Klaudia :-) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 śliczny psiaczek,cekamy na nowe zdjęcie i będziemy częściej odwiedzać galerie:-) Quote
miroszki Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Witamy wszystkich i dziękujemy serdecznie za komentarze..! (również wskazują na to, że pamiętacie jeszcze Jaszkę-Brodacza :loveu: ) W poniedziałek "Tatuś" Jaszunki wraca z trasy - tak że po tym dniu postaramy się zrobić nowe zdjęcia Pieska (broda jeszcze bardziej mu urosła - Agushka pewnie będzie tym faktem zachwycona ;) ) Pozdrawiam wszystkich, Alesja ;) Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 oooo to ta broda moze byc jeszcze long :-o Już jutro poniedziałek a to oznacza FOTKI :multi: :multi: Quote
Perfetia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Trafiłam i ja do waszej galerii! :gent: Śliczne fotki :loveu: Zwłaszcza ta - piękny profil syberyskiego niedźwiadka do opisu wzorca rasy ;) miroszki napisał(a): I tej jasny kędziorek przy grzbiecie nosa :loveu: Słodkości! Alesja, dzięki za PW! U nas wszystko dobrze. Amorek terroryzuje swoich własnych domowników w Mińsku i nadzoruje prace ogorodnicze (uzupełniając braki gignatycznych dziur w rabatkach kwiatowych :evil_lol: ). Jest baardzo przez swoich ludzi kochany! A my z Zuzą byłyśmy dzisiaj na badaniu u doktorostwa Garncarzy, i serduszko Zuzi jest całkowicie zdrowe, a oczka prawie zdrowe, ale bez tragedii :multi: Zuzanka zachowuje się bez zmian - spożyła w sobotę w lesie kieleckim jakąś starsznie śmierdzącą kupę a w jej resztkach się wytarzała, wobec czego - wobec braku innych specyfików - została wykąpana w szamponie Pantene i jest baardzo pachnąca :lol: no to teraz czekamy z Zuzą na aktualne fotki dżentelmena Jaszki. Podobno Jaszka też wykonał na spacerze stosowną toaletę we własnym zakresie (tyle że na szczęście za pomocą błotka??) :cool3: :lol: Quote
miroszki Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Perfetia :multi: Witamy Cię! Bardzo nam miło, że nas odwiedziłaś, tym bardziej że dawno nie miałam od was sygnałów życia (które Zuzia wyraża przepięknym "PONowym" śpiewem :loveu: ) Dziękujemy za serdeczne komentarze.:p NS (niedźw. syb.) jest moją ulubioną rasą, Jaszka jako wybitny przedstawiciel będzie ją mentalnie poprawiał! ;) Cieszymy się, że Amorkowi wszystko dobrze się poukładało - pewnie na to zasłużył. No proszę, nasze psy naśladują siebie nawzajem na odległość! :smile: Tak, Jaszka dzisiaj zabłysnął na Polach, nie ma to jak prawdziwa gwiazda ("kikimora błotna")! Pozdrawiamy, Alesja i już czyściutki i pachnący Jaszunia! ;) Quote
Klaudia :-) Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 poniedziałek już jest a gdzie są fotki? Quote
miroszki Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 :oops: Moi drodzy, poniedziałek poniedziałkiem a Mężczyzna naszej rodziny dzisiaj powinien jeszcze ostatni koncert z trasy zagrać... Dopiero co chłopaki przyjechali do Warszawy i od razu musieli jechać do klubu rozstawiać sprzęt i sprawdzać dźwięk (a propos koncertu, można będzie posłuchać dobrego amerykańskiego bluesa dzisiaj w Warszawie w klubie Tygmont na Mazowieckiej o 20... :cool3: To nie reklama, tylko zaproszenie ;) ). Tak że prosimy o chwileczkę cierpliwości i wyrozumiałości..! :loveu: Pozdrawiam wszystkich serdecznie..! Alesja ;) Quote
