Gamba Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No to w takim razie i ja trzymam mocno za nią kciuki!:lol: Quote
KasiaM Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Suzi kochanie jestem taka szczęśliwa , że może Ci się udać.....Jak Cię zobaczyłam wtedy na dworcu to serce o mało mi nie pękło ....!!!!A teraz jesteś taka bliska MIŁOŚCI:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
klusek04 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 I co ??? Piszcie dziewczyny. Czy Suzi szczęśliwie pojechała do nowego domku? Quote
Majaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 klusek04 napisał(a):I co ??? Piszcie dziewczyny. Czy Suzi szczęśliwie pojechała do nowego domku? Kiedy dogomania nie działała, to Suzi pojechała sobie do nowego domku w Bełchatowie :loveu: :loveu: :loveu: Co prawda suńka wydawała się adoptującym większa niż w rzeczywistości, to jednak się zdecydowali! Dostaję na bieżąco relacje z nowego domku ! Suzi jest już po próbach zostawania samej w domu, nie załatwiania się w domu oraz kąpieli! Wpatrzona jest w opiekunkę podobno jak w obrazek ! Proszę, czy ktoś może poszukać dogomaniaków z Bełchatowa lub okolic, którzy mogliby za kilka dni do niej zajrzeć i równocześnie dostarczyć Państwu książeczkę zdrowia Suzi??!! Quote
Gamba Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No to super wiadomości :multi: !A czy imię zostało czy ma już zmienione? Quote
Ada-jeje Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To i ja oczywiscie przlaczam sie z gratulacjami dla suni ktora znalazla docelowy domek, jak rowniez wielkie uklony dla panstwa ktorzy ja przygarneli. Quote
Majaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gamba napisał(a):No to super wiadomości :multi: !A czy imię zostało czy ma już zmienione? Zostało przynajmniej na razie! Quote
KasiaM Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Suzi tak bardzo sie cieszę ..............pamiętam jak patrzyłaś mi w oczy.......:loveu: Quote
KasiaM Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 PROSZĘ PAŃSTWA A OTO NOWE ZDJĘCIA Z DOMKU STAŁEGO SUZI!!!! Ale ona szczęśliwa.................. Quote
Gamba Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale się dziewczynie poszczęsciło :multi: .Teraz domku życzymy reszcie starachowickich psów!Oby wtrafiły tak jak ich koleżanka :cool3: Quote
Ada-jeje Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 To teraz zyje sobie jak w raju:multi: :multi: :multi: Powodzenia zycze wam dziewczyny z Dolnego Slaska w dalszym szukaniu domkow, no i oczywiscie trzymam za was kciuki jak rowniez dalej jestem z wami obserwujac wasz watek. Pozdrawiam. Quote
KasiaM Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Ada-jeje My jesteśmy ze Świętokrzyskiego;) Quote
Gamba Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wiadomo jak tam się Suzi żyje w nowym domku? ;) Quote
Majaa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Gamba napisał(a):Wiadomo jak tam się Suzi żyje w nowym domku? ;) Wiadomo wiadomo, tylko jakoś nie wyrabiam z przekazywaniem wieści o wszystkich wyadoptowanych psiakach :oops: Suzi i jej opikunki się docirają! Właściwie to Suzi przywykła do nowych warunków Opiekunki nie sądziły i my też , że Suzi będzie miała tyle energii ! Ale wszystko jest w porządku ! Quote
Recommended Posts