Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj ok godziny 16 jadąc przez miasto z <Bożeną> i jej córką zauważyłyśmy grupkę ludzi karmiących jakieś psiaki. Podjechałyśmy bliżej i naszym oczom ukazały się 2 psiny bardzo wychudzona , kulejąca suczka i średniej wielkości w lepszym stanie pies:shake: :shake: Po dokładnym obejrzeniu suni stwierdziłyśmy , że trzeba ją zabrać do weta......
Pół godzinu później byłyśmy już po wizycie:shake: Weterynarz stwierdził, że suka jest bardzo wyczerpana , chuda i ma dziurę :-o w poduszcze na prawej przedniej łapie przez co bardzo utyka......:-(
Pieska dostała antybiotyki i witaminy , rany nie można zszyć musi się sama zagoić:shake:
Kolejnym problemem okazał się brak DT!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Na noc jedna z koleżanek zobowiązała się zabrać sunię na zapleczę sklepu aby wypoczeła gdyż tam gdzie stanęła spała:angryy: :angryy: :shake:
Niestety może tam być tylko do 14 jutro potem trzeba ją wypuścić na dworzec!!!!!!:angryy:
Nie wiemy co robić , DT bardzo pilnie poszukiwany zwracam się o pomoc do wszystkich dogomaniaków:-(

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia na noc znalazła schronieni u Beaty i Maćka ludzi , którzy zajmowali się Labusiem!! Nazwali ją SUZI. Serdecznie dziękujemy.....

Ale co dalej???!!!!!:-( :-( :-(

Posted

No ciudo ! Kolejne!!!

Od soboty po południu, jak się nie uda złapać kolejnej suki od "dziadka" na sterylkę, to pewnie coś by się udało wykombinować z DT, ale wcześniej ..... nie mam pomysłu ! :placz: :placz: :placz:

Posted

Suzi jest bardzo ufna ! Dała sobie włożyć tabletki od robaczków do pyszczka i jeszcze w zamian całusa dostałam:razz:
Jak moge jej pomóc???!!!:-( :-(

Posted

kasia19 napisał(a):
Suzi jest bardzo ufna ! Dała sobie włożyć tabletki od robaczków do pyszczka i jeszcze w zamian całusa dostałam:razz:

Szczęściara z Ciebie :razz:
A tak poważnie ! To jak my łatamy z DT to zaczyna o kpinę pogrywać :placz: Nic stabilnego ! Brak odpowiedzialnych ludzi z kawałkiem budy i serca :placz:
Ehhh... szkoda gadać nawet .... :-(

Posted

Maja pisała: Od soboty po południu, jak się nie uda złapać kolejnej suki od "dziadka" na sterylkę, to pewnie coś by się udało wykombinować z DT, ale wcześniej ..... nie mam pomysłu ! :placz: :placz: :placz:
to może by skorzystać jak nie będzie wyjścia:oops:. Wiem, że sterylki teraz bardzo pilne, ale...może choć parę dni..

Posted

Kamkam napisał(a):
Maja pisała: Od soboty po południu, jak się nie uda złapać kolejnej suki od "dziadka" na sterylkę, to pewnie coś by się udało wykombinować z DT, ale wcześniej ..... nie mam pomysłu ! :placz: :placz: :placz:
to może by skorzystać jak nie będzie wyjścia:oops:. Wiem, że sterylki teraz bardzo pilne, ale...może choć parę dni..

Jeśli sunia nie będzie mogła zostać dłużej na DT, to nie mamy wyboru :shake: Suńka od "dziadka" będzie musiała poczekać Ale długo też czekać nie będzie mogła, bo cieczka się zacznie i znów będzie problem :placz: Ja już sama nie wiem, jak te puzzle układać :placz:
Cholera żeby tak choć wydać szczeniaki od dziadka te młodsze i Maśkę, która dzisiaj do nich dołączyła!! Wówczas będzie można ten boks przedzielić na dwa ! Ehhhhhh.... już sama nie wiem :placz:
Kasia19 lub vanorton_pl odezwijcie się w sprawie soboty na gg. Oprócz pomocy "dziadkowi" jeszcze tą sunię trzeba wywieść, a nam wszystkim się na łeb na szyje walą terminy i godziny!!

Posted

No to jutro musimy tylko przekonać DT, że w pilniejszej potrzebie jest ta suńka właśnie! Choć szczerze powiedziawszy uważam, ze obie te sunie które są "u dziadka" dadzą się złapać tylko przez uśpienie z dmuchawki

Posted

O no to ładnie ..!! maskara jak inaczej nie da się ich złapać:shake: :shake: A SUZI o 14 dzisiaj zostaje zabrana od Maćka i Beaty..............:oops:

Posted

kasia19 napisał(a):
O no to ładnie ..!! maskara jak inaczej nie da się ich złapać:shake: :shake: A SUZI o 14 dzisiaj zostaje zabrana od Maćka i Beaty..............:oops:

A o 19 została zabrana do DT, ponieważ nie wyłapaliśmy dzisiaj żadnej suńki "u dziadka" .... I szuka domku ....