Becia66 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nieświadoma tego wątku , założyłam nowy :grab:, Teraz do moda muszę monitować o likwidację. Quote
Agula99 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Becia66 napisał(a):Nieświadoma tego wątku , założyłam nowy :grab:, Teraz do moda muszę monitować o likwidację. A po co??? Niech sobie tamten będzie, będzie sobie taki wątek, o i już!! A jak znajdzie chatkę, to tylko tytuł zmienisz :diabloti: Quote
hankasanok Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 wrzućcie Niuńka tutaj! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226122-Toruń-!-Dom-dla-Staffika moze akurat i wycałujcie ta piekna kwadratowa głowke od ciotki Hanki! szkoda ze Belluska jedynaczka musi zostac..... Quote
baster i lusi Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='hankasanok']wrzućcie Niuńka tutaj! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226122-Toruń-!-Dom-dla-Staffika moze akurat i wycałujcie ta piekna kwadratowa głowke od ciotki Hanki! szkoda ze Belluska jedynaczka musi zostac..... he he Haniu a może tak szepniesz Belluchnie do uszka że taki fajny braciszek by się jej trafił.:eviltong: Quote
Agula99 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Kciukamy za Sprita, kciukamy!!! Wszystko będzie wiadomo 1 maja!!! :) ;) Na razie nic nie piszemy, ale wszyscy kciukamy!!! :) Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 To ja też kciukam, ale chcę wiedzieć! ;) :D Quote
Agula99 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 karolciasz28 napisał(a):To ja też kciukam, ale chcę wiedzieć! ;) :D To się dowiesz 1 maja, czy są dobre wieści czy nie, oby tylko dobre!!!! :) Quote
Agula99 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 karolciasz28 napisał(a):Myślisz, że wytrzymam? ;) Ty nie marudź moja droga, tylko kciukaj!!!!! :) Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Innego wyjścia nie mam, więc trzymię! :) Quote
baster i lusi Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Agula99 napisał(a):Kciukamy za Sprita, kciukamy!!! Wszystko będzie wiadomo 1 maja!!! :) ;) Na razie nic nie piszemy, ale wszyscy kciukamy!!! :) no to zaciskam kciuki. Quote
hankasanok Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 baster i lusi napisał(a):he he Haniu a może tak szepniesz Belluchnie do uszka że taki fajny braciszek by się jej trafił.:eviltong: ha, ha, jak mam jej szeptac jak TO GŁUCHE jest!!!!:evil_lol:, ale powiem Ci moja droga ze ostanio zauważyłam ze Belluchna sie jakos troche wyciszyła i uspokoiła, chyba sie starzeje... ale na braciszka to jeszcze musi sie jakies 3 lata zestarzec....:roll: Agula99 napisał(a):Kciukamy za Sprita, kciukamy!!! Wszystko będzie wiadomo 1 maja!!! :) ;) Na razie nic nie piszemy, ale wszyscy kciukamy!!! :) MOCNO TRZYMAM...... Quote
Agula99 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 No możecie puścić!!! :) Umowa podpisana, wszyscy zadowoleni, a Sprite pozdrawia z nowego domku, a tak się mu tam dogadza :) Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Dzisiaj jest 30:evil_lol: Dobra nie czepiam się. Cudne zdjęcie!:multi::multi: Quote
Agula99 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dzisiaj jest 30:evil_lol: Dobra nie czepiam się. Cudne zdjęcie!:multi::multi: Wiem Karolciu, bo państwo mieli podpisać pierwszego, ale już chcieli dziś, żeby Sprite wreszcie był tylko ich!!! :) Bo tak na prawdę Sprite już w nowym domku od czwartku, pojechał do Krosna na próbę no i....no i się udało!!! Wszyscy go kochają, uwielbiają, jak zmęczy się to jeździ na wózku jak widać, był z panią 4 godź w pracy, na grillu!! Rządzi młody na całego!! Ale konspiracja musiała być, żeby nie zapeszyć!!! :) Gapka ich bardzo dobrze zna, więc ma też wszystko na oku, ale jak widać też pary nie puściła ;) Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Od czwartku?! A tu siedzi człek taki niedoinformowany;). Ale i tak jest super, bardzo się cieszę.:lol: To co ścągam ogłoszenia:multi:. Quote
