Poker Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 dziś było chyba tej suni ogłoszenie ze zdjęciem w Wyborczej Quote
froggyfrog Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 BYło? to super, bo w piątek im wysłałam i nie wiedziałam, czy podziałało:) dzięki za info:) Quote
anica Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 no to super ,że jest ogłoszona.. czyli trzymamy kciuki , żeby zadzwonił telefon :) Quote
froggyfrog Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 mam najlepszą wiadomość z możliwych:) sunia znalazła dom i to właśnie dzięki ogłoszeniu w gazecie, dziękuję osobie, która mi to podpowiedziała:)))) właściwie znalazła dwa domy. Pierwsza zadzwoniła pani profesor spod wrocławia i była zdecydowana ją zaadoptować, jednak godzinę przed tym jak sunia miała być zabrana ze schroniska zgłosili się po nią starsi państwo i ubiegli wcześniej ustaloną adopcję:) z tego co przekazali pracownicy schroniska to ci państwo przyszli właśnie po nią, więc najprawdopodobniej też z ogłoszenia w gazecie. Jednym słowem sunia była rozrywana:) dziękuję wszystkim, którzy się zaangażowali a szczególnie Pokerowi i Jofracy jednocześnie proszę ją serdecznie o zmianę tytułu wątku bo ja chyba tego zrobić nie mogę Quote
Poker Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Bardzo sie cieszę ze szczęścia malutkiej. To ja Ci podałam namiary na Wyborczą. jestem dumna i blada.:evil_lol: Może zaproponuj tym państwu inną sunię . Jest taki maluszek do adopcji http://www.dogomania.pl/forum/threads/227157-Doros%C5%82e-male%C5%84stwo-4-kg-w-schronie-%28 Quote
froggyfrog Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Do profesorstwa pójdzie inna bida, aktualnie łańcuchowa, także już nie mam wolnych chętnych. Bardzo Ci dziękuję Pani Poker jeszcze raz za ten namiar na wyborczą bo samej by mi to nie przyszło do głowy. Quote
anica Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Super wiadomość :loveu: zasługa wspólna pewnie ,że tak !sunia będzie miała wspaniały domek ,ale Jofracy też należą się podziękowania - uwielbiam takie zakończenia :loveu: Dziękuję Poker i Froggyfrog jesteście wspaniałe :buzi: Quote
Recommended Posts