) Zresztą jak zwykle, ponieważ na szczęście z dojazdem nie mamy problemów (w odróżnieniu od trasy Centrum-Konstancin i odwrotnie :grab: ). Na pociąg czeka się max 10 minut (bardzo często jeżdżą) - czyli właściwie niczym to się nie różni od autobusów i tramwajów, tylko że nie obchodzą cię korki ani awarie na drogach :eviltong:
Pozdrawiamy ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to super! Nie mam wyrzutów na sumieniu, że wyciągnęłam Was na spacer...
Pzdr.

Ależ jakie mogą być wyrzuty sumienia po TAKIM spacerku i TAKICH znajomościach..! :loveu:
Pozdrawiam,
Alesja ;)