Majaa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 klusek04 napisał(a):Tam domki są napewno. Wypatrujemy ich wciąż :-( Quote
Majaa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Suzi Bardzo i to bardzo potrzebuje człowieka przy którego boku mogłaby spędzić swe życie ! W pogoni za obecnością człowieka, który daje jej odrobinę choć zainteresowania, jest w stanie zrobić wiele ! Ciekawe kiedy Jej kojec osiągnie wysokość 3 metrów! :cool3: Quote
KasiaM Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Suzi kofffany skoczku!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Majaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Suzi też dzisiaj wywinęła ładny numer, ale opowiem wieczorem ! W każdym razie okazała się bardzo mądrą psiną ! Quote
Majaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Rano sms, że Suzi uciekła przełażąc po kojcu! No i co robić:crazyeye: Każdy do pracy, szkoły itp. Popołudniu miała być akcja poszukiwawcza, ale nim zaczęlismy ją organizować .... to głupi przypadek zadecydował, że się znalazła! Po odebraniu Drucika od dzieci, które go znalazły, podjechaliśmy na moment do spółdzielni mieszkaniowej pisemko złożyć! Rajek wychodząc z samochodu zauważył psa przemoczonego okrutnie i biegnącego w górę po schodach od strony szkoły Cofnął się i mnie się pyta czy to nie Suzi i wierzcie mi na pierwszy rzut oka stwierdzilam, że to nie ona ! Ale mnie tknęło, poszłam za nią .... zniknęła między blokami Jak odjeżdżaliśmy pojawiła się Ładnie dała się wziąść na smycz i okazało się, że ma ..... dwie obroże - byliśmy praktycznie pewni, że to ona! Zadzwoniliśmy do Nadji - Jej opiekunki, żeby wyszła przed swoją szkołę i potwierdziła ! To była Suzi !!!!!!! Przeszła dobrych kilkanaście kilometrów pod szkołę swojej tymczasowej pańci!!!!!!!!Trzeba było widzieć radość tego psiaka, jak Nadję zobaczyła!!!!!!!! Ku niezadowoleniu suni, bo jej pańcia miała jeszcze zajęcia, zawieźliśmy ją do domku. Quote
KasiaM Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Boże jaka ona jest kochana!!!!!!!!!!!!!!Aż na placz mi się zbiera , że nikt jej nie chce........:(:( Quote
klusek04 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Taka mądra sunieczka z tej Suzi i nikt jej nie chce pokochać? Quote
BożenaG Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To jest dopiero mołość.Suzi jesteś taka mądra.Musisz znależc dobry domek:lol: Quote
Majaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie będę zapeszać tylko Nadję poproszę o kilka nowych zdjęć ! Quote
KamaG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Suzi bądź grzeczna, nie dokuczaj i nie chodź sama na takie wycieczki bo to niebezpieczne i oczywiście szukaj domku na pierwszej! Quote
Majaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 I znowu napiszę tylko tyle, że kciuki potrzebne i nic więcej nie napiszę, bo się znów okaże, że ...... Eh... Trzymać proszę i to mocno !!!!!!!!!!!! Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 mocno,mocno trzymamyyyyyyyyyyyyy:):);) Quote
KamaG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 kasia19 napisał(a):mocno,mocno trzymamyyyyyyyyyyyyy:):);) i ja też, i ja też.....:loveu: Quote
klusek04 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Oj trzymam mocno i ja kciuki. Suzi do domku proszę, proszę. :placz: Quote
Majaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Trzymajcie, trzymajcie ! Bo ta diablica mała dzisiaj znó prysnęła z trzymetrowego kojca po czym sobie wróciła na ławeczkę przy domu A jutro ma być jej wielki dzień ! Więc lepiej żeby takich numerów nie wywijała! Tym bardziej, ze ludzie jadą po nią kilkaset kilometrów! Quote
BożenaG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Suzi twój szczęsliwy dzień się zbliża. bądz grzeczna i czekaj cierpliwie Quote
Recommended Posts