Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Agula99']No się wie, że poznajemy, nasze cudeńko!!!! :mad::loveu:

naprawdę cudeńko, taki kochany pieszczoszek co przytulania mu ciągle mało...właściwie mógłby cały czas siedzieć na rączkach. :loveu:

Posted

Irka napisał(a):
no cudo istne - rzeczywiście. Magda mi mówiła, że są mini plakaty - w sobotę rozwieszę w Mogielnicy i Niechobrzu

Irka nie rozwieszamy żadnych plakacików!!! Chcesz żeby wrócił do jakiegoś zapyziałego chłopa??? On jest zaniedbany, nie oddam go nigdzie, znajdziemy mu super domek, majuska już się postara o to! Żebyś mi żadnych plakacików nie wieszała! Bo to nie ma sensu!!! :mad:

Posted

A czy ciotka majuska już SPA dla Neliego szykuje, wałeczki, lokówki, szamponiki, odżyweczki???:cool3:
A w wolnej chwili prosimy wrzucić Nelsonika do grona potrzebujących, teraz on w potrzebie i inni!!! :placz:

Posted

Agula99 napisał(a):
Irka nie rozwieszamy żadnych plakacików!!! Chcesz żeby wrócił do jakiegoś zapyziałego chłopa???

byla u mnie dzisiaj majuska z dzidzią i własnie o tym żeśmy rozmawiały. Biorąc pod uwagę że Nelson trafił do nas w złym stanie, bardzo zaniedbany, tonie ma sensu odszukiwać jego poprzednich właścicieli. Znajdziemy mu o niebo lepszy domek.

Posted

Becia66 napisał(a):
byla u mnie dzisiaj majuska z dzidzią i własnie o tym żeśmy rozmawiały. Biorąc pod uwagę że Nelson trafił do nas w złym stanie, bardzo zaniedbany, tonie ma sensu odszukiwać jego poprzednich właścicieli. Znajdziemy mu o niebo lepszy domek.

Już to Irce przekazałam i zabroniłam rozwieszać!!! :mad:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Wszyscy się tak zachwycacie rudym to ja dla odmiany napiszę, że nie lubię szorstkich.:eviltong: Wolę ogromne i najlepiej kudłate:razz:.

Np Benia?? Niee?? On nie kudłaty, ale wielki, kochany i misiek!! Ja też kocham Benia, ale Nelek jest do schrupania, on taki malutki bezbronny, więc kocham obydwu!!!!! :)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Wszyscy się tak zachwycacie rudym to ja dla odmiany napiszę, że nie lubię szorstkich.:eviltong: Wolę ogromne i najlepiej kudłate:razz:.

A wiesz Karolciu, też nie gustuję w szorściakach i im pies większy tym fajniejszy i kłaki mile widziane, ale jakoś mnie ten rudy kurdupel wzrusza...

Posted

[quote name='Agula99']Np Benia?? Niee?? On nie kudłaty, ale wielki, kochany i misiek!! Ja też kocham Benia, ale Nelek jest do schrupania, on taki malutki bezbronny, więc kocham obydwu!!!!! :)

Agula - za chwilę Ci trzeba będzie 2 serce wszczepić byś ich wszystkich pomieściła :) - ale ja dziś rano też od tego wątku zaczęłam, by mamie pokazać - on rzeczywiście jest udany:) a te zdjęcia z dziewczynkami są po prostu super - tak właśnie powinni wspierać sprawę wolontariusze :):) - prawie na leżąco pod budami :) może się mi uda w sobotę wybrać się z Wami

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
A wiesz Karolciu, też nie gustuję w szorściakach i im pies większy tym fajniejszy i kłaki mile widziane, ale jakoś mnie ten rudy kurdupel wzrusza...

Ten nasz kurdupel ma coś w sobie:lol:. A te duże to jeszcze najlepiej berneńczyki:cool3:.

Posted

Irka napisał(a):
tak właśnie powinni wspierać sprawę wolontariusze :):) - prawie na leżąco pod budami :)

Dzika Figo cz Ty to widzisz?? Już sobie wyobrażam co będziemy robić jak się zjawimy w Boguchwale... wio pod budę.:diabloti:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ten nasz kurdupel ma coś w sobie:lol:. A te duże to jeszcze najlepiej berneńczyki:cool3:.

O tak, berneńczyki...

majuska napisał(a):
Nie znacie się w-o-g-ó-l-e !! Szorściaki są najfajniejsze :D

Powiedziała ta, co swojego szorściaka przerobiła na sznaucera z wystawy...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Powiedziała ta, co swojego szorściaka przerobiła na sznaucera z wystawy...

Szorstkość to nie tylko wygląd zewnętrzny...szorstkość to również charrrakter :diabloti:

Posted (edited)

Nelsi wykończony śpi w przytulisku...zaraz zobaczę czy mi jakaś fota wogóle wyszła, bo gościu niestety nie potrafi pozować, musi byc przyklejony do fotografa:evil_lol:

Edit: no coś tam, wyszło..

Nelsi przed modelingiem :

I po ....

Został wykąpny i wyodżywkowany, potem wytrymowany i troszkę podcięty, aby wyeksponować klatę i umięśnione pośladki:diabloti: ...wyczyściłam mu też uszka, pachnie teraz truskawkową odżywką:lol:

A tak się prezentuje w pięknych okolicznościach GOKOMowskiej przyrody:

Edited by majuska