Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suzi kochanie jestem taka szczęśliwa , że może Ci się udać.....Jak Cię zobaczyłam wtedy na dworcu to serce o mało mi nie pękło ....!!!!A teraz jesteś taka bliska MIŁOŚCI:multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

klusek04 napisał(a):
I co ??? Piszcie dziewczyny. Czy Suzi szczęśliwie pojechała do nowego domku?

Kiedy dogomania nie działała, to Suzi pojechała sobie do nowego domku w Bełchatowie :loveu: :loveu: :loveu:
Co prawda suńka wydawała się adoptującym większa niż w rzeczywistości, to jednak się zdecydowali! Dostaję na bieżąco relacje z nowego domku ! Suzi jest już po próbach zostawania samej w domu, nie załatwiania się w domu oraz kąpieli! Wpatrzona jest w opiekunkę podobno jak w obrazek !

Proszę, czy ktoś może poszukać dogomaniaków z Bełchatowa lub okolic, którzy mogliby za kilka dni do niej zajrzeć i równocześnie dostarczyć Państwu książeczkę zdrowia Suzi??!!

Posted

To teraz zyje sobie jak w raju:multi: :multi: :multi:
Powodzenia zycze wam dziewczyny z Dolnego Slaska w dalszym szukaniu domkow, no i oczywiscie trzymam za was kciuki jak rowniez dalej jestem z wami obserwujac wasz watek. Pozdrawiam.

Posted

Gamba napisał(a):
Wiadomo jak tam się Suzi żyje w nowym domku? ;)

Wiadomo wiadomo, tylko jakoś nie wyrabiam z przekazywaniem wieści o wszystkich wyadoptowanych psiakach :oops:
Suzi i jej opikunki się docirają! Właściwie to Suzi przywykła do nowych warunków Opiekunki nie sądziły i my też , że Suzi będzie miała tyle energii !
Ale wszystko jest w porządku !