Koperek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 O matko! Bernardynka na kanapie:crazyeye: No to rzeczywiście mają wielkie serca:lol: ...ja to się do nich nie umywam:roll: , bo u mnie każdy ma swoje łoże... Quote
paros Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Igor szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
lookata Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No i jak układają sie losy drugiego psiaka? czy będzie miał tyle szczęścia co bernardynka? Quote
Ksera Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Pewnie, że się interesuje, wczoraj zawiozłam go na operację, nie ma już guza ani jajec :evil_lol: . 21 marca jedzie do Jeleniej Góry na tymczas do Emmy2. Jednak nie ma tego jedynego domku na widoku. Quote
Ksera Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Słuchajcie, dostałam PW w sprawie adopcji Igora. Niestety jak kliknęłam na odpowiedz PW się usunęło samo. Proszę tą osobę jeszcze raz o kontakt (nie zapamiętałam nicku) bo choć Igor ma superowy domek są nowe, fajne rottki. Quote
Ksera Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Nie mam fotek, bo niestety nie mam aparatu, ale Igor ma się dobrze i nie zjadł domowych kotów, właściciele zakochani :) Quote
Recommended Posts