MARCHEWA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Bardzo się cieszę,że tak szybko piesek znalazł domek:multi: Quote
anilla Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 niestety mamy problem dzwonił dzisiaj nowy Pan Walentego - załamany w psiaka wstąpił demon - pies, który u mnie w domu właściwie nic takiego nie nabroił u Pana coraz bardziej demoluje mieszkanie Pan mówi, że codziennie z pracy wraca z duszą na ramieniu, pogryzione kable, pogryziona wykładzina i takie tam.... pierwszy tydzień było super - psiak zostawał po 4- 5 godzin w domu, Pan wracał i nie było żadnych niespodzianek zaczęło się w niedziele - Pana nie było godzinę a po powrocie - demolka w tym tygodniu Pan pracuje już normalnie (8 - 9) godzin, przed wyjściem długi spacer, po powrocie również błagam o rady bo skończy się to źle jak Panu wyczerpie się cierpliwość.... Quote
halbina Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gdzie jest szczeniak teraz? Rozwiązaniem mogłaby być klatka kennel... Quote
Amanita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Oj niedobrze:shake: Też od razu pomyślałam o klatce... Quote
anilla Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Poznajecie tego przystojniaka?? ***** ***** ***** Mały nazywa się Max i na szczęście się uspokoił, Pan wymysla mu różne zajęcia żeby się nie czuł samotny pod jego nieobecność i mam nadzieję że wszsyko będzie dobrze... Quote
anilla Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 wieści z nowego domku: "Pozdrowienia od Maxa, jak na razie wsio Ok! Nie dokucza, Został pupilem osiedla. Że taki ładny. Jutro idzie na zastrzyk." :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts