Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suzi Bardzo i to bardzo potrzebuje człowieka przy którego boku mogłaby spędzić swe życie !
W pogoni za obecnością człowieka, który daje jej odrobinę choć zainteresowania, jest w stanie zrobić wiele ! Ciekawe kiedy Jej kojec osiągnie wysokość 3 metrów! :cool3:

Posted

Rano sms, że Suzi uciekła przełażąc po kojcu! No i co robić:crazyeye: Każdy do pracy, szkoły itp. Popołudniu miała być akcja poszukiwawcza, ale nim zaczęlismy ją organizować .... to głupi przypadek zadecydował, że się znalazła!
Po odebraniu Drucika od dzieci, które go znalazły, podjechaliśmy na moment do spółdzielni mieszkaniowej pisemko złożyć! Rajek wychodząc z samochodu zauważył psa przemoczonego okrutnie i biegnącego w górę po schodach od strony szkoły Cofnął się i mnie się pyta czy to nie Suzi i wierzcie mi na pierwszy rzut oka stwierdzilam, że to nie ona ! Ale mnie tknęło, poszłam za nią .... zniknęła między blokami Jak odjeżdżaliśmy pojawiła się Ładnie dała się wziąść na smycz i okazało się, że ma ..... dwie obroże - byliśmy praktycznie pewni, że to ona! Zadzwoniliśmy do Nadji - Jej opiekunki, żeby wyszła przed swoją szkołę i potwierdziła !
To była Suzi !!!!!!! Przeszła dobrych kilkanaście kilometrów pod szkołę swojej tymczasowej pańci!!!!!!!!Trzeba było widzieć radość tego psiaka, jak Nadję zobaczyła!!!!!!!!
Ku niezadowoleniu suni, bo jej pańcia miała jeszcze zajęcia, zawieźliśmy ją do domku.

Posted

I znowu napiszę tylko tyle, że kciuki potrzebne i nic więcej nie napiszę, bo się znów okaże, że ...... Eh...
Trzymać proszę i to mocno !!!!!!!!!!!!

Posted

Trzymajcie, trzymajcie ! Bo ta diablica mała dzisiaj znó prysnęła z trzymetrowego kojca po czym sobie wróciła na ławeczkę przy domu A jutro ma być jej wielki dzień ! Więc lepiej żeby takich numerów nie wywijała! Tym bardziej, ze ludzie jadą po nią kilkaset kilometrów!