majuska Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 no to ufffff...ciśnienie ze mnie zeszło :) Sprajt pojechał na próbę, bo w domu i inny piesek, i kot i dzieci...tak więc potrzeba było kilku dni aby stwierdzić, czy to wypali, jak wiecie my nic nikomu nie możemy zagwarantować, a Sprajcik ostatnimi czasy zaczynał już pokazywać różne humorki, tak więc super, że będzie miał jakiegoś "bata" nad sobą wreszcie:eviltong::evil_lol: Quote
Agula99 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 "bata"??? no nie wiem majuska czy jazda na takim wózku zamiast na łapkach to bat ;) Quote
majuska Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Agula99 napisał(a):"bata"??? no nie wiem majuska czy jazda na takim wózku zamiast na łapkach to bat ;) No w sumie....:evil_lol: Quote
Agula99 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Gapka napisał(a):Sprajcik cudny! i ma fajowy domek :cool3: No i takie nam Gapka podsyłaj :) Quote
baster i lusi Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 majuska napisał(a):no to ufffff...ciśnienie ze mnie zeszło :) Sprajt pojechał na próbę, bo w domu i inny piesek, i kot i dzieci...tak więc potrzeba było kilku dni aby stwierdzić, czy to wypali, jak wiecie my nic nikomu nie możemy zagwarantować, a Sprajcik ostatnimi czasy zaczynał już pokazywać różne humorki, tak więc super, że będzie miał jakiegoś "bata" nad sobą wreszcie:eviltong::evil_lol: o dzieci to się nie boję bo one mogą najwyżej zalizać:lol: ale na kota niech trochę uważają bo moje kota gonią i nie ma na to rady:mad:.Zmieniam tytuł na niebieskim:multi:. Quote
majuska Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Moja nasze koty goni jak je spotkana zewnątrz , a w domu ją nie obchodzą, to dopiero odpał:roll: Dzwoniła do mnie przed chwila jakaś pańcia o Sprajta, że niby szuka psa do pilnowania i ma przygotowaną zagródke dla niego...już nie wypytywałam o co chodzi z tą zagródką, tylko powiedziałam, że Sprajt ma dom, a u nas nie ma takich psów do pilnowania ( bo pytała o inne ) :roll: Quote
Becia66 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Co prawda nie miałam styczności z właścicielami Sprita i zdziwił mnie mail od nich ale bardzo się cieszę że mogę wam przedstawić trochę wiadomości o tym , jak mały sie sprawuje. [FONT=Verdana]Witam serdecznie :)[/FONT] [FONT=Verdana]U nas wszystko w porzadku, Sprite ma sie dobrze :) jutro idziemy razem do pracy :) przez ten tydzien wiele sie nauczyl, m.in. nie sika juz w domu i nie robi tu kupy tylko trzyma do rana i idziemy razem na pole :) to juz sukces dla nas :D rozumie slowo "nie", jest karny choc czasami sie koles zapomina :P [/FONT] [FONT=Verdana]upodobal sobie noszenie kapci i butow ale ich nie gryzie na szczescie tylko sie nimi bawi. ma swoja ukochana pileczke piankowa, uwielbia puste pogniecione butelki plastikowe (bo szeleszcza) oraz takie plastikowe jajka z kinder niespodzianki bo chowamy mu w nich smakolyki i jak uda mu sie otworzyc to ma nagrode :)[/FONT] [FONT=Verdana]tak wogole to Sprite wszedzie z nami jezdzi, chcemy zeby wiedzial gdzie teraz bedzie zyl i do czego ma sie przyzwyczajac powoli (na szczescie lubi jezdzic autem) - bylismy wiec na grilu, nad rzeka, na rowerach na Pulawach, na pikniku harcerskim w jaszczwi, byl nawet ze mna na zbiorce harcerskiej a tam tyle rak bylo do glaskania ze nie wiedzial gdzie isc :)[/FONT] [FONT=Verdana]w sumie to jeszcze nas chyba nie uwaza za swoich panow, owszem poznaje nas i do nas lgnie, ale jak idziemy na spacery to oglada sie za kazdym czlowiekiem i nie chce dalej isc i czasami nie slucha jak sie go wola:) a no bo Spritek umie chodzic juz na smyczy ladnie mu to wychodzi :D [/FONT] [FONT=Verdana]jedyne co nas niepokoi to ta nozka jego i bedziemy sie tu u nas wybierac na przeswietlenie bioderek no i w sumie nie mozemy sie w pewnym sensie doczekac odpowiedniego wieku do kastracji bo zaczyna zachowywac sie jak samiec i raz nawet siadl na jedna z naszych suczek a nie chcemy miec mlodych, wiec trzeba bedzie dzialac [/FONT] [FONT=Verdana]ale poza tym jest przekochanym grzecznym psiakiem, nie sprawia zadnych klopotow, tylko chyba nie za bardzo lubi sucha karme :P[/FONT] [FONT=Verdana]zdjecia przeslemy w innym mailu bo sa na aparacie chlopaka a nie mam go przy sobie :)[/FONT] [FONT=Verdana]pozdrawiamy cala trojka :D [/FONT] Quote
Recommended Posts