miroszki Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Na reszcie możemy pochwalić się aktualnymi zdjęciami starzejącego się Niedźwiadka Jaszki (lub inaczej Niedźwiedzia Jarosława)!:p Przedstawiamy dzisiejsze poranne fotki oraz na deser proponujemy obejrzeć porywający film z udziałem głównego bohatera - Jaszki!:loveu: Dlaczego tak długo muszę czekać na mój obowiązkowy spacer..? Idziemy czy nie? (są dwie opcje - pójdziemy albo nie) No proszę...! :roll: Jak mozna odmówić tym oczom.. :p (i tej bródce...) Jestem wybitnym przedstawicielem rasy syberyjskiej! Błyszcząca gwiazda! :loveu: Obiecany filmik pod tytułem "Jak Jaszka przynosi zegarek" http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=28-03-07_0922.flv Pozdrawiamy wszystkich i życzymy miłego oglądania! Miroszki i Jaszka ;) Quote
Usia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jestem wybitnym przedstawicielem rasy syberyjskiej! tak typowy syberian :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotki fotki a na długo mezczyzna do domu przyjechał ?? bo my to bysmy chcieli codziennie troche fociszy dostawac :cool3: Quote
miroszki Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Po długiej przerwie, która była związana z okolicznościami niezależnymi od nas, wracamy z Jaszką na dogomanię... :loveu: Szczególnego odnowienia wymaga przede wszystkim nasza galeria, którą zaniedbaliśmy w te ostatnie dni (tygodnie). Przed wklejeniem zdjęć dodam tylko, że przeprowadzilismy się do Konstancina, z czego Jaszka z wiadomych przyczyn cieszy się najbardziej, do tego główny bohater syberyjskiej galerii poznał nowego lokatora mieszkania, w którym obecnie przebywamy - kota Emila (obecny na zdjęciach i występuje w głównej roli w filmikach:loveu: ). Po nieudanych próbach wypowiedzenia wojny ""chodzącej łagodności" (jak nazwała Jaszkę Figa Bez Maku) Emil sie uspokoił i pogodził się z psem, który dzieli z nim jego terytorium.:p Teraz zdjęcia...:loveu: na poczatku bylo to miejsce Emila, który nie chciał schodzić na ziemię... Sytuacja odmieniona :loveu: Teraz na filmikach - początki, czyli konflikty i położenie pokojowe Wojna... -http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=01-04-07_1412.flv ... i pokój - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=03-04-07_1659.flv Legowisko lustrzane Uległy Jaszka w filmiku - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=10-04-07_2152.flv Jaszka sięga po Emila - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=08-04-07_1943.flv Razem też dobrze odpocząć... Kto tam taki piękny..? :loveu: Spacer konstancinno-jeziorny I po spacerze... wykapany w rzeczce.:razz: Na koniec malutki filmik spacerowy, w którym Jaszka wystepuje jako pies, podający łapy - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=16-04-07_0612.flv Dobranoc wszystkim!!! Jaszka i Miroszki ;) Quote
miroszki Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Już minęło półgodziny po pierwszej, pora więc na obiadową porcję zdjęć Jaszki - śniadanie Jaszka udaje konika Przebieram się również za babcię... Starczy pozowania!:mad: Męska przyjaźń Pozdrawiamy i życzymy miłego popołudnia! :loveu: Quote
miroszki Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Klaudia Dziękujemy i cieszymy się bardzo, że nie na próżno odwiedziłaś galerię..! :loveu: Pozdrawiamy ;) Quote
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 dzisiaj widziałam podobnego psa do waszego tylko miał gładsza siersc i było to połaczenia ON-ka z Kaukazem jutro zrobie mu zdjecie jak bedzie Cos ten niedzwiadek sie wam wydłuzył :evil_lol: Quote
miroszki Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Usia Ciekawe byłoby porównać Jaszkę z podobnym do niego psem... Czy to jest "autentyczne" połączenie onka i kaukaza czy tylko można się domysleć? A Jaszkę to po prostu codziennie za ogon ciągniemy, właśnie dlatego przybiera wydłużający kształt! :lol: Pozdrawiamy ;) Quote
