ewu Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 malagos napisał(a):Tak, sprawdź pocztę, na mejla przyjdą komunikaty i podane linki, w które musisz kliknąć. pewnie kilkanaście pod rząd, ale kilknuj, to aktywujesz ogłoszenie :) Dziękuję ale nie przyszły do mnie , chyba do Iwony , muszę jej to napisać:) Quote
longue Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Kochani gdyby ktoś z was miał FB to niech zrobi małej wydarzenie to wtedy szybciej wieść się rozejdzie. Jutro wyjeżdżam i nie będę miała najprawdopodobniej dostępu do kompa. Rozpowiadam wszystkim o suni. Quote
Justyna Lipicka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ewu napisał(a):Dziękuję ale nie przyszły do mnie , chyba do Iwony , muszę jej to napisać:) tak w pierwszym poście jest mail do P. Iwony, na nią są ogłoszenia:) Quote
ewu Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 longue napisał(a):Kochani gdyby ktoś z was miał FB to niech zrobi małej wydarzenie to wtedy szybciej wieść się rozejdzie. Jutro wyjeżdżam i nie będę miała najprawdopodobniej dostępu do kompa. Rozpowiadam wszystkim o suni. Dziękujemy:) Quote
ewu Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Samba ma dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Justyna Lipicka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 ewu napisał(a):Samba ma dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:super!! z ogłoszeń czy sama Pani Iwonka znalazła? Quote
longue Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ewu Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):super!! z ogłoszeń czy sama Pani Iwonka znalazła? Nie wiem, wyjechałam do córki i byłam bez netu. Dowiem się wszystkiego i dam znać. Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Takie słodkie cudo musiało znależć szybko dom :) Ale napiszcie co i jak. Quote
ewu Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Mazowszanka napisał(a):Takie słodkie cudo musiało znależć szybko dom :) Ale napiszcie co i jak. Cudowny dom w Krakowie, dzięki ogłoszeniu zrobionemu przez Mortes.Sunia przeszczęśliwa:) Quote
Recommended Posts