Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj do mojej pracy podrzucono (no chyba ze się zgubił w co wątpię) prześlicznego szczeniorka
piesek był bez obroży, brudny,z jakimś błotem w sierści - ganiał po korytarzu zaglądał w każde drzwi - więc wylądował u mnie
wet daje mu jakieś 3 miesiące - dzisiaj czeka go kąpiel, jutro odrobaczanie
może komuś przystojniaczek wpadnie w oko a może ktoś go jakimś cudem skojarzy...
szczenior jest jak żywe srebro więc z fotami nie było łatwo:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

swiety walenty swiety walenty oj czyjes serce skradniesz!
inaczej byc nie moze! w taki dzien!
prosze prosze i allegro juz elegancik ma murowane od Cioteczki

trzymam kciuki!

Posted

Mam nadzieję,że szybko ktoś go pokocha i da mu domek.
Anillko,uważaj na pewną panią z Żor,której zawiozłam maluszka,która miała dać mu szczęśliwy domek i już się rozmyśliła!Może będzie znowu szukała zabawki dla dzieci na tydzień!

Posted

nikt się nie zakochał a to złoty psiak i strasznie mądry, nauka czystości idzie mu jak na razie błyskawicznie, zostaje sam w domu ponad 8 godzin i jak na razie zero strat, sąsiedzi twierdzą ze jest cicho, jest szalonym rozbrykanym psiaczkiem, który ma dziwny pociąg do puszek z piwem (a szczególnie do ich zawartości):crazyeye: :crazyeye:
słowem mam brynola w domu.... to chyba się wszyscy domyślają gdzie się mały wychowywał....
mały jest zadziorny, ciągle plącze się pod nogami wszedzie go pełno.. taka trochę większa pchła;)
aa i jakby mógł to jadłby bez przerwy, nie wiem gdzie to się temu mikrusowi mieści ;)
kilka nowych fotek:

aaha - właśnie się zlał...:placz: