Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
Nieświadoma tego wątku , założyłam nowy :grab:, Teraz do moda muszę monitować o likwidację.

A po co??? Niech sobie tamten będzie, będzie sobie taki wątek, o i już!! A jak znajdzie chatkę, to tylko tytuł zmienisz :diabloti:

Posted

baster i lusi napisał(a):
he he Haniu a może tak szepniesz Belluchnie do uszka że taki fajny braciszek by się jej trafił.:eviltong:

ha, ha, jak mam jej szeptac jak TO GŁUCHE jest!!!!:evil_lol:, ale powiem Ci moja droga ze ostanio zauważyłam ze Belluchna sie jakos troche wyciszyła i uspokoiła, chyba sie starzeje... ale na braciszka to jeszcze musi sie jakies 3 lata zestarzec....:roll:

Agula99 napisał(a):
Kciukamy za Sprita, kciukamy!!! Wszystko będzie wiadomo 1 maja!!! :) ;) Na razie nic nie piszemy, ale wszyscy kciukamy!!! :)

MOCNO TRZYMAM......

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dzisiaj jest 30:evil_lol: Dobra nie czepiam się. Cudne zdjęcie!:multi::multi:

Wiem Karolciu, bo państwo mieli podpisać pierwszego, ale już chcieli dziś, żeby Sprite wreszcie był tylko ich!!! :)
Bo tak na prawdę Sprite już w nowym domku od czwartku, pojechał do Krosna na próbę no i....no i się udało!!! Wszyscy go kochają, uwielbiają, jak zmęczy się to jeździ na wózku jak widać, był z panią 4 godź w pracy, na grillu!! Rządzi młody na całego!! Ale konspiracja musiała być, żeby nie zapeszyć!!! :)
Gapka ich bardzo dobrze zna, więc ma też wszystko na oku, ale jak widać też pary nie puściła ;)

Posted

no to ufffff...ciśnienie ze mnie zeszło :) Sprajt pojechał na próbę, bo w domu i inny piesek, i kot i dzieci...tak więc potrzeba było kilku dni aby stwierdzić, czy to wypali, jak wiecie my nic nikomu nie możemy zagwarantować, a Sprajcik ostatnimi czasy zaczynał już pokazywać różne humorki, tak więc super, że będzie miał jakiegoś "bata" nad sobą wreszcie:eviltong::evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
no to ufffff...ciśnienie ze mnie zeszło :) Sprajt pojechał na próbę, bo w domu i inny piesek, i kot i dzieci...tak więc potrzeba było kilku dni aby stwierdzić, czy to wypali, jak wiecie my nic nikomu nie możemy zagwarantować, a Sprajcik ostatnimi czasy zaczynał już pokazywać różne humorki, tak więc super, że będzie miał jakiegoś "bata" nad sobą wreszcie:eviltong::evil_lol:

o dzieci to się nie boję bo one mogą najwyżej zalizać:lol: ale na kota niech trochę uważają bo moje kota gonią i nie ma na to rady:mad:.Zmieniam tytuł na niebieskim:multi:.

Posted

Moja nasze koty goni jak je spotkana zewnątrz , a w domu ją nie obchodzą, to dopiero odpał:roll:

Dzwoniła do mnie przed chwila jakaś pańcia o Sprajta, że niby szuka psa do pilnowania i ma przygotowaną zagródke dla niego...już nie wypytywałam o co chodzi z tą zagródką, tylko powiedziałam, że Sprajt ma dom, a u nas nie ma takich psów do pilnowania ( bo pytała o inne ) :roll:

Posted

Co prawda nie miałam styczności z właścicielami Sprita i zdziwił mnie mail od nich ale bardzo się cieszę że mogę wam przedstawić trochę wiadomości o tym , jak mały sie sprawuje.

[FONT=Verdana]Witam serdecznie :)[/FONT]
[FONT=Verdana]U nas wszystko w porzadku, Sprite ma sie dobrze :) jutro idziemy razem do pracy :) przez ten tydzien wiele sie nauczyl, m.in. nie sika juz w domu i nie robi tu kupy tylko trzyma do rana i idziemy razem na pole :) to juz sukces dla nas :D rozumie slowo "nie", jest karny choc czasami sie koles zapomina :P [/FONT]
[FONT=Verdana]upodobal sobie noszenie kapci i butow ale ich nie gryzie na szczescie tylko sie nimi bawi. ma swoja ukochana pileczke piankowa, uwielbia puste pogniecione butelki plastikowe (bo szeleszcza) oraz takie plastikowe jajka z kinder niespodzianki bo chowamy mu w nich smakolyki i jak uda mu sie otworzyc to ma nagrode :)[/FONT]
[FONT=Verdana]tak wogole to Sprite wszedzie z nami jezdzi, chcemy zeby wiedzial gdzie teraz bedzie zyl i do czego ma sie przyzwyczajac powoli (na szczescie lubi jezdzic autem) - bylismy wiec na grilu, nad rzeka, na rowerach na Pulawach, na pikniku harcerskim w jaszczwi, byl nawet ze mna na zbiorce harcerskiej a tam tyle rak bylo do glaskania ze nie wiedzial gdzie isc :)[/FONT]
[FONT=Verdana]w sumie to jeszcze nas chyba nie uwaza za swoich panow, owszem poznaje nas i do nas lgnie, ale jak idziemy na spacery to oglada sie za kazdym czlowiekiem i nie chce dalej isc i czasami nie slucha jak sie go wola:) a no bo Spritek umie chodzic juz na smyczy ladnie mu to wychodzi :D [/FONT]
[FONT=Verdana]jedyne co nas niepokoi to ta nozka jego i bedziemy sie tu u nas wybierac na przeswietlenie bioderek no i w sumie nie mozemy sie w pewnym sensie doczekac odpowiedniego wieku do kastracji bo zaczyna zachowywac sie jak samiec i raz nawet siadl na jedna z naszych suczek a nie chcemy miec mlodych, wiec trzeba bedzie dzialac [/FONT]
[FONT=Verdana]ale poza tym jest przekochanym grzecznym psiakiem, nie sprawia zadnych klopotow, tylko chyba nie za bardzo lubi sucha karme :P[/FONT]
[FONT=Verdana]zdjecia przeslemy w innym mailu bo sa na aparacie chlopaka a nie mam go przy sobie :)[/FONT]
[FONT=Verdana]pozdrawiamy cala trojka :D [/FONT]