anilla Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dzisiaj do mojej pracy podrzucono (no chyba ze się zgubił w co wątpię) prześlicznego szczeniorka piesek był bez obroży, brudny,z jakimś błotem w sierści - ganiał po korytarzu zaglądał w każde drzwi - więc wylądował u mnie wet daje mu jakieś 3 miesiące - dzisiaj czeka go kąpiel, jutro odrobaczanie może komuś przystojniaczek wpadnie w oko a może ktoś go jakimś cudem skojarzy... szczenior jest jak żywe srebro więc z fotami nie było łatwo: ***** Quote
syla00 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ale słodziak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moge zrobić mu Allegro, ale poproszę o dane do kontaktu. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cześć Walenty-patronie ludzi szalonych!:loveu: To sobie możecie z Mona4 powymieniać wrażenia:shake: Quote
halbina Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Walentynka taka pełna najszczerszych uczuć... Teraz tylko znaleźć kogoś, kto się zakocha od pierwszego wejrzenia... :loveu: Quote
pixie Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 swiety walenty swiety walenty oj czyjes serce skradniesz! inaczej byc nie moze! w taki dzien! prosze prosze i allegro juz elegancik ma murowane od Cioteczki trzymam kciuki! Quote
MARCHEWA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mam nadzieję,że szybko ktoś go pokocha i da mu domek. Anillko,uważaj na pewną panią z Żor,której zawiozłam maluszka,która miała dać mu szczęśliwy domek i już się rozmyśliła!Może będzie znowu szukała zabawki dla dzieci na tydzień! Quote
anilla Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 nikt się nie zakochał a to złoty psiak i strasznie mądry, nauka czystości idzie mu jak na razie błyskawicznie, zostaje sam w domu ponad 8 godzin i jak na razie zero strat, sąsiedzi twierdzą ze jest cicho, jest szalonym rozbrykanym psiaczkiem, który ma dziwny pociąg do puszek z piwem (a szczególnie do ich zawartości):crazyeye: :crazyeye: słowem mam brynola w domu.... to chyba się wszyscy domyślają gdzie się mały wychowywał.... mały jest zadziorny, ciągle plącze się pod nogami wszedzie go pełno.. taka trochę większa pchła;) aa i jakby mógł to jadłby bez przerwy, nie wiem gdzie to się temu mikrusowi mieści ;) kilka nowych fotek: ***** ***** ***** aaha - właśnie się zlał...:placz: Quote
halbina Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Słodziak! Powiniem znaleźć szybko dom... ale teraz ferie... Quote
anilla Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 aaa sprawa dość pilna - 25 wyjeżdżam na szkolenie :( Quote
anilla Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 nikt tu do malucha nawet nie zajrzy :( Quote
MARCHEWA Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Zaglądamy do maluszka,zaglądamy;) Anillko,piękne fotki,psiak uroczy:loveu: Quote
marmar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cioteczko zagladaja,ja dopiero wrocilam i glodna jak wilk,a tu wskok najpierw na dogo. Gdzie foteczka na dzien dobry?;) Quote
jotpeg Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale slodziak - Brynol! :cool3: :lol: :loveu: mial szczescie, ze trafil na Ciebie, Anilla :p Quote
marmar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hihi czyli spal razem ze mna:evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czy ktoś już interesował się maluszkiem? Quote
anilla Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 nikt zupełnie nikt no i chyba nikt go nie szuka :( Quote
MARCHEWA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Maluch wstawiony na Alegratkę,może ktoś wstawi go na Allegro? Quote
anilla Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 dzięki - psiak jest takze na gazeta.pl i mój pupil - szukamy domu - mam niestety czas do 25 lutego:shake: Quote
Recommended Posts