Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piechcia15']czy to ta sunia od nas?:(
Dokładnie, to jest Bajka z Pabianic :)

[quote name='piechcia15']a suki też akceptuje?bo na ulicy jak była wypuszczana z domu to atakowała.
Czy akceptuje?? Oczywiście :D u mnie była 1,5 dnia a aktualnie u mnie są 4 suki i dwa psy :grin:
Nawet z moją Dotką się dogadała - to IDEAŁ
A to na potwierdzenie:

[quote name='piechcia15']a ona nie została odrobaczona w schronisku?
W karcie jest tylko zapis o wściekliźnie - 10.04. była szczepiona a 11.04.była już w Wawie.

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczycie, Bajka jeszcze wyjdzie na ludzi i będzie sunia ideał, czuję to! :)

Rozumiem, że Zielonkawy to J? Dzięki za opis suni :)

Posted

jak się czyta takie opisy suni to się serce cieszy:)
być może tak reagowała na ulicy na której żyła w pobliżu swojej meliny. Karna to ona musi być po ty co przeszła i w jakich warunkach żyła. To że jest normalna i nie jakaś zahukana to cud. Piękniusia jest! Fajnie to musi wyglądać, tyle plamek w domu, w każdym kącie:)

Posted

Zaglądam z rana do naszej sunieczki :)
W poniedziałek odwiedzam Bajkę - będą zdjęcia a przy okazji idziemy do weta.
Po nowych zdjęciach lecimy z ogłoszeniami i szukamy dla niej DS a w między czasie sterylka.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Odpowienia dawka milosci i ciepla i sunia poczula sie bezpiecznie :)

Też mi się wydaje, że jej właśnie tego potrzeba. Miłość, ciepło i poczucie bezpieczeństwa - i Bajka będzie nie tylko psem idealnym, ale i najszczęśliwszym na świecie!

Posted

słuchajcie,
wczoraj rozmawiałam o Bajce w schronisku. Jest zrzeczenie się właścicielki (córki) i okazuje się że sunia ma 13lat!!! czy to możliwe,bo ja jestem w szoku i jak dla mnie to 13letnie pies tak nie wygląda!! coś im się chyba musiało pomylić:lying:

Posted

haha, jesli ma 13 lat, to bajecznie sie trzyma ;) ech ci ludzie, mają psa i nawet nei wiedzą ile ma lat :( a jak jest ząbki wyglądaja? może rzeczywiście dobrze ise trzyma?

cudnie czytać takie dobre wieść:) na pewno szybko znajdzie domek po ogloszeniu:)