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 spróbuje dzisiaj zrobic te fotki ale nie obiecuje. Bo to pies strózujacy i nie wiem czy akurat bedzie puszczony :roll: Quote
Agushka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej Alesja. Ależ ja dawno nie oglądałam Jaszki. Teraz sobie w końcu nadrobiłam zaległości, wprawdzie jeszcze bez filmików (na razie widziałam ten na którym Jaszka przynosi zegarek). wygrzewamy sobie nosek na słoneczku? :loveu::loveu: Quote
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej Mam te fotki psiaka ale wstawie jutro bo dzisiaj to juz rady nie dam.Przepraszam Quote
miroszki Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Usia Nie ma za co przepraszać - za to ja mam za co dziekować!:loveu: Aguś, miło nam, że wpadłaś!:loveu: Z tej oto szczęśliwej okazji ze specjalną dedykacją dla Ciebie filmik, na którym główny bohater Jaszka przynosi koszyk (skoro już spodobała Ci się tematyka noszenia) - http://s151.photobucket.com/albums/s158/miroszki/?action=view¤t=21-04-07_0830.flv Pozdrawiamy, ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Miroszki, melduję się z samego rana w Twojej Galerii. Jakże było mi miło, żeś nas znalazła. Oddaję wizytę i ppłd. oglądnę i przeczytał całą Galeryjkę. Teraz zaraz pędzę do pracy... Miłego dnia. Pzdr. Quote
Czoko Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Alesja ja to mam refleks! Czas często odwiedzam znajomych, że dopiero przed chwilą odkryłam zawiadomienie o koncercie... Zaległości nadrobiłam ale chyba za szybko bo nie wyświetlało mi się dużo zdjeć... ale cóż muszę znikać - szefowie zaraz mnie odwiedzą... Quote
alive Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 miroszki napisał(a):Usia Ciekawe byłoby porównać Jaszkę z podobnym do niego psem... Czy to jest "autentyczne" połączenie onka i kaukaza czy tylko można się domysleć? A Jaszkę to po prostu codziennie za ogon ciągniemy, właśnie dlatego przybiera wydłużający kształt! :lol: Pozdrawiamy ;) Sądząc po tym jak wyglądała mamusia Jaszki i po tym,, że pokrył ją pies w schronisku to taki mix jest praktycznie niemożliwy :) ale bez względu co w swoich genach mieli rodzice Jaszka wyszedł śliczny :loveu: Quote
miroszki Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Asiaczek Witamy w galerii Jaszuni, bardzo miło nam Cię widzieć! Przyjemnie z rana odwiedzić takiego fajneo mixa, prawda? :loveu: Czoko Nie martw się, napewno będą kolejne koncerty w Warszawie... A propos koncertów, jutro mój Najwierniejszy gra aż dwa koncerty jednego dnia (pierwszy o 14, następny o 20), tylko że od ziemi stołecznej jest pewna odległość, ponieważ grają gdzieś niedaleko Rzeszowa. Zaległości to da się nadrobić w każdym momencie! Mam nadzieję, że szefowie nie są zbyt surowi w stosunku do Ciebie w pracy.. alive Sądząc po tym jak wyglądała mamusia Jaszki i po tym,, że pokrył ją pies w schronisku to taki mix jest praktycznie niemożliwy W przypadku Jaszki - to napewno! ;) Ale w przypadku tego jaszkowatego psa - nawet bardzo.;) ale bez względu co w swoich genach mieli rodzice Jaszka wyszedł śliczny :loveu: To nie podlega dyskusji - piękne i prawdziwe Twoje słowa (, Sokratesie)! :loveu: Pozdrawiamy wszystkich, Miroszki wraz z Jaszką Quote
Asiaczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Po troszeczku nadrabiamy zaległości; sesja zaprzyjaxniania się z Emilem - bomba!!! Strrrasznie chciałabym zobaczyć na żywo Jaszkę. Czy bywacie jeszcze na Polach Mokotowskich? Czy to już historia? Pzdr. Quote
Recommended